Χαρίζω τον Jasonako μου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

irisg

Νεοφερμένο μέλος

Η irisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Δυστυχώς πρέπει να δώσω τον Jasonako μου.
Ειναι ενας γατούλης γκρι-μπλε μάλλον βρετανικό, τον βρήκα πριν εναμιση χρόνο στον δρόμο, ειναι ενα παρα πολύ καλό και ησυχο γατουλίνι, τρελος αγαπούλης λατρέυει τις αγκαλιές και τα χαδια.
Δεν κάνει καμία ζημιά μέσα στο σπίτι, εχει μάθει.
Δυστυχώς πρέπει να τον δώσω διότι πλέον λείπω πολλές ώρες κ μέρες πολλές φορές λόγω ταξιδίων με την δουλειά απο το σπίτι κ είναι εντελώς μόνος του ολη μέρα και πραγματικά τον λυπάμαι τον καημενούλη.

Είναι πολύ καλό γατάκι και κούκλος :P

photo (5).jpg

photo (2).jpg

photo (4).jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• photo (5).jpg
    photo (5).jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • photo (2).jpg
    photo (2).jpg
    298,3 KB · Εμφανίσεις: 45
  • photo (4).jpg
    photo (4).jpg
    415,3 KB · Εμφανίσεις: 53
  • photo (5).jpg
    photo (5).jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • photo (2).jpg
    photo (2).jpg
    298,3 KB · Εμφανίσεις: 45
  • photo (4).jpg
    photo (4).jpg
    415,3 KB · Εμφανίσεις: 53
όντως είναι ένα κουκλί..
καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ομορφος γατουλης!!κριμα που θα πρεπει να τον δωσεις αλλα μπραβο σου που σκεφτεσαι ετσι!

Στενοχωριέμαι πολύ αλλα πραγματικά είναι κρίμα να ειναι τοσο μόνο του το γατάκι. Ειναι τοσο καλό κ ήσυχο, τον μεγάλωσα ολο αγκαλιές και με πολύ ηρεμία και μέχρι σήμερα δεν μου έχει κάνει καμία ζημιά σε τίποτα.

Ax:inlove:!!!!Tι κελεπουρι ειναι αυτο:worship::worship::worship::worship:!!!!
Εγω και να ειχα τοση δουλεια θα μου ηταν σχεδον ακατωρθοτο να αποχορριστω εναν τετιοι γατουλι:redface:!!!!!Αλλα μπραβο σου που σκεφτεσαιπανω απο ολα το καλο του!!!!!

Γυρνάω απο την δουλεια και τον εχω να ειναι αυτοκολλιτακι αλλα ο χρονος που μπορώ να ειμαι μαζί του για να παιξουμε λίγο η ακόμα και να κάτσουμε λίγο αγκαλίτσα είναι λιγοτερο απο μία ωρα την ημέρα κ οταν λείπω ταξίδι καθόλου εννοείτε μόνο οση ώρα θα έρθει η μαμά μου να τον ταίσει.
Ειναι πολύ αγαπούλης και για αυτό θέλω να τον πάρει κάποιος που να μπορεί να τον έχει πιο πολύ κοντά του

Μου αρέσει Ο Jasonakos και αν θέλεις μπορώ να το πάρο. Μένω στη Κυψέλη και ζητάω μια γάτα εδώ και καιρό.
Περιμένω την απάντηση σου.

Μαρτίνα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εχεις πμ:)

Μπορεις να με παρεις στο 6938472007

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειναι πολυ ομορφος!!! Ευχομαι να παει σε μια καλη οικογενεια:)

να φανταστώ βρήκε σπίτι ο κούκλος ε; :)

Ειναι ενας ομορφος Βρετανακος! Ειναι στειρωμενος ο κουκλος?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back