Elion
Νεοφερμένο μέλος
μόλις βρήκαμε 4 μωρούλια έξω από ένα δημοτικό σχολείο στο Γαλάτσι-Αθήνα.
Ψάχνουμε ζεστά σπιτάκια για όλα.
Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει κάποιο ή μπορεί ακόμα και να μας βοηθήσει στη φιλοξενία είναι ευπρόσδεκτος
γιατί τα γατιά που ήδη υπάρχουν στο σπίτι μου μάλλον θα δυσκολευτούν λίγο (και εγώ, δε λέω, 6 γατιά σε ένα δυάρι... ζόρικο)
Αύριο θα σας τους συστήσω και επίσημα με φωτογραφίες
Όποιος ενδιαφέρεται ή μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο ας μου τηλεφωνήσει στο 6947 274 737
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νίκη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Περιμενουμε φωτογραφιες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elion
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει;
MissKit
Επιφανές μέλος

Elion
Νεοφερμένο μέλος
Εδώ τη δεύτερη μέρα που τα βρήκαμε...
Τώρα που ... μεγάλωσαν (και καλά) είναι κάπως έτσι

Ο Ασπρούλης μας ο χοντρούλης μας
Αυτός είναι ο πιο μικρούλης και χαδιάρης, παραλίγο να τον "χασουμε" αλλά πήρε τα φαρμακάκια του και απεδείχθη ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ!

Η ντελικάτη κυρία μας, το μόνο κοριτσακι
Εξακολουθώ να ψάχνω σπίτι και για τα 4 που είχα βρει αρχικά.
Το ένα πήγε σε ένα σπίτι που τελικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν όσο για ένα άλλο υπήρξε πρόταση αλλά με κίνδυνο να φαγωθεί από σκύλο οπότε ... έχω τα 3 μωράκια ακόμα και όπου να 'ναι επιστρέφει και το τέταρτο

Ο Τέταρτος αδερφός είναι και αυτός τιγράκι και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Elion
Νεοφερμένο μέλος

Απ' ότι φαίνεται αυτή τη φορά θα παραμείνουν όλα στο νέο τους σπίτι γιατί έγινε
λίγο πιο αυστηρή επιλογή, έγινα λίγο ......
..... Αν παρόλα αυτά αλλάξει κάτι θα επανέλθω.
Καλημέρα σε όλους!
maria_lulu
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum