Χαρίζονται 4 γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΕΙΡΗΝΗ11729

Νεοφερμένο μέλος

Η ΕΙΡΗΝΗ11729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Περίπου 4 εβδομάδων, η μαμά τους τα έφερε στο μπαλκόνι μου...Είναι κουκλάκια και τα 4!! Φουντωτά. Το λευκό δυστηχώς έχει χάσει το πίσω ποδαράκι του ( απο το πατουσάκι και κάτω). Γι αυτό και όποιος το υιοθετήσει πρέπει να είναι άνθρωπος που να ξέρει από ζώα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανεβάζω και φωτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF3879.JPG
    DSCF3879.JPG
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 805
  • DSCF3873.JPG
    DSCF3873.JPG
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 216
  • DSCF3881.JPG
    DSCF3881.JPG
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 256
  • DSCF3878.JPG
    DSCF3878.JPG
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 581
Είναι όλα τους πανέμορφα !!! Πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι καλότυχα και πιο πολύ από όλα το ασπρούλι.
Για να τα φέρει η μητέρα σου στο μπαλκόνι σου πάει να πει ότι νοιώθει ασφάλεια. Κάνε μια προσπάθεια να την στειρώσεις γιατί προβλέπω σύντομα να σου φέρνει κι άλλα γατάκια.

τι ομορφα που ειναι!!! ευχομαι να τα παρουνε ολα συντομα να τα αγαπουν και να τα φροντιζουν καλα!!! τι γλυκουλια!!!! :D φτου φτου!!

Πανέμορφα είναι!
Ποια είναι θηλυκά και ποια αρσενικά?
Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάρω άλλο ένα γατάκι να κάνει παρέα και η γάτα μου, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα! :redface:

Πανέμορφα είναι!
Ποια είναι θηλυκά και ποια αρσενικά?
Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάρω άλλο ένα γατάκι να κάνει παρέα και η γάτα μου, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα! :redface:

Τα 2 γκρι είναι θηλυκά και τα υπόλοιπα αρσενικά!

Απιθανα ειναι!Βαλε αγγελίες κι εδω για να αυξησεις τις πιθανοτητες υιοθεσιας τους.Καλη τους τυχη!

Τι κουκλια ειναι αυτα,το μαυρουλι ειναι ιδιο με τη Τζαμελια μου!!!!!!:clapup:

Το ασπρακι δεν θα εχει κανενα προβλημα να ζησει με ενα πατουσι λιγοτερο,ετσι ειναι και η αδεσποτουλα μου και ζει μια χαρα τοσα χρονια.;)

Καλησπέρα,
Είναι πολύ όμορφα! ενδιαφέρομαι για να πάρω το ενα. απλά μένω σε χωρίο της Ημαθίας και δεν έρχομαι καθημερινά Θεσσαλονίκη. Οπότε κάλο θα ήταν να κανονίσουμε μια συνάντηση αν είναι δυνατόν

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα,
Είναι πολύ όμορφα! ενδιαφέρομαι για να πάρω το ενα. απλά μένω σε χωρίο της Ημαθίας και δεν έρχομαι καθημερινά Θεσσαλονίκη. Οπότε κάλο θα ήταν να κανονίσουμε μια συνάντηση αν είναι δυνατόν

Καλημέρα! Τα γατάκια είναι στην Αθήνα. Δεν είναι Θεσαλλονίκη.! Πάντως αν ενδιαφέρεσαι μπορούμε να βρούμε λύση!:)

Καλημέρα! Τα γατάκια είναι στην Αθήνα. Δεν είναι Θεσαλλονίκη.! Πάντως αν ενδιαφέρεσαι μπορούμε να βρούμε λύση!:)

Kρίμα!δεν πειραζει μαλλον δεν ηταν τυχαιο.θα παρω τηλεφωνο σε αγγελια απο θεσσαλονικη τοτε.κριμα ειναι να ταλαιπωρουνται.σε ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα δώθηκε το 1ο γατάκι (της πρώτης φωτογραφίας). Διαθέσιμα είναι τα υπόλοιπα 3 :)

Το δεύτερο γατάκι κλείστηκε απο μια κοπέλα, θα δοθεί τη Δευτέρα! Μένουν 2 τώρα, το μαύρο(θηλυκό) και το λευκό (αρσενικό) :)

Αυτός που υιοθέτησε το πρώτο και αυτός που έκλεισε το δεύτερο είναι σύμφωνοι με την στείρωση όντα φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία ?
Γιατί αν δεν είναι θα τα βάλουν σε διαδικασία αναπαραγωγής με τις γνωστές συνέπειες των αμέτρητων αδέσποτων ζώων.

Το δεύτερο γατάκι είναι πλέον στο καινούργιο του σπίτι :clapup::clapup: Διαθέσιμο πλέον είναι το μαύρο και το λευκό (Θηλυκό και αρσενικό) :) Αναμένουμε!

(Όσο για τις στειρώσεις και τα λοιπά νομίζω ότι όσοι μπαίνουμε εδώ, γνωρίζουμε πράγματα και μπαίνουμε καθαρά από την αγάπη μας προς τα γατιά. Οπότε οι φανφάρες και οι ερωτήσεις που προκαλούν θαυμασμό καλύτερα να λείπουν.. :)

Το δεύτερο γατάκι είναι πλέον στο καινούργιο του σπίτι :clapup::clapup: Διαθέσιμο πλέον είναι το μαύρο και το λευκό (Θηλυκό και αρσενικό) :) Αναμένουμε!

(Όσο για τις στειρώσεις και τα λοιπά νομίζω ότι όσοι μπαίνουμε εδώ, γνωρίζουμε πράγματα και μπαίνουμε καθαρά από την αγάπη μας προς τα γατιά. Οπότε οι φανφάρες και οι ερωτήσεις που προκαλούν θαυμασμό καλύτερα να λείπουν.. :)

Συγγνώμη για την επέμβαση αλλά εξηγείτε λίγο τι θέλετε να πείτε με αυτό; Απευθύνεστε στη Voula ή εγώ δεν κατάλαβα καλά;
Καλή τύχη στα υπόλοιπα μωρά, να βρουν κι εκείνα ένα ζεστό σπίτι που θα τα αγαπούν.

K.Άννα φυσικά και απαντάω θέλοντας να πω πως όποιος ασχολείται με αδέσποτα, μαζεύει-ψάχνει βρίσκει σπίτια (και μιλάω καθαρά για τον εαυτό μου) σημαίνει πως είναι ευαισθητοποιημένος στο θέμα των αδέσποτων και αυτό σημαίνει οτι είσαι ευαισθητοποιημένος και στον τρόπο που αναπαράγονται τα αδέσποτα. Οι μη- ευαισθητοποιημένοι στο ζήτημα, δεν ασχολούνται καν με τα αδέσποτα.

Δεν ξέρω καν που βρήκες τα γατάκια, μπορεί να τα βρήκες πεταμένα ή μπορεί κι εσύ να είσαι μια από τους άπειρους που μπαίνουν εδώ μέσα και λένε το δακρύβρεχτο 'γέννησε η γάτα μου, έκανε τόσα γατάκια και δεν μπορώ να τα κρατήσω'' κλπ, επομένως η ερώτηση περί στείρωσης ήταν εύλογη.
Αν εσένα σου φαίνεται φανφάρες ή ότι ψοφάω για θαυμασμό, γελιέσαι οικτρά και λυπάμαι. Καλό θα ήταν θα 'εψαχνες' λίγο τις απαντήσεις σου στα άτομα που απευθύνεσαι γιατί δεν γνωρίζεις τίποτα από όσα κάνει ο καθένας από μας για τα αδέσποτα.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΆΛΟΓΟ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.

Καλή τύχη στα υπόλοιπα.

Δεν ξέρω καν που βρήκες τα γατάκια, μπορεί να τα βρήκες πεταμένα ή μπορεί κι εσύ να είσαι μια από τους άπειρους που μπαίνουν εδώ μέσα και λένε το δακρύβρεχτο 'γέννησε η γάτα μου, έκανε τόσα γατάκια και δεν μπορώ να τα κρατήσω'' κλπ, επομένως η ερώτηση περί στείρωσης ήταν εύλογη.
Αν εσένα σου φαίνεται φανφάρες ή ότι ψοφάω για θαυμασμό, γελιέσαι οικτρά και λυπάμαι. Καλό θα ήταν θα 'εψαχνες' λίγο τις απαντήσεις σου στα άτομα που απευθύνεσαι γιατί δεν γνωρίζεις τίποτα από όσα κάνει ο καθένας από μας για τα αδέσποτα.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΆΛΟΓΟ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.

Καλή τύχη στα υπόλοιπα.

Το ίδιο κι εσύ Βούλα.. Έπρεπε να κοιτάξεις τα θέματα που ανεβάζω για να δεις με το αν ασχολούμαι ή όχι. Τελος πάντων επειδή κι εγώ έχω σοβαρότερα θέματα καλημέρα!

Bρε κοριτσια,γιατι τοση παρεξηγηση;Μια ερωτηση εγινε,δε νομιζω να ηθελε κανεις να θιξει καποιον.
Ειρηνη τα μωρα ειναι πραγματικα πανεμορφα,μπορεις να βαλεις μερικες ακομα φωτογραφιες των μικρων που ειναι διαθεσιμα;Επισης,ειναι αποπαρασιτωμενα;ξερουν να χρησιμοποιουν την αμμο;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back