Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Γειά σας! είμαι νέο μέλος, αν και τα τελευταία 15 χρόνια έχω πάντα το λιγότερο μια γάτα στο σπίτι. Αυτή τη στιγμή έχω τρείς (μεγάλες)...γιατί έχουμε και 4 μωρά... Τα μωράκια μας αύριο γίνονται 2 μηνών και δυστυχώς πρέπει να τα αποχωριστούμε πιά...είναι γλυκούλια, παιχνιδιάρικα, τρώνε μόνα τους και πηγαίνουν στο χώμα τους. Περιμένουν τις οικογένειες που θα τα δεχτούν και θα τους χαρίσουν την αγάπη τους!
Καλη τυχη ΚΑΙ σε αυτα τα γατακια..! μια πιο λεπτομερεις περιγραφη (φυλο, χρωμα ) καθως και φωτογραφιες θα βοηθουσαν την υιοθεσιας τους! Επισης δυστηχως ειναι δυσκολη εποχη για υιοθεσιες..ελπιζω να ειστε διατεθημενη να περιμενετε αρκετο καιρο.

Καλο ειναι για να μην ξαναμπειτε σε αυτη τη διαδικασια μετα απο μερικους μηνες να στειρωσετε τις γατουλες σας!

Είναι ασπρόμαυρα, βασικά άσπρα με λίγο μάυρο στη ράχη, στο κεφαλάκι τους και μάυρες-γκρί ριγέ ουρίτσες.
Όσο για φωτογραφίες, προσπάθησα να ανεβάσω, αλλά μάλλον δεν το κατάφερα. Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος.
Και πάλι ευχαριστώ...

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης βάλτε αγγελίες και εδώ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..σου φαινεται περιπλοκο..αλλα δεν ειναι καθολου...καλη επιτυχια

Τα έκανα όλα αυτά που μου είπες, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος της φωτογραφίας
Τέλος πάντων, αν κάποιος ενδιαφερθεί, ας μου στείλει μήνυμα να του στείλω φωτογραφίες στο mail του.Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αααααα..πρεπει να τις μικρυνεις λιγο της φωτο..δεν εχεις καποιο προγραμμα;; αν ναι..απλα τις μυκραινεις και μετα τις βαζεις..Πουπουλίνα ευχαριστώ πολύ
Τα έκανα όλα αυτά που μου είπες, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος της φωτογραφίαςΤέλος πάντων, αν κάποιος ενδιαφερθεί, ας μου στείλει μήνυμα να του στείλω φωτογραφίες στο mail του.
Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα βάλω και στη γειτονιά...Στο facebook υπάρχει κάποιο κεντρικό μέρος για να τα βάλω ή στις φωτογραφίες μου εννοεις?
Θα σου στείλω κι άλλες φωτογραφίες να ανεβάσεις αν μπορείς

Πιστεύεις ότι πρέπει να βάλω καινούργια αγγελία με τις καινούργιες φωτογραφίες ή στην ίδια?
Ίσως γίνομαι κουραστική, αλλά για μια ακόμα φορά σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι δε χρειάζεται να τις βάλεις σε άλλη αγγελία , σ' αυτήν εδώ

Σιγά καλέ που γίνεσαι κουραστική!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool