Χαρίζονται 4 γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αν θες βαλε μας φωτο απο το ποπουδακι του για να καταλαβουμε τι ειναι:redface::redface::P

ιιιιιιιιιιιι....ξετσιπωτη μπανιστιρτζου:P:P:P:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας πω τα διλήμματά μου..
1. Αυτές τις μέρες λείπω αρκετά από το σπίτι και τη βλέπω κάπως στενοχωρημένη την Αζβόρ.. (Αλλά μπορεί να φταίει και ότι έχει οίστρο, γιατί δεν την έχω πάει ακόμα για στείρωση). Για αυτό σκέφτομαι ότι πρέπει να πάρω άλλο ένα γατάκι να της κάνει και παρέα..
Αλλά από την άλλη
1. έρχονται διακοπές και θα είναι δύσκολο να βολέψω 2 γατιά
2. Φοβάμαι πολύ ότι η Αζβόρ θα ζηλέψει (είναι που είναι τσιτωμένα τα νεύρα της)
3. Υπάρχει ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο να πάω Αγγλία το Σεπτέμβρη και η μητέρα μου δε θέλει να προσέχει 2 γατιά
:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ λιγοτερη ωρα θα ασχολειται η μαμα σου με τα γατια αν ειναι 2 παρα μια..αλλα πρωτα να στειρωθει η μικρη κ μετα περνεις δευτερο προσωπικη μου αποψη..

πολυ λιγοτερη ωρα θα ασχολειται η μαμα σου με τα γατια αν ειναι 2 παρα μια..αλλα πρωτα να στειρωθει η μικρη κ μετα περνεις δευτερο προσωπικη μου αποψη..

Xμμ λες? Την είχα πάει στο γιατρό και μου είπε ότι είναι πολύ μικρή για να στειρωθεί και οτι φοβάται τη νάρκωση...
Μου είχε φανεί ότι είχε ηρεμήσει λίγο αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα έκανε σαν τρελή!

Δεν είναι αδύνατο να είναι αρσενικό και κάλυκο.
Σημαίνει απλώς ότι έχει χρωμοσωμικό τύπο ΧΧY και άρα είναι στείρο εκ γενετής.
Συμβαίνει.

Βέβαια το να κάνει ο γιατρός λάθος όταν το γατί είναι τόσο μικρό συμβαίνει πολύ, ΠΟΛΥ συχνότερα. ;)

Συμβαινει,αλλα δεν ειναι και κατι που το συναντας καθε μερα,αυτο ειπα κι εγω.;)Για να μη βγαινουμε off topic,δειτε περισσοτερα για τις τριχρωμες γούρικες γατούλες εδω.:)

Καλησπέρα από 'μένα. Δεν πρόλαβα ακόμα να το πάω στο γιατρό.. Δυστυχώς δεν είχαμε και κανένα τηλεφώνημα αυτή την εβδομάδα από ενδιαφερόμενους γονείς.. Αναμένουμε....

Εχεις βαλει την αγγελια κι αλλου Ειρηνη;Ειναι πανεμορφα,αποκλειεται να μη βρουν σπιτι.

Έχω βάλει σχεδόν παντού. Έχω εκτυπώσεις κιόλας σε κτηνιατρεία κτλ. Τίποτα όμως ακόμα.

ειχαμε κανενα νεο απο τα μικρουλακια?

ειδα τα ειχες βαλει και στην χρυση ευκαιρια στα χαριζονται,, μπραβο σου

Χθες με πήρε μια κοπέλα για το μαύρο. Το ΣΚ θα έχουμε νέα μάλλον..

ευχομαι κ το μαυρουλι κ το καλικο να πανε συντομα στα δικα τους σπιτακια!!!:)

Τιποτα ακομα απο τα μικρα.. Η μάλλον ειχαμε μια εξέλιξη. Βρήκα αλλα 2 γατακια (αρσενικα) Το ενα ειναι κοκκινο τιγρε και το αλλο μπεζ τιγρε. Αυριο θα τα παω ολα στο γιατρο, να μου διευκρινισει για το φυλλο (μαλλον ομως θηλυκο ειναι απ'οτι βλεπω) Περισσοτερο αγχος τωρα.. Δεν προλαβαινεις να δωσεις ενα βρισκεις 2!.. (κι αυτα μια γατα τα εναπωθεσε στο μπαλκονι μου) Τα Καινουργια μωρα εχουν μαλλον ρυνοτραχιτιδα. Του ενος τα ματακια ειναι κλειστα τελειως. Το αλλο μονο απο το ενα ματι. Ειναι περιπου 2 μηνων.. Συντομα θα ανεβασω και φωτο..

Τιποτα ακομα απο τα μικρα.. Η μάλλον ειχαμε μια εξέλιξη. Βρήκα αλλα 2 γατακια (αρσενικα) Το ενα ειναι κοκκινο τιγρε και το αλλο μπεζ τιγρε. Αυριο θα τα παω ολα στο γιατρο, να μου διευκρινισει για το φυλλο (μαλλον ομως θηλυκο ειναι απ'οτι βλεπω) Περισσοτερο αγχος τωρα.. Δεν προλαβαινεις να δωσεις ενα βρισκεις 2!.. (κι αυτα μια γατα τα εναπωθεσε στο μπαλκονι μου) Τα Καινουργια μωρα εχουν μαλλον ρυνοτραχιτιδα. Του ενος τα ματακια ειναι κλειστα τελειως. Το αλλο μονο απο το ενα ματι. Ειναι περιπου 2 μηνων.. Συντομα θα ανεβασω και φωτο..

Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα τηλ γιατί περιμένω τελικά να στειρώσω τη δικιά μου μέσα στη βδομάδα! Αμα ξεμπερδέψω μ΄αυτό, θα αποφασίσω τι θα κάνω με το άσπρο γατάκι, αν δεν έχει δοθεί μέχρι τότε!

Σημερα πηγαμε στο γιατρο.. Το λευκο ειναι τελικα θηλυκο (!!) . Καναμε αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική και ανοιξαμε βιβλιαριο! Ακόμα βέβαια δεν έχουν γινει εμβόλια αλλα να ξέρουμε για τις αποπαρασιτώσεις. Απο τα δυο καινούργια, κατάφερα να πάω μόνο το ένα, καθώς η μαμά γατα εκτός απ'το οτι είναι δεν κάθετε ούτε για ασττείο.. μόλις με είδε οτι αρχισα να τα πειράζω πήρε το ένα και το έκρυψε! Είναι αρσενικός γατούλης μπέζ τιγρέ με λίγο άσπρο στο ποδαράκι, φουντωτός αλλά έχει ρινοτραχίτιδα. Μέχρι να πάει στο καινούργιο του σπίτι φιλοξενείται σε ένα φίλο μου για να μην έρχεται σε επαφή με τα υπόλοιπα που είναι ΟΚ και τα κολλήσει. Ξεκίνησε θεραπεία με βιμπραμισιν και κολλήριο και μου είπε ο γιατρός σε 2 εβδομάδες θα είναι εντάξει! Το αδερφάκι του που δεν μπόρεσα να πιάσω δυστυχως είναι χειρότερα.. Και τα 2 του ματάκια είναι κλειστά και πρέπει να αρχίσει άμεσα θεραπεία για να μην τα χάσει.. Ελπίζω αύριο το αργότερο να το βρώ για να το πάω..

Μπραβο Ειρηνη!Χαρα στο κουραγιο σου...Ανοιξε και μια αγγελια για τα καινουρια μωρα.
Να σας ζησει και η κόρη.:P

Σήμερα τα πράγματα μάλλον δεν είναι και τόσο καλα.. Από την Κυριακή βλέπω τη γάτα μόνη της χωρίς το μικρό. Φαντάζομαι τα χειρότερα. Μάλλον δε θα άντεξε.. Με τα υπόλοιπα τίποτα ακόμα. Ο μικρός παίρνει τα φάρμακά του, πάει πού καλά, άρχισε να τρώει και μόνος του κονσέρβα. Οι άλλες 2 κυρίες τρέχουν πάνω κάτω. Ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι με τη μαύρη. Δεν πάει στη αμμολεκάνη! Ενώ η λευκή πήγε κατευθείαν, η μαύρη αρνείται! Συνεχώς έξω τα κάνει.
Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό. Συνήθως οι γάτες μου πηγαίνανε από μόνες τους!
Ακόμα διαθέσιμα όλα τα μωρά περιμένουν για το καινούργιο τους σπιτάκι.

Ενδιαφέρομαι για το πρώτο γατάκι ή το τρίτο.
Υπάρχουν ακόμα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back