Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???
Ίσως υπάρχει μέσα στο φόρουμ και δεν το εντόπισα??

Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Στεναχωρέθηκα τώρα

Οπότε δεν θα βρω κάτι σχετικά με χαρακτηρίστηκα και συμπεριφορά εε??

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ωχχχχχχχχχχ η Σίσσυ μου είναι κεραμιδόγατα????
Στεναχωρέθηκα τώρα
Οπότε δεν θα βρω κάτι σχετικά με χαρακτηρίστηκα και συμπεριφορά εε??![]()

Δεν κατάλαβα.... ΠΕΡΗΦΑΝΗ θα έπρεπε να είσαι!!!!Είναι τα τελειότερα γατάκια!!! Το έσωσες! και θα σε ευγνωμονεί για πάντα!!

Εμένα με έχουν ΘΕΑ!!!

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχχχχχχχχχχ η Σίσσυ μου είναι κεραμιδόγατα????
Στεναχωρέθηκα τώρα
Οπότε δεν θα βρω κάτι σχετικά με χαρακτηρίστηκα και συμπεριφορά εε??![]()
Γιατί στεναχωρήθηκες καλέ;; Και το δικό μου είναι ημίαιμο, είναι κουκλάρα και έχει απίστευτο χαρακτήρα. Τον χαρακτήρα της είτε είναι ράτσα είτε όχι, θα τον βρεις εσύ! Μαζί θα χτίσετε τη δική σας σχέση. Δεν είναι απόλυτο ότι αν μια ράτσα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, το γατάκι(ράτσας) που θα πάρεις θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.
Η γατούλα σου είναι Θεά και μην απογοητεύεσαι απλά και μόνο γιατί δεν πήρες γατάκι ράτσας. Μπράβο σου που πήρες ημίαιμο! Για μένα όλα τα γατάκια είναι ίδια. 
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Η Σίσσυ μου είναι ένα αξιολάτρευτο γατάκι. Και ακούει αρκετά.
Είναι πολυ χαδιάρα και δείχνει την αγάπη της ιδιεταίρως.
Απλά η εκφρασή 'κεραμυδόγατα' ακούστηκε κάπως και γιαυτό στεναχορέθηκα εκείνη την στιγμή.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Η Σίσσυ μου είναι ένα αξιολάτρευτο γατάκι. Και ακούει αρκετά.
Είναι πολυ χαδιάρα και δείχνει την αγάπη της ιδιεταίρως.
Απλά η εκφρασή 'κεραμυδόγατα' ακούστηκε κάπως και γιαυτό στεναχορέθηκα εκείνη την στιγμή.![]()
Προς θεου μη στενοχωριεσαι και σταματα να εχεις το μυαλο σου τη λεξη κεραμιδογατα συνυφασμενη με κατι υποτιμητικο.!! Και εμενα κεραμιδογατα ειναι, και μαλιστα στα ματια μου ειναι εξισου ομορφη και πολυτιμη, οσο και μιας ρατσας..δεν αγαπαμε ενα ζωο λογω καταγωγης, αλλα γι'αυτα που μας δινει.. παρε παραδειγμα απο την Κειρα που υιοθετησε τον φρεντυ, και προσπαθησε να βρεις την ομορφια εκει που δεν ειναι απολυτα εμφανης. το ιδιο να κανεις με τους ανθρωπους.

moukelis
Επιφανές μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι απο τους πιο τυχερούς. Εχω τέσσερα κεραμίδια πάνω απο το κεφάλι μου να με προστατεύουν απο την βροχή και τους ανεμους, ενώ οι άλλοι έχουν...τρίχες

ιβανα
Επιφανές μέλος
Κάνε και μια βολτα απο το ποστ "κεραμιδιού μανιακς" για να δεις οτι οσοι αγαπαμε τα κεραμιδάκια ειμαστε εξισου τρελαμενοι -ισως και περισσοτερο- με οσους αγαπουν τα περσακια, τα μειν κουν και ολες τις "ρατσες"
Εγώ είμαι απο τους πιο τυχερούς. Εχω τέσσερα κεραμίδια πάνω απο το κεφάλι μου να με προστατεύουν απο την βροχή και τους ανεμους, ενώ οι άλλοι έχουν...τρίχες![]()
![]()
![]()

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Έχω ένα Κεραμίδι οεο!!!!

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Τώρα θα τα κοιτάζεις αφ'υψηλού τα ρατσάτα γατια γιατί θα ξέρεις οτι κανενα δεν συγκρίνεται με το δικό σου κεραμιδάκι.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
, ξέρεις ποτέ δεν υπήρξα γατομανούλα, γένικα τα ζωάκιαήταν αυστηρά απαγόρευμένα από τον πατέρα μου.
Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, σκεφτόμουν πάντα να πάρω ένα κατοικίδιο,άλλά και πάλι έμενε στην σκέψη, για γατούλα δεν το είχα σκεφτεί και πολύ να είμαι ειλικρινής. (Σκυλάκι σκεφτόμουν)
Όταν είδα για πρώτη φορά την Σίσσυ χωρίς δεύτερη σκέψη την πήρα αγκαλιά και δεν ήθελα να την αποχωριστώ.
Τον πρώτο μήνα που ήταν κοντά μου η Σισσυ, και δεν είχε καν ακόμη όνομα γιατί δεν μου το είχε ψυθιρήσει πως την λένε, λειτουργούσα πιο απλά, όσο όμως μεγαλώνε η αγάπη μου για εκείνη, τόσο ανχονόμουν
αν είναι ευτύχισμενη και αν τα κάνω όλα σωστά.
Εκείνη δείχνει τόσο έντονα την αγάπη της που ώρες ώρες θέλω να την ζουλήξω, να την φάω.....

Κείρα
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αυτο που μας κάνει περήφανους για τη γάτα μας δεν ειναι η καταγωγή της αλλά η θέση που κατέχει στη καρδιά μας

Μπες στους Κεραμιδιού Μανιακς να δεις τι ωραιο παρεάκι κάνουν!

https://www.mypetz.gr/threads/Κεραμιδό-maniacs.221949/
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πολύ χάρηκα!!!! Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν στο κλάμπ τα " Κεραμίδια",
"η στέγη" μου σε καλωσορίζει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool