ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Ενδιαφέρομαι για το πρώτο γατάκι ή το τρίτο.
Υπάρχουν ακόμα?
Καλησπέρα, ναι υπάρχουν διαθέσιμα γατάκια. Το μαύρο και το λευκό θηλυκά (τα άλλα 2 έχουν δοθεί) καθώς και ένα αρσενικό που βρήκα αργότερα, μπεζ τιγρέ. Τα έχω πάει στο γιατρό είναι αποπαρασιτωμένα μέσα έξω, μόνο το αρσενικό έχει ρινοτραχίτιδα και πέρνει αντιβίωση για 2 εβδομάδες και θα είναι οκ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
romacappucci
Νεοφερμένο μέλος
Θα μπορούσατε να ανεβασετε κι άλλες φωτογραφίες του να δω καλύτερα και το φατσακι του?
Η υγεία του πως ειναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Το τρίτο γατακι υπάρχει? Το μαυρούλι?
Θα μπορούσατε να ανεβασετε κι άλλες φωτογραφίες του να δω καλύτερα και το φατσακι του?
Η υγεία του πως ειναι?
Το μαύρο είναι θηλυκό, είναι υγιέστατο, είναι πολύ πιο όμορφο (το αδικεί η φωτό) αλλά έχω ένα προβληματάκι με τις φωτο. Μου χάλασε το laptop προχθές και δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες απο το σπίτι

.Μπορείς να έρθεις να τα δεις όμως να το δεις και Live που σίγουρα είναι καλύτερα από φωτό. Είναι πολύ ζωηρούλα τρίβεται στα πόδια γουργουρίζει και παίζει όλη την ώρα. Μπορείς να μου στείλεις πμ αν είναι να το κανονίσουμε.
selina
Νεοφερμένο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Ενδιαφερομαι για το πρωτο και το δευτερο! Τα εχεις ακομα η βρηκαν σπιτακι??![]()
Τα 2 γκρι έχουν δωθεί! Διαθέσιμα είναι το μαύρο και το λευκό!

selina
Νεοφερμένο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Σου έχω στείλει πμ!Δυστυχως για μενα γιατι τα ερωτευτηκα! Ευτυχως ομως γιατι βρηκαν σπιτακι! Μπορεις να μου πεις καποιες λεπτομερειες για το μαυρουλι? Φυλο, ηλικια, κατασταση υγειας κλπ? Τωρα που το ξαναειδα ειναι ομορφουλι, το αδικει η φωτο! Εγω μενω Θεσσαλονικη ομως θα ερθω Αθηνα αυτες τις μερες. Αν δεν εχεις αλλες προτασεις θα ηθελα να γινω η μανουλα του!!![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σχολια γινονται παντα στα αυθαιρετα καλως εννοουμενα ομως για παραδειγμα εσυ φαινεται να θεωρεις δεδομενη την ποιοτητα οσων ειναι εδω αλλα τα παλια μερη ξερουν τι εχουντραβηξει με αγγελιες σαν τη δικη σου που απο πισω κρυβονταν δραματα αστειρωσιας γατιων , κουφιοκεφαλοι ανθρωποι και ατελειωτες συζητησεις νατους πεισουμε. Πριν χρονια οταν ελεγα για τη στειρωση δεν ητνα ευχαριστες οι αντιδρασεις και οσοι τα λεγαμε κατηγορουμασταν για σκληροι, με τον καιρο πολλοι ωριμασαν εδω εζησαν και σωσιματα γατιων γεννες ειδαν τις δυσκολιες και πειστηκαν. Παρ αυτα συνεχεια μπαινουν νεα ατομα με τις ιδιες παλιες αντιληψεις και καθε φορα ολοι κανουν ενα ντου να δουν τι γινεται.
Δεν ειναι δυνατον πριν απαντησει ο ενας στον αλλο να ψαχνει τα μυνηματα του. Ομως μια καλη αρχικη αγγελια που τα περιλαμβανει ολα λυνει αυτο το θεμα. Το λεω εξισου γιατι και στο προφιλ μας στο φεις εβαλες την αγγελια στο ιδιο στυλ " αυτα ειναι τα γατακια μου που χαριζονται" ενω εχει χιλιαδες που ειναι ασχετοι με τα αδεσποτα κι εκει. Την εβαλα κανονικα στο προφιλ σαν αγγελια και εβαλα και αυτο για τη στειρωση γιατι δενν εννοειται για ολους. Υπαρχουν πολλοι που δινουν στο ετσι τα γατακια και δεν ξερει κανεις τον αλλον να ξερει πως σκεφτεται οποτε πρεπει να τα λεμμε πολύ ξεκαθαρα μταξυ αγνωστων.
Ελπιζω να βρεις και για το χωρις πατουσακι αν δεν βρεις πες μου
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Οταν κανεις βαζει μια αγγελια λεγοντας εκτος απο το χαριζονται γατακια εξισου και την ηλικια, την κατασταση υγειας και το τηλεφωνο του και οτι θα δωθουν με συμβολαιο η σε φιλοζωους η μονο αν συμφωνουν με τη στειρωση η μονο σε κηπο η σε σπιτι, η αγγελια τοτε ειναι ολοκληρωμενη και κανεις ποτε δεν κανει σχολια ειρηνη.
Σχολια γινονται παντα στα αυθαιρετα καλως εννοουμενα ομως για παραδειγμα εσυ φαινεται να θεωρεις δεδομενη την ποιοτητα οσων ειναι εδω αλλα τα παλια μερη ξερουν τι εχουντραβηξει με αγγελιες σαν τη δικη σου που απο πισω κρυβονταν δραματα αστειρωσιας γατιων , κουφιοκεφαλοι ανθρωποι και ατελειωτες συζητησεις νατους πεισουμε. Πριν χρονια οταν ελεγα για τη στειρωση δεν ητνα ευχαριστες οι αντιδρασεις και οσοι τα λεγαμε κατηγορουμασταν για σκληροι, με τον καιρο πολλοι ωριμασαν εδω εζησαν και σωσιματα γατιων γεννες ειδαν τις δυσκολιες και πειστηκαν. Παρ αυτα συνεχεια μπαινουν νεα ατομα με τις ιδιες παλιες αντιληψεις και καθε φορα ολοι κανουν ενα ντου να δουν τι γινεται.
Δεν ειναι δυνατον πριν απαντησει ο ενας στον αλλο να ψαχνει τα μυνηματα του. Ομως μια καλη αρχικη αγγελια που τα περιλαμβανει ολα λυνει αυτο το θεμα. Το λεω εξισου γιατι και στο προφιλ μας στο φεις εβαλες την αγγελια στο ιδιο στυλ " αυτα ειναι τα γατακια μου που χαριζονται" ενω εχει χιλιαδες που ειναι ασχετοι με τα αδεσποτα κι εκει. Την εβαλα κανονικα στο προφιλ σαν αγγελια και εβαλα και αυτο για τη στειρωση γιατι δενν εννοειται για ολους. Υπαρχουν πολλοι που δινουν στο ετσι τα γατακια και δεν ξερει κανεις τον αλλον να ξερει πως σκεφτεται οποτε πρεπει να τα λεμμε πολύ ξεκαθαρα μταξυ αγνωστων.
Ελπιζω να βρεις και για το χωρις πατουσακι αν δεν βρεις πες μου
Mε συγχωρείς αν σε πείραξε που έβαλα την αγγελία στο προφίλ σας στο fb. Ίσως βιάστηκα να το κάνω.. Όσο για τα υπόλοιπα δεν έχω κάτι να σου απαντήσω. Ναι όντως θεωρώ το σαιτ αξιόπιστο (τουλάχιστον τα μέλη τα οποία είναι καιρό). Αλλά και το θεωρώ υπερβολικό να λες συνεχώς για τις στειρώσεις γιατί θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οταν παίρνεις ένα γατάκι για μέσα να το στειρώσεις στου 6 η 8 μήνες.Και επειδή με έχουν πλησιάσει 2-3 μέσω σαιτ (Είμαι μέλος τόσα χρόνια και έχω κάνει μόνο 1 υιοθεσία μέσω του mycat στην Kristen το Sorbe κι αυτό σίγουρα λέει κάτι) πίστεψε με αν δεν είμαι 100% σίγουρη απλά δεν δίνω το γατάκι.! Απλό. Και κατι άλλο. Δεν είναι γατάκια "μου", αλλά έγιναν "γατάκια μου". Συμφωνώ οτι υπάρχουν πολλοί εδωμέσα που είναι ότι να 'ναι αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι! Δεν μπορούμε όλους να τους αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο.. Μιλώντας σαν να τους κουνάμε υποτακτικά το δάχτυλο!
Όσο για το αναπηράκι, ναι το ξέρω θα είναι πιο δύσκολο αλλά αν κάποιος ξεπεράσει αυτό το πρόβλμα (που μέσα στο μυαλό μας είναι) και έρθει απλά να τη δει θα τον κερδίσει 1200%!! Ειναι απίστευτο πλάσμα και ας περπαταει με τα 3!Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΥΤΩΣ δυσκολία στο να αυτοεξυπηρετηθεί)

Πάντα φιλικά..(για να μην αρχίσουνε τα μηνύματα συμφώνίας ή διαφωνίας)
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Χθες 'ηρθε μια κοπέλα να δει το μαύρο γατάκι, αλλά ξετρελάθηκε με την λευκή! Κι αυτή το κατάλαβε και αρχισε να της κάνει τουμπίτσες κτλ. (γυναίκα τι περιμένεις..) Βέβαια δεν είναι ακόμα 100% σίγουρη για το αν θα πάρει τώρα γατάκι (ο γάτος που είχε πέθανε πριν 1 μήνα)αλλά αναμένουμε!! Βέβαια τώρα είναι όλοι τριήμερο και δεν βλέπω καμιά εξέλιξη αλλά θα δουμε!
selina
Νεοφερμένο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Eιρηνη, το μαυρουλι ειναι ακομα διαθεσιμο ε??????![]()
![]()
![]()
Ναι ακόμα είναι διαθέσιμα και τα 3! Εντωμεταξύ τώρα κατάλαβα πόοοοοοοσο μεγάλη διαφορά στο χαρακτήρα έχουν τα θηλυκά από τα αρσενικα. Μόλις της μιλήσεις αρχίζει το γουργουριτο! Και η άλλη βέβαια! Ξαπλώνει ανάσκελα και αρχίζει.. Το αρσενικό σε έχει λίγο γραμμένο. Κυνηγάει μπαλάκια και κορδέλες

moukelis
Επιφανές μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
) Α και κάτι άλλο Δώρα! Όλα ΟΚ με την άμμο
. Μια, δυο τρεις ξύδι.. συμμορφώθηκε! Τώρα ΜΟΝΟ αμμολεκάνη και χαίρεται κιόλας!!!Οπότε το λύσαμε κι αυτό το θέμα!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Αντε περιμενουμε τις φωτο να χαρουμε κι εμεις μπεμπεκοφατσες!
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
Αντε περιμενουμε τις φωτο να χαρουμε κι εμεις μπεμπεκοφατσες!
Ναι δεν μπορείς να φανταστείς! Πάει στην αμμολεκάνη τώρα, τσεκάρει αν είναι καθαρή, βγαίνει. Κοιτάει γύρω της, ξαναμπαίνει και τσουπ! (Κι από πίσω εγώ με το φτυαράκι) Κι έχω και την άλλη που μόλις μπαίνει πάει και κάθεται από πάνω με μάτια γουρλωμένα και κοιτάει! Λες και της φαίνεται περίεργο

!!Απίστευτοι χαρακτήρες και πολύ γουργούρες και οι 2! Θα βάλω φώτο από Δευτέρα ή και μέσα στο ΣΚ και θα ανοίξω και καινούργιο θεματάκι στον κύριο..

moukelis
Επιφανές μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool