JND
Νεοφερμένο μέλος
Ο JND αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
16-03-11
00:31
Η γατούλα μας, κατά κόσμον Ζουζου, 8 μηνών, μας χάρισε 4 γατάκια 7 ημερών ζωή να χουνε. Γιαυτό καλοί μου άνθρωποι γατόφιλοι και γατόφιλες τα χαρίζουμε όλα, η ένα - ένα χώρια, μαζί με την ζου ζου με πόνο ψυχής! (Ας όψεται η ανεργία) Δεν μπόρεσα να βάλω φωτογραφίες αλλά είναι κλασσικά γκριζομαυρα γατιά σκέτα κουκλιά θηλυκά εκτός από το τελευταίο το αρσενικό που είναι κόκκινο. Είναι ίδια με την φωτογραφία στη γατοτροφη whiskas και πιο όμορφα! Επικοινωνήστε μαζί μου (Γιαννης αρ. κιν. 6979276556).
Μόνο σοβαρές προτάσεις. Τα γατιά χρειάζονται μετά από λίγο καιρό επίσκεψη σε κτηνίατρο.
Μόνο σοβαρές προτάσεις. Τα γατιά χρειάζονται μετά από λίγο καιρό επίσκεψη σε κτηνίατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
16-03-11
18:20
Καλη τυχη στα γατακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thundercats
Νεοφερμένο μέλος
Ο Thundercats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
16-03-11
19:18
βάλε φώτο!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki