lianadel
Νεοφερμένο μέλος
Ο lianadel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
09-07-10
11:42
Χαρίζω έναν μικρό πανέμορφο υγιέστατο τιγρούλη, γλυκύτατος αγκαλίτσας τρυφερός φρόνιμος και μαθημένος μέσα στο σπίτι.
Σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Θεσσαλονίκη
6958465824
liana
lianadeloudi@hotmail.com
Σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Θεσσαλονίκη
6958465824
liana
lianadeloudi@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
09-07-10
11:57
lianadel, μην γράφεις με greeklish γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
Θα βοηθούσε πολύ αν ανέβαζες και φωτογραφία του γατούλη και αν έδινες κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως η ηλικία του, αν είναι αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος κ.λπ.
Καλή τύχη με την υιοθεσία!
Θα βοηθούσε πολύ αν ανέβαζες και φωτογραφία του γατούλη και αν έδινες κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως η ηλικία του, αν είναι αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος κ.λπ.
Καλή τύχη με την υιοθεσία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lianadel
Νεοφερμένο μέλος
Ο lianadel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
09-07-10
12:18
καταρχην να ζητησω συγνωμη για το greenglish και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..
ο γατουλης ειναι περιπου δυο μηνων γκριζούλης τιγρέ φρονιμος.. κοιμομαστε μαζι, ειναι αποπαρασιτωμενος τα εμβολια δεσμευομαι να τα αναλαβω εγω.
πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια?
ο γατουλης ειναι περιπου δυο μηνων γκριζούλης τιγρέ φρονιμος.. κοιμομαστε μαζι, ειναι αποπαρασιτωμενος τα εμβολια δεσμευομαι να τα αναλαβω εγω.
πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια?
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
lianadel
Νεοφερμένο μέλος
09-07-10
12:34
νομιζω τα καταφερα με την φωτο απο το Photobucket ειναι ο κυριος παραπανω που βλεπετε
αρεθα ευχαριστω πολυ
αρεθα ευχαριστω πολυ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum