Χαρίζονται 3 κανελί γατάκια με άστρο⋆

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΕΥΘΥΜΟΥΛΗΣ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΕΥΘΥΜΟΥΛΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
“Βρεθήκαμε σε μια κούτα, μεγαλώσαμε με μπιμπερό και έχουμε κάνει ήδη το πρώτο μας εμβόλιο. Είμαστε πλέον δύο μηνών και ψάχνουμε για μια καινούργια οικογένεια που θα μας αγαπήσει!”
Bagel, Francesca, LouLou
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932621185 (κα Πέννυ/ Περιοχή Βάρης)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάλε φωτογραφίες, βοηθάνε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει καποιο προβλημα στο λινκ.Εγω δεν βλεπω την φωτο.:)

Ουτε εγω μπορω να τη δω..

Υπαρχει καποιο προβλημα στο λινκ.Εγω δεν βλεπω την φωτο.:)

Ξαναστέλνω το link. https://i1190.photobucket.com/albums/z453/nvrys/asterakia_170811.jpg

Έλπίζω αυτή τη φορά να το δεις.
Για κάθε ενδεχόμενο έβαλα τη φωτό και στο AVATAR μου. ΤΑ τρια γατάκια είναι αυτά που φαίνονται εκει.:)

Οχι μονο φαινονται,αλλα ειναι και πανεμορφα!!!:D

asterakia_170811.jpg

Όντως, βρε παιδιά!
Τι τρελές φάτσες είναι αυτές; :)
Καλή τύχη να έχουν!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back