Χαρίζονται 3 πανέμορφα γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ekati

Νεοφερμένο μέλος

Η ekati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γεννήθηκαν 24 Απριλίου, είναι πολύ χαδιάρικα και παιχνιδιάρικα, με υπέροχο χαρακτήρα.
Το ένα ασπρόμαυρο είναι αρσενικό και το άλλο θηλυκό. Θηλυκό είναι φυσικά και το τρίχρωμο.
ekati.m@gmail.com
hpim5820.jpg

hpim5836.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ γλυκά και τα δύο αν και εγώ θα την εκφράσω την αδυναμία μου!! Τρελάθηκα με την τρίχρωμη , έχει πολύ ωραία χρώματα!! Καλή τύχη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ πολύ Χριστίνα-Μαρία!! Ελπίζω πραγματικά να βρουν οικογένειες που να τα αγαπούν και να τα φροντίζουν γιατί το αξίζουν και με το παραπάνω. Είναι υπέροχα!!! Θα δυσκολευτώ να τα αποχωριστώ...

Ακόμα κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί γι' αυτά τα αξιολάτρευτα πλασματάκια :(

Eίναι πραγματικά πανέμορφα..εύχομαι την καλύτερη τύχη..:)

Είναι πολύ όμορφα! :)
Εύχομαι να μην χρειαστεί να περιμένουν πολύ ακόμη!

Αν θέλεις ανέβασε φωτογραφίες να τα δούμε και τώρα που έχουν μεγαλώσει! :)

Μ ενδιαφερει εμενα παρα πολυ το ασπρόμαυρο αλλα δυστυχώςειμαι μακρια............Κατερινη ...:(:(:(

Τέλος Οκτώβρη έχω προγραμματισμένο ένα ταξίδι για Θεσσαλονίκη.
Αν δεν έχουν βρει σπίτι μέχρι τότε, κι αν ακόμα ενδιαφέρεσαι, ίσως μπορεί να βρεθεί μια λύση...

Θα ανεβάσω κι άλλες φωτογραφίες μέσα στη βδομάδα.
Δεν έχω δική μου μηχανή και πρέπει να δανείζομαι κάθε τόσο, γι' αυτό καθυστέρησα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back