Χαρίζω τον Carlos μου, αρσενικό σιαμ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αιρις

Νεοφερμένο μέλος

Η Άιρις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορωνίδα (Κυκλάδες). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας,
χαρίζω τον γάτο μου τον Κάρλος. Εϊναι αρσενικός σιαμέζος 4,5 ετών. Πλήρως εμβολιασμένος και στειρωμένος. Εχει μεγαλώσει σε διαμέρισμα, είναι ήσυχος, πανέξυπνος και πολύ παιχνιδιάρης.

Μετακομισα Σουηδία και δεν μπορώ να τον πάρω μαζί μου, απαγορευεται...
Ψάχνω μόνιμο ανάδοχο να τον αγαπήσει και να τον φροντίζει το συντομότερο δυνατόν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 305.JPG
    305.JPG
    734,5 KB · Εμφανίσεις: 75
  • n674679938_424673_1537.jpg
    n674679938_424673_1537.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 76
τι γλυκουλι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ειναι πολύ ομορφος!!Ευχαριστώ πολύ!

Ειναι πολυ ομορφος!:)

γιατη απαγορευεται να τον παρεις στην Σουηδια?

Nομιζω οτι η Ελλαδα δε θεωρειται καθαρη χωρα απο λυσσα,και γι'αυτο το λογο αν δεν κανω λαθος πρεπει τα ζωα που ταξιδευουν απο Ελλαδα να μενουν 4 μηνες σε καραντινα πριν μπουν στη Σουηδια.

Όχι..μέχρι πριν κάποιους μήνες που είχα κοιτάξει πάντως,η Ελλάδα θεωρείται free απο λύσσα.Βέβαια πόσο ασφαλή είναι αυτό..δεν γνωρίζω,καθότι η τουρκία δεν συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που είναι free,και είναι δίπλα μας,αλλά όντως η ελλάδα είναι ανάμεσα σε αυτές τις χώρες.:)

Oντως,εχεις δικιο,παντως και εκτροφεις απο τη Σουηδια σου ζητουν να πας ο ιδιος απαραιτητα να παρεις το γατακι σου,γιατι σε περιπτωση που κατι "στραβωσει" ειναι ολοκληρη διαδικασια να ξαναμπει στη χωρα.

καλα γιατι απαγορευεται?????εγω οταν πηγα δυο μηνες ταξιδι γερμανια εδωσα το διαβατηριο με όλα τα εμβολια και δεν ειχα προβλημα... γιατι?:hmm::confused:

Aλλο η Γερμανια,που ειναι Ευρωπη, κι αλλο οι σκανδιναβικες χωρες.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back