Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.220 μηνύματα.
01-06-10
08:45
Η κοπελα ανεφερε οτι ο γιατρος της της ειπε οτι θα παθει καρκινο η γατα αν δε γεννησει,και η ιδια ειπε αν θελουμε να τη ρωτησουμε κατι αλλο να το κανουμε.Αν δηλαδη αυριο μεθαυριο ο γιατρος της της πει οτι η γατα πρεπει να τρωει μονο σολωμο για να μην παθει λευχαιμια,δεν θα πρεπει να την ενημερωσει καποιος οτι αυτο δεν ισχυει;Τα δικα μου μηνυματα τουλαχιστον δεν αναφερθηκαν ουτε στην επιλογη της να μη στειρωσει τη γατα,ουτε στην επιλογη της να χαρισει τα γατακια,αλλα σε αυτο το γεγονος.
συμφωνω...αν μπω δηλαδη εγω και γραψω οτι χαριζω τη γατα μου επειδη μου ειπε ο γιατρος οτι θα κολλησω λευχαιμια απο αυτην,δεν θα πρεπει να εξηγησουμε οτι δεν κολλαει η λευχαιμια;;;...να σημειωσω οτι ουτε και εγω αναφερθηκα στη στειρωση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
02-06-10
12:15
Αυτο το ειδος επιθεσης...καθε φορα που καποιος κανει κατι που δεν σας φαινετε σωστο ειναι καπως....δεν νομιζω οτι ειναι σωστο...τωρα τα μικρα γεννηθηκαν και η κοπελα, κυριος τι ειναι ψαχνει να τα δωσει,αφου γεννηθηκαν δεν ξερω γιατι τις κανετε ολες αυτες τις ερωτησεις.Μια απλη ενημερωση σε αυτο το θεμα θα ηταν οτι πρεπει θα μπορουσατε να πειτε απλα οτι αυτο δεν ισχυει για αυτον και αυτον τον λογο, απλα και πολιτισμενα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι βγαινετε εκτος,καποιες φορες δεν εχουν ολη την ιδια πρα με τις γατες οσο εσεις εδω μεσα και θα μπορουσατε να τους τα μαθαινετε χωρις επιθεσεις....οπως αναφερω παραπανω! συγγνωμη αν γινομαι ενοχλητικη αδιακριτη ή κατι τετοιο και συγγνωμη για το οφ!
Το μελος ελένη άνση,εχει απολυτω δικιο σε αυτο που λεει!
Καλη τυχη στα γατακια ειναι πανεμορφα!
Το μελος ελένη άνση,εχει απολυτω δικιο σε αυτο που λεει!
Καλη τυχη στα γατακια ειναι πανεμορφα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cliousta
Νεοφερμένο μέλος
Η cliousta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
02-06-10
19:26
Όποιος ανοίγει μια αγγελία για να βρει γατάκι, ουδόλως ενδιαφέρεται για τις απόψεις του καθενός για τη στείρωση. Επομένως, αδίκως χαλάτε τις αγγελίες! Αν στο θεμα "Τροφές για γάτες" Αρχίσω και γράφω για τη στείρωση, τα υπέρ και τα κατά ,επ' ευκαιρία των ειδικών τροφών π.χ., δεν θα μου το βγάλουν οφφ οι μοντεράτορες; Εδώ τί κάνουν;
![]()
Πες τα χρυσόστομη!Συγνώμη κιόλας, αλλά επειδή παρακολουθούσα καιρό τις αγγελίες όταν έψαχνα για γατάκι, έχω πλέον κουραστεί με την κατάσταση που επικρατεί. Είμαι υπέρ της στείρωσης, έχω στειρώσει το γατάκι μου και δέχομαι την προσπάθεια των μελών να ενημερώσουν τους υπολοίπους για τα θετικά της στείρωσης, η κατάσταση όμως εδώ έχει ξεφύγει. Σε ΚΑΘΕ αγγελία για γατάκια που χαρίζονται, αν δεν πρόκειται για αδέσποτα-παρατημένα γατάκια, ακολουθεί ένας καταιγισμός επικριτικών σχολίων, με ολοφάνερο το απότομο και επιθετικό ή ειρωνικό ύφος. Εννοείται πως μετά από λίγο, όταν εύλογα ο ιδιοκτήτης της γάτας προσπαθεί να αμυνθεί, η συζήτηση ξεφεύγει ΕΝΤΕΛΩΣ από το θέμα.
Αν είναι έτσι, ας μπει μια υποσημείωση κάτω από τον τίτλο χαρίζονται, όπως: προσοχή!Οι αγγελίες να αφορούν αποκλειστικά αδέσποτα γατάκια!Ειδάλλως, προεστοιμαστείτε για κατά μέτωπον επίθεση περί στειρωσης!..Να ξέρουν τουλάχιστον οι ενδιαφερόμενοι τι θα αντιμετωπίσουν.
Μπορει να υποστηρίζω τη στείρωση και να προτρέπω φίλους και γνωστούς που έχουν κατοικίδιο να το στειρώσουν, αλλά σέβομαι και οποιαδήποτε άλλη άποψη και ουδέποτε πρόκειται να επιτεθώ προσωπικά σε άτομα που για τον χ ή ψ λόγο δεν έχουν στειρώσει το ζωάκι τους. Για παράδειγμα, ξέρω κοπέλα φοιτήτρια που βρήκε και υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα,τη φροντίζει,την ταϊζει και την έχει μεσα στο σπίτι της, αλλά δεν την έχει στειρώσει ακόμα γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Μηπως να τη συμβουλέψω λοιπόν να αφήσει ξανά τη γατούλα στο δρόμο, γιατί αλλιώς θα χαρακτηριστεί ανεύθυνη;
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
02-06-10
20:25
πες ταΠες τα χρυσόστομη!Συγνώμη κιόλας, αλλά επειδή παρακολουθούσα καιρό τις αγγελίες όταν έψαχνα για γατάκι, έχω πλέον κουραστεί με την κατάσταση που επικρατεί. Είμαι υπέρ της στείρωσης, έχω στειρώσει το γατάκι μου και δέχομαι την προσπάθεια των μελών να ενημερώσουν τους υπολοίπους για τα θετικά της στείρωσης, η κατάσταση όμως εδώ έχει ξεφύγει. Σε ΚΑΘΕ αγγελία για γατάκια που χαρίζονται, αν δεν πρόκειται για αδέσποτα-παρατημένα γατάκια, ακολουθεί ένας καταιγισμός επικριτικών σχολίων, με ολοφάνερο το απότομο και επιθετικό ή ειρωνικό ύφος. Εννοείται πως μετά από λίγο, όταν εύλογα ο ιδιοκτήτης της γάτας προσπαθεί να αμυνθεί, η συζήτηση ξεφεύγει ΕΝΤΕΛΩΣ από το θέμα.
Αν είναι έτσι, ας μπει μια υποσημείωση κάτω από τον τίτλο χαρίζονται, όπως: προσοχή!Οι αγγελίες να αφορούν αποκλειστικά αδέσποτα γατάκια!Ειδάλλως, προεστοιμαστείτε για κατά μέτωπον επίθεση περί στειρωσης!..Να ξέρουν τουλάχιστον οι ενδιαφερόμενοι τι θα αντιμετωπίσουν.
Μπορει να υποστηρίζω τη στείρωση και να προτρέπω φίλους και γνωστούς που έχουν κατοικίδιο να το στειρώσουν, αλλά σέβομαι και οποιαδήποτε άλλη άποψη και ουδέποτε πρόκειται να επιτεθώ προσωπικά σε άτομα που για τον χ ή ψ λόγο δεν έχουν στειρώσει το ζωάκι τους. Για παράδειγμα, ξέρω κοπέλα φοιτήτρια που βρήκε και υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα,τη φροντίζει,την ταϊζει και την έχει μεσα στο σπίτι της, αλλά δεν την έχει στειρώσει ακόμα γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Μηπως να τη συμβουλέψω λοιπόν να αφήσει ξανά τη γατούλα στο δρόμο, γιατί αλλιώς θα χαρακτηριστεί ανεύθυνη;

γιατι τα'πα και εγωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum