Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
30-05-10
15:02
Απο αριστερά ο Carlito, η Ζαχαρούλα και το Σπόρι βρέθηκαν σε ένα ακατοίκητο τελείως τυφλά από τις τσίμπλες να κοπανιούνται στα ντουβάρια. Πλέον αρχίσαν να γουργουρίζουν και να ψάχνουν και αυτά μια αγκαλιά!!
6972359502
6972359502
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα.
31-05-10
04:47
Η φωτογραφια τους ειναι φανταστική.
(και συγχαρητήρια για τη φροντίδα που απέδωσε ωστε να καμαρωνουμε και μεις τετοια γλυκουλικα ματάκια-ζωηρά).
Μαλιστα εχουν βγει τόσο απιστευτα αξιολάτρευτα συντονισμένα-σκανδαλιαρικα και τα τρια, που θα λεγε κανεις πως η πόζα τους..."τα καταδικάζει να βρεθουν και τα 3 στο ίδιο σπίτι"! Μακαρι να γινει ετσι...
χωριζονται μωρε αυτες οι φατσουλες? Ειναι τρελα-τριφασική...
(και συγχαρητήρια για τη φροντίδα που απέδωσε ωστε να καμαρωνουμε και μεις τετοια γλυκουλικα ματάκια-ζωηρά).
Μαλιστα εχουν βγει τόσο απιστευτα αξιολάτρευτα συντονισμένα-σκανδαλιαρικα και τα τρια, που θα λεγε κανεις πως η πόζα τους..."τα καταδικάζει να βρεθουν και τα 3 στο ίδιο σπίτι"! Μακαρι να γινει ετσι...
χωριζονται μωρε αυτες οι φατσουλες? Ειναι τρελα-τριφασική...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
31-05-10
20:46
ειναι υπεροχα δεν ξερω τι να πω!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα βρουν γρηγορα σπιτι!!!
εγω παντως τα εχω ερωτευτει
καλη σας τυχη

ειμαι σιγουρη οτι θα βρουν γρηγορα σπιτι!!! εγω παντως τα εχω ερωτευτει

καλη σας τυχηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
05-06-10
02:22
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
05-06-10
16:14
Είναι πολύ γλυκούλια!! Καλή τύχη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum