29-06-10
13:38
[FONT="]ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ:[/FONT]
[FONT="]Τα αξιαγάπητα γατάκια της φωτογραφίας.[/FONT]
[FONT="]Τα αξιαγάπητα γατάκια της φωτογραφίας.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
Είναι όλα τους θηλυκά, δύο μηνών, αποπαρασιτωμένα και έχουν μεγαλώσει κοντά σε ανθρώπους. Τρώνε μόνα τους και χρησιμοποιούν την άμμο.Είναι παιχνιδιάρικα και υγιέστατα καθώς είναι καλοαναθρεμένα και μεγαλωπά.
[FONT="] Μένουμε Ηλιούπολη.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-9752800 και 6977398231
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
29-06-10
14:17
Επίσης μπορείτε να μας στείλετε e-mail σε αυτό: aggeliagiazoakia@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
29-06-10
15:04
Τι όμορφα!!! Καλή τύχη στα γλυκά κοριτσάκια.
29-06-10
16:47
Τη μαύρη τη λένε Μίρια και την ξέρω από άλλη ζωή και πρέπει οπωσδήποτε να ξανασμίξουμε.
Θέλω να' ρθω να την πάρω!
Θέλω να' ρθω να την πάρω!
Τελευταία επεξεργασία:
29-06-10
16:53
Οπως λεω και στην Αγγελια μενουμε στην Ηλιουπολη στην Αττικη 

Που μενεις φωτεινη? Οχι διευθυνση απλα περιοχη

Που μενεις φωτεινη? Οχι διευθυνση απλα περιοχη
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
19-01-11
23:51
Ειναι πολυ ομορφα!!! Μακαρι τωρα να βρισκονται στα σπιτακια τους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki