Χαρίζονται 4 μουτράκια!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sweetsouls

Νεοφερμένο μέλος

Η sweetsouls είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Χαρίζονται αυτά τα 4 μουτράκια που βρέθηκαν στις 3-8-2010 πεταμένα στα σκουπίδια. Είναι 2 θηλυκά (δίχρωμα) και 2 αρσενικά (μαύρο-γκρι). Είναι περίπου 3 μηνών. Δίνονται σε υπεύθυνους γονείς που συμφωνούν με τη στείρωσή τους!!!!!

Παράδοση στο σπίτι σας χωρίς αντικαταβολή!!!!!!

Τηλ. επικοινωνίας...............................................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 23-10-2010 001.JPG
    23-10-2010 001.JPG
    966,2 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 23-10-2010 002.JPG
    23-10-2010 002.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 47
  • 23-10-2010 003.JPG
    23-10-2010 003.JPG
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 73
  • 23-10-2010 005.JPG
    23-10-2010 005.JPG
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 53
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κουκλακια μου!!! Μακαρι να βρειτε ενα ζεστο σπιτακι πολυ συντομα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι χρωματα ειναι αυτα?!?!

Είναι απίστευτο το πώς επέζησαν!!!! Μέσα στο κάδο σκουπιδιών, 5 η ώρα το απόγευμα, ημέρες καύσωνα, ήταν κάτω κάτω, μέσα σε δεμένη σακούλα. Από πάνω τους άπειρες σακούλες γεμάτες σκουπίδια. Ήταν μαζί τα 2 θηλυκά με το μαύρο. Τα δύο θηλυκά ήταν με γουρλωμένα μάτια (μάλλον ήταν και οι ημέρες που τα είχαν ανοίξει) και τη γλώσσα έξω, ανασαίνοντας πολύ βαριά. Το μαυράκι ημιθανές και αυτό, έβγαζε πού και πού κάποια φωνή. Αυτό ήταν που τα έσωσε, η φωνούλα του!!!!
Το γκρι βρέθηκε στις 10 το ίδιο βράδυ και αυτό σε σακούλα αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση καθώς δεν είχε ήλιο και ο κάδος δεν ήταν καυτός.

Ήταν τραγικό το θέαμά τους!!!!!
Τα χρώματα των 2 θηλυκών είναι πράγματι απίθανα, αλλά και ο γκρι και ο μαυρούλης γυαλίζουν!!!!

Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και βίντεο με τα ψυχάκια!!!!!

ειναι χαδιαρικα γενικα ? πρεπει να εχουν κοινωνοικοποιηθει πολυ καλα αφου ειναι 4 μαζι και τα ειχατε απο τοσο μικρα..

Ναι, χαδιάρικα είναι και γενικά παίρνουν από πίσω όποιον δουν, μέσα στο διαμέρισμα πάντα. Μόνο η μια θηλυκιά δεν έρχεται εύκολα στην αγκαλιά αλλά προτιμά να είναι πολύ κοντά σου και να κάθεται.

Καρδουλες μου τι περασανε...Μπραβο σας που σωσατε τις ψυχουλες!!!!!!!!

ειναι πολυ ομορφες!!! ελπιζω να βρουν πολυ γρηγορα ενα ζεστο σπιτακι!!!!

3 βιντεάκια με τις ψυχούλες!!!! (πείτε μου παρακαλώ αν είναι ορατά)

23/10/2010
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1426433741926

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1426446302240

25/10/2010
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1433338594543

Το θεμα ειναι οτι,οποιος δεν εχει facebook..δεν μπορει να το δει..:)
Απο το youtube,δεν μπορεις να βαλεις;;

Ευχαριστώ πουπουλίνα, γι'αυτό ρωτάω, επειδή είναι μέσω facebook και δεν ξέρω τί παίζει.
Τώρα, στο you tube, δεν έχω ανεβάσει ποτέ βίντεο. Μπορώ μέσω photobucket αλλά θα μου πάρει πολύ ώρα. Θα προσπαθήσω όμως!!!!!

Ευχαριστώ πουπουλίνα,!
Θα μπορούσα να σε λέω και Έφη αλλά το πουπουλίνα μου κάνει πιο γατίσιο!!!!!!:)

Θα μπορούσα να σε λέω και Έφη αλλά το πουπουλίνα μου κάνει πιο γατίσιο!!!!!!:)

χαχαχααχαχ..να σου πω οτι και εμενα μου αρεσει καλυτερα!!!:D

αχ το μπλε ειναι ερωτας!!!θα το βουταγα αλλα με την δουλεια δεν ξερω αν θα εχω χρονο να το προσαρμοσω με το δικο μου γατακι!!!!!:/: καλη τυχη στα μωρα!!!!!

Και ένα βιντεάκι με τα μουτράκια μέσω You tube.

https://www.youtube.com/watch?v=0kCaWo1WSyo

Έχουν υιοθετηθεί από εμάς!!!!!! :bigarmhug:bigarmhug

Δεν θα τα δωσετε τα γατουνάκια τελικά?

Όχι τελικά!!!!

Συνημμένα

• Εικόνα0319.jpg
    Εικόνα0319.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Εικόνα0416.jpg
    Εικόνα0416.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Εικόνα0309.jpg
    Εικόνα0309.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Εικόνα0461.jpg
    Εικόνα0461.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Πω πω τυχερά που είναι1!!!
Όλα μαζί θα κάνουν πολύ ωραία παρέα!
Μπράβο σας!!!!!

Οποτε μπορει να κλειδωθει το θεμα??:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back