Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Mπορεις να βαλεις και στο aggeliopolis .Καλημέρα σας,
Μηπως μπορείτε να μου πείτε που αλλου μπορώ να βάλω αγγελία?
Αύριο γίνονται τα γατάκια 2 μηνων!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχουν γεννηθει και ιδια ημερομηνια με τα δικα μου..ενα χρονο πριν!!!
ευχοαμι να βρουνε καλα σπιτακια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Εύχομσι γρήγορα να βρεθούν γατογονείς για τα μικρούλια...Είναι ήδη 2 μηνών!
Και πάλι ευχαριστώ!

EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
-
P6070297.jpg30,3 KB · Εμφανίσεις: 32 -
P6070305.jpg20 KB · Εμφανίσεις: 93 -
P6070307.jpg75,5 KB · Εμφανίσεις: 36 -
P6070309.jpg64,6 KB · Εμφανίσεις: 39 -
P6070310.jpg61,2 KB · Εμφανίσεις: 43 -
P6100324.jpg54,6 KB · Εμφανίσεις: 40 -
P6100325.jpg53,3 KB · Εμφανίσεις: 38 -
P6100326.jpg82,9 KB · Εμφανίσεις: 33 -
P6100331.jpg49,2 KB · Εμφανίσεις: 39 -
P6100332.jpg83,2 KB · Εμφανίσεις: 39 -
P6100333.jpg74,3 KB · Εμφανίσεις: 40
EvaMarg
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος
Εξακολουθώ να ψηφίζω το μαυρούλι! Τί φατσόνι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
προσέχετε που θα τα δώσετε
και γενικά από το ιντερνετ
υπάρχουν πολλοί
τρελοί που τα πέρνουν για να τα βασανίσουν
και δε ξέρω και γω τι...
marina289
Περιβόητο μέλος
Γ'αυτό, όσοι προσπαθείτε να αποκαταστήσετε γατάκι, (ζωάκια γενικότερα) μην ντρέπεστε διακριτικά και ευγενικά να κάνετε ερωτήσεις στον υποψήφιο γατογονιό...αν το προορίζει για μέσα στο σπίτι ή για έξω, αν είχε στο παρελθόν ζωάκι και πώς εξελίχθηκε η σχέση τους , ποια η γνώμη του για τη στείρωση κτλ,κτλ. Το ιδανικό θα ηταν να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας του προηγούμενου γατογονιού με τον νέο, ώστε διακριτικά, μια στις τόσες , να βλέπετε τί κάνουν τα γατάκια.. (εγώ από μόνη μου ενημερώνω τα άτομα που μου εμπιστεύτηκαν τα γατόνια τους- νομίζω είναι χαρά για εκείνους να βλέπουν ότι περνάνε καλά)
Μιλάμε για την μειοψηφία -πιστεύω- των περιπτώσεων, γ'αυτό εμπιστευτείτε και το ένστικτό σας! Αν κάποιος δεν σας ¨κάθεται¨ με τίποτα καλά και δεν σας γεμίζει το μάτι, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool