spawnergr
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spawnergr
Νεοφερμένο μέλος
spawnergr
Νεοφερμένο μέλος
Με κάνει εντύπωση που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν με έχει πάρει, όχι για την υιοθέτηση τους, αλλα ακόμη και να ρωτήσει κάτι.
Έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις ομάδες στο facebook και σε όλα τα φόρουμ, αλλα δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα.
Η άσπρη που δεν έχει συγγένια με τις άλλες δύο μπορεί να δωθεί και μόνη της.
Οι άλλες δυο καλύτερα θα ταν να φύγουν μαζί αλλα στην τελική δεν υπάρχει πρόβλημα αν θα φύγουν μια μια.
Όσο για το σενάριο να τις κρατήσω εγώ το έχω σκεφτεί και εδώ θέλω λίγο την βοήθειά σας αγαπητοί συμφορουμίτες.
Η μετακίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τόσο σε τρένο αλλα και λεωφορείο είναι απο όσο διάβασα αναλόγως την κρίση του κάθε οδηγού/ελεγκτή.
Αρα κατευθείαν δημιουργείτε ένα πρόβλημα γιατί μεταφορικό άλλο δεν υπάρχει αφού αναχωρώ απο Ελλάδα.
Υπάρχουν εταιρίες/καταστήματα που αναλαμβάνουν την μεταφορά. Ισχύει μόνο για Ελλάδα και απο τιμές και θέματα μεταχείρισης τι γίνεται?
Έχω σκεφτεί επίσης να στεγαστούν αφού δεν μπορώ να τα δώσω προσωρινά σε κάποιο ξενοδοχείο, αλλα επειδή είναι 3 και τα έξοδα αυτη την περίοδο είναι αυξημένα, ποιά θα τα η καλύτερη λύση μιας διαμόνης ας πούμε ενος μήνα, μέχρι να εγκατασταθώ και να βρώ σπίτι στην χώρα που πάω?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Oχι,δεν ειναι στην κριση του καθε οδηγου.Πλεον με τον νεο νομο,επιτρεπονται σε ολα τα μεσα μαζικης μεταφορας,εννοειται μεσα στο κλουβακι τους,οπως επισης και στα ΚΤΕΛ ,υποχρεωτικα απο τον νομο μπαινουν στην καμπινα επιβατων και ΟΧΙ στην μπαγκαζιερα οπως γινιοταν παλιοτερα.Αρκει να εχουν βιβλιαριο υγειας με τα εμβολια τους,και εσυ να εχεις τυπωμενο το νομο,και επικυρωμενο απο την αστυνομια για παν ενδεχομενο(να πεσεις σε κανεναν μακακα δηλαδη)Η μετακίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τόσο σε τρένο αλλα και λεωφορείο είναι απο όσο διάβασα αναλόγως την κρίση του κάθε οδηγού/ελεγκτή.
spawnergr
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης κάποιες άλλες πληροφορίες ακόμη χρειάζομαι στην δεύτερη παράγραφο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν νομιζω να υπαρχουν εταιριες που να μεταφερουν κατοικιδια,εκτος των αλλων απαγορευεται απο τον νομο αυτο.Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ τα ζωα να συνοδευονται.

spawnergr
Νεοφερμένο μέλος
Όσο για τον νόμο αναφέρετε για τα ΚΤΕΛ Α.Ε. Με τα υπόλοιπα μέσα και συγκεκριμένα τα τρένο, έχω διαβάσει ότι κάποιες αμαξοστοιχίες διαθέτουν κλουβιά. Αληθεύει?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Στα τραινα μαλίστα απο παλιοτερα ηταν πιο ευκολο να μεταφερεις ζωα.Δεν ξερω για κλουβια,αλλα να ξερειος οτι ισχυειο για ολα τα μεσα μεταφορας.Στα καραβια βεβαια,υπαρχουν κλουβια,αλλα ανετα μπορεις να τα εχεις μαζι σου στο καταστρωμα.Επισης και στο σαλονι,μεσα σε γατοφορο,αλλα εκει οντως εξαρταται απο το καθε πλοιο.
Οσον αφορα το πετ που λες οτι μεταφερει ζωα,απλα θα τους ρωτησεις ..θα το συνοδευει κανεις το ζωο;Αν οχι..σαφεστατα και ειναι παρανομο.Επισης με τι τα μεταφερουν και που τα βαζουν;
Αν θες στειλε μου πμ με λεπτομερειες,να μην χαλαμε και την αγγελια.
spawnergr
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool