Χαρίζονται 5 γατίνια ηλικίας 2 μηνών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΑντιγόνηΒ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΑντιγόνηΒ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα, προσφάτως γέννησε η γατούλα που φιλοξενούμε στον κήπο μας και την ταΐζουμε. Έκανε 6 μικρά. Το ένα το δώσαμε στον αδερφό μου, για εμάς είναι δύσκολο όμως να κρατήσουμε τα υπόλοιπα γιατί ήδη έχουμε 5 υιοθετημένα γατίνια μέσα στο σπίτι. Έχουμε και ένα θέμα με τους γείτονες γιατί κατά καιρούς που αδέσποτα γατιά έρχονται και τα ταΐζουμε, οι γείτονες μας τα φολιάζουν.
Δίνονται μόνο σε ανθρώπους σοβαρούς και υπεύθυνους. Είναι αξιολάτρευτα!!
Για περισσότερες πληροφορίες 6948371174

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PICT1230.jpg
    PICT1230.jpg
    255,7 KB · Εμφανίσεις: 62
  • PICT1237.jpg
    PICT1237.jpg
    305,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • PICT1239.jpg
    PICT1239.jpg
    361,5 KB · Εμφανίσεις: 42
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!κοθκλακια ολα τους!!που μενεισ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νότια προάστια, στον αγιο δημητριο,σύνορα με καλαμάκι..ενδιαφερεσαι μηπως για τα γατινια?

Αθήνα..

χμμμμμ....εγω μενω θεσσαλονικη...

το ενα μιαζει με σιαμεζακι η μου φαινετε???

Ναι το γλυκό μου! αυτο πήρε ο αδερφός μου, είναι μια γλυκήτατη απαιτητική γατούλα! συνέχεια νιαουρίζει και ζητάει χάδια! :))))

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back