ΑντιγόνηΒ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑντιγόνηΒ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
09-05-10
15:26
Καλησπέρα, προσφάτως γέννησε η γατούλα που φιλοξενούμε στον κήπο μας και την ταΐζουμε. Έκανε 6 μικρά. Το ένα το δώσαμε στον αδερφό μου, για εμάς είναι δύσκολο όμως να κρατήσουμε τα υπόλοιπα γιατί ήδη έχουμε 5 υιοθετημένα γατίνια μέσα στο σπίτι. Έχουμε και ένα θέμα με τους γείτονες γιατί κατά καιρούς που αδέσποτα γατιά έρχονται και τα ταΐζουμε, οι γείτονες μας τα φολιάζουν.
Δίνονται μόνο σε ανθρώπους σοβαρούς και υπεύθυνους. Είναι αξιολάτρευτα!!
Για περισσότερες πληροφορίες 6948371174
Δίνονται μόνο σε ανθρώπους σοβαρούς και υπεύθυνους. Είναι αξιολάτρευτα!!
Για περισσότερες πληροφορίες 6948371174
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
rosie1
Νεοφερμένο μέλος
Η rosie1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
09-05-10
17:10
ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!κοθκλακια ολα τους!!που μενεισ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑντιγόνηΒ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑντιγόνηΒ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
09-05-10
17:31
Νότια προάστια, στον αγιο δημητριο,σύνορα με καλαμάκι..ενδιαφερεσαι μηπως για τα γατινια?
ΑντιγόνηΒ
Νεοφερμένο μέλος
09-05-10
17:32
Αθήνα..
rosie1
Νεοφερμένο μέλος
Η rosie1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
09-05-10
17:33
χμμμμμ....εγω μενω θεσσαλονικη...
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Η vasia4848 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
09-05-10
19:19
το ενα μιαζει με σιαμεζακι η μου φαινετε???
ΑντιγόνηΒ
Νεοφερμένο μέλος
10-05-10
06:53
Ναι το γλυκό μου! αυτο πήρε ο αδερφός μου, είναι μια γλυκήτατη απαιτητική γατούλα! συνέχεια νιαουρίζει και ζητάει χάδια!
)))
)))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum