Χαρίζονται 3 γουργουριστά γατάκια!!!

• Thread starter Thread starter Kat_
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Απο αριστερά ο Carlito, η Ζαχαρούλα και το Σπόρι βρέθηκαν σε ένα ακατοίκητο τελείως τυφλά από τις τσίμπλες να κοπανιούνται στα ντουβάρια. Πλέον αρχίσαν να γουργουρίζουν και να ψάχνουν και αυτά μια αγκαλιά!!

6972359502

285ae5ee.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η φωτογραφια τους ειναι φανταστική.

(και συγχαρητήρια για τη φροντίδα που απέδωσε ωστε να καμαρωνουμε και μεις τετοια γλυκουλικα ματάκια-ζωηρά).

Μαλιστα εχουν βγει τόσο απιστευτα αξιολάτρευτα συντονισμένα-σκανδαλιαρικα και τα τρια, που θα λεγε κανεις πως η πόζα τους..."τα καταδικάζει να βρεθουν και τα 3 στο ίδιο σπίτι"! Μακαρι να γινει ετσι...

χωριζονται μωρε αυτες οι φατσουλες? Ειναι τρελα-τριφασική...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι υπεροχα δεν ξερω τι να πω!!!:clapup::clapup::clapup::clapup: ειμαι σιγουρη οτι θα βρουν γρηγορα σπιτι!!!
εγω παντως τα εχω ερωτευτει:):) καλη σας τυχη

IMG_3018.jpg

Είναι πολύ γλυκούλια!! Καλή τύχη

περιμενουν ακομα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back