Χαρίζονται 4 γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Elion

Νεοφερμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους,
μόλις βρήκαμε 4 μωρούλια έξω από ένα δημοτικό σχολείο στο Γαλάτσι-Αθήνα.
Ψάχνουμε ζεστά σπιτάκια για όλα.

Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει κάποιο ή μπορεί ακόμα και να μας βοηθήσει στη φιλοξενία είναι ευπρόσδεκτος
γιατί τα γατιά που ήδη υπάρχουν στο σπίτι μου μάλλον θα δυσκολευτούν λίγο (και εγώ, δε λέω, 6 γατιά σε ένα δυάρι... ζόρικο)

Αύριο θα σας τους συστήσω και επίσημα με φωτογραφίες

Όποιος ενδιαφέρεται ή μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο ας μου τηλεφωνήσει στο 6947 274 737

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νίκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχομαι να βρουν συντομα ενα ζεστο σπιτακι με πολυ αγαπη!

Περιμενουμε φωτογραφιες!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε μπορώ να επισυνάψω φωτογραφίες (η χαζήηηηηη)
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει;

Δες σε αυτό το ποστ το βήμα αριθμός 5. :)

Αξιώθηκα να καταφέρω να ανεβάσω φωτογραφίες...
Εδώ τη δεύτερη μέρα που τα βρήκαμε...
15wnfj9.jpg

Τώρα που ... μεγάλωσαν (και καλά) είναι κάπως έτσι ;)

2dikd8l.jpg

Ο Ασπρούλης μας ο χοντρούλης μας

2h88ppi.jpg

Αυτός είναι ο πιο μικρούλης και χαδιάρης, παραλίγο να τον "χασουμε" αλλά πήρε τα φαρμακάκια του και απεδείχθη ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ! :)

9kyr93.jpg

Η ντελικάτη κυρία μας, το μόνο κοριτσακι

Εξακολουθώ να ψάχνω σπίτι και για τα 4 που είχα βρει αρχικά.
Το ένα πήγε σε ένα σπίτι που τελικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν όσο για ένα άλλο υπήρξε πρόταση αλλά με κίνδυνο να φαγωθεί από σκύλο οπότε ... έχω τα 3 μωράκια ακόμα και όπου να 'ναι επιστρέφει και το τέταρτο :)
Ο Τέταρτος αδερφός είναι και αυτός τιγράκι και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.

Πανεμορφα ειναι!!!!

Βρέθηκαν ζεστά σπιτάκια για όλα τα μωρά μας!!!:clapup:
Απ' ότι φαίνεται αυτή τη φορά θα παραμείνουν όλα στο νέο τους σπίτι γιατί έγινε
λίγο πιο αυστηρή επιλογή, έγινα λίγο ...... :devil: .....
Αν παρόλα αυτά αλλάξει κάτι θα επανέλθω.
Καλημέρα σε όλους!

Τελεια!!!:clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back