Danae!!!!!
Νεοφερμένο μέλος
Η Danae!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-09-10
12:04
Γειά σας!! Βρήκα εχτές 4 γατάκια στο δρόμο και παραλίγο να τα χτυπήσουν αυτοκίνητα.. Ε δεν άντεξα και τα μάζεψα σπίτι... Τα δύο έχουν επιπεφυκίτιδα αλλά τους βάζω κολλύριο... Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να τα κρατήσω γιατι έχω σκύλο ο οποίος θέλει να παίξει μαζί τους αλλά αυτά φοβούνται και δεν τον θέλουν καθόλου... Οταν τον ακούνε να κλαίει και μετά πάω να τα πιάσω μου κάνουν χχχχχχχχχχχ!!! Τα σκασμένα μου!!! Είναι αρκετά μεγάλα, δηλαδή και παίζουν και τρέχουν και μάθανε και σκαρφαλώνουν και απ όλα! Είναι πολύ καθαρά, όλη νύχτα τίποτα δεν έκαναν μέσα στο κουτί τους, περίμενεν να τα βάλω μέσα σε κάτι γλάστρες να τα κάνουν! Σας ζάλισα, αλλά ήμουν ανέκαθεν σκυλομάνα και μου φαίνονται πολυυυ γλυκούλικα!!! Το τηλ. επικοινωνίας είναι 6946858902 Σε λίγο έρχονται και φωτογραφίες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danae!!!!!
Νεοφερμένο μέλος
Η Danae!!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-09-10
12:40
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool