Χαρίζονται 5 μωρά γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Katerina peraia

Νεοφερμένο μέλος

Η Katerina peraia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
χαίρεται,

βρήκα πέντε μωρά σε ένα επαρχιακό δρόμο παρατημένα και τα έχω σπίτι μου. Σήμερα απογαλακτιστήκαμε. ελπίζω να βρεθεί κάποιος που επιθυμεί να υιοθετήσει κάποιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937779500. Περιοχή Περαία, Θεσσαλονίκης

Υπό την αιγίδα της
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Thessaloniki Cat Group NGO
Αρ. Πρωτ. Θεσ/νίκης 47320/ 2/9/2010

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: χαρίζονται 5 μωρά γατάκια

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τα μικρά και να βρουν το σπίτι που χρειάζονται! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα μου, επειδή οι φωτογραφίες βοηθάνε πάντα στις αγγελίες υιοθεσίας, σου στέλνω πμ με οδηγίες για το ανέβασμά τους.
Καλη τύχη εύχομαι στα μικρά :)

αυτες είναι οι φωτογραφίες των τρυφερούλιδων που βρήκα!
7fb98350.jpg
5b46cefe.jpg
866766fe.jpg
7031b113.jpg
19904051.jpg
4bd03e25.jpg
7e175a8a.jpg

Αμαν!!Αυτά είναι σωστές λιχουδιές καλέ!!:clapup:
Την καλύτερη τύχη τους εύχομαι Κατερίνα μου!

Είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφα, μακάρι να βρουν την τύχη που τους αξίζει! :)

Σε κοιτάνε λες και ζητούν αγάπη γμτ...
Είναι πανέμορφα! Μοιάζουν με καστανούς σκίουρους του δάσους :P
Την καλύτερη τύχη τους εύχομαι

Χαχαχα ολα τους ειναι πολυ ομορφα....βρηκαν σπιτι?ενημερωσε μας;)

τα δύο μικρούλια βρήκαν σπίτι και μάλιστα τα τσεκάρω καθημερινά και οι οικογενειες που τα πηραν είναι ξετρελαμενες. σήμερα πήγα στη δουλεια μου μετά από άδεια και μάζεψα αρκετά μέιλ συνεργατών που θέλουν να τα δουνε. Ελπίζω να καταφερω να βρω σε όλα οικογενεια.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και για τα υπόλοιπα! :D

Aγάπες μου γλυκιές!Είναι φατσούλες υπέροχες!Εύχομαι να βρουν όλα από ένα καλό σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back