Χαρίζονται 5 μακρύτριχα θεϊκά μωράκια!!!!!

• Thread starter Thread starter Kat_
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Χαριζονται 5 μακρυτριχα θεικα μωρακια!!!!!!!! :clapup:

6972359502

IMG_5576.jpg

IMG_5573.jpg

IMG_5535.jpg

IMG_5546.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω... τι πανεμορφες φατσουλες ειναι αυτες??? Κουκλακια ολα τους!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζονται 5 μακρυτριχα θεικα μωρακια!!!!!!!!

Κουκλακια!!! Καλη τυχη στα γατακια!

Το ασπρόμαυρο είναι πανέμορφοο!:stunned:
Καλή τύχη σε όλα τα ζουζουνακια:rolleyes:

Παναζία μου κάτι γατουνάκια!
Καλή τύχη σε όλα!

περιμενουν ακομα...............

Exει μεινει ενα μωρακι!!!!!!!!!!

χαιρομαι για τα γατακια σου και καλη τυχη σ ολα,μεσα απ την καρδια μου,μακαρι να ειχαν τυχη κι ολα τα γατακια του κοσμου κι ας μην ειναι μακρυτριχα,παραπονακι ειναι αυτο,οταν λες εχω γατακια ειναι το πρωτο που ρωταν,ειναι μακρυτριχα??

Είναι πανέμορφα όλα!! Το τρίτο το έχετε δώσει??

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ποιό γατάκι έχει μείνει;; Η αδερφή μου ψάχνει δεύτερο γατάκι και θα την ενημερώσω :)

οποιος ενδιαφερεται ας με καλεσει please :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back