aggelatzou
Νεοφερμένο μέλος
Η aggelatzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
13-05-10
22:49
χαριζονται τρια γατακια στο Βολο!
ειναι 4 εβδομαδων και η μανουλα τους μας πεθανε απο φολα..
στις φωτογραφιες ειναι 2 εβδομαδων με τη μανουλα τους..
απ οτι μπορω να διακρινω το κανελι ειναι αρσενικο και τα αλλα δυο θηλυκα(δεν ειμαι 100% σιγουρη).
ειναι 4 εβδομαδων και η μανουλα τους μας πεθανε απο φολα..

στις φωτογραφιες ειναι 2 εβδομαδων με τη μανουλα τους..
απ οτι μπορω να διακρινω το κανελι ειναι αρσενικο και τα αλλα δυο θηλυκα(δεν ειμαι 100% σιγουρη).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Lykaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 38 μηνύματα.
13-05-10
23:11
Αχ τα κουκλιά μου! Ορίστε λοιπόν ανέβασες φωτογραφίες! Άμα βρεις τρόπο να τα κατεβάσεις Αθήνα μην ξεχάσεις να με pm-άρεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelatzou
Νεοφερμένο μέλος
Η aggelatzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
13-05-10
23:15
τωρα που μεγαλωσαν ειναι ακομη πιο ομορφα!!!
μακαρι να βρω τροπο να σου στειλω το ενα γατουλινι στην Αθηνα!
μακαρι να βρω τροπο να σου στειλω το ενα γατουλινι στην Αθηνα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
15-05-10
15:05
Ανεβασε μας κι αλλες φωτο, ειναι πολυ ομορφα, ελπιζω να βρουν σπιτακι 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum