Χαρακτήρας ευρωπαϊκής κοινής

Ξένια1712

Νεοφερμένο μέλος

Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Διάβασα σε ένα θέμα για ράτσες και είχε αναλυτικά τον χαρακτήρα, τα χρώματα, την συμπερίφορα, δυστηχώς δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο για Ευρωπαική μακρύτριχη, και Ευρωπαική κοντότριχη.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???
Ίσως υπάρχει μέσα στο φόρουμ και δεν το εντόπισα??:redface:
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοινη ευρωπαικη κοντοτριχη ειναι η ονομασια που χρησιμοποιειται για τις ημιαιμες γατουλες,κοινως αυτες που λεμε κεραμιδογατες.Επειδη δεν εχουν ομογενοποιημενα χαρακτηριστικα,δεν αποτελουν ρατσα,οποτε αυτος ειναι ο λογος που δεν υπαρχει αναφορα στα αρθρα σχετικα με τις ρατσες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχχχχχχχχχχ η Σίσσυ μου είναι κεραμιδόγατα????
Στεναχωρέθηκα τώρα :(

Οπότε δεν θα βρω κάτι σχετικά με χαρακτηρίστηκα και συμπεριφορά εε?? :redface:

Γιατι στενοχωρηθηκες;Τι παραπανω εχουν οι γατουλες ρατσας;Τα χαρακτηριστικα τους ειναι μοναδικα για την καθεμια,κι αυτο τις κανει πολυ ξεχωριστες γατουλες!Οσο για τη συμπεριφορα,η καθε γατουλα εχει τη δικη της,ο χαρακτηρας δεν μπαινει σε καλουπια.Ακομα και οι γατες ρατσας πολυ λιγα γενικα χαρακτηριστικα εχουν κοινα.

:hmm::hmm:Δεν κατάλαβα.... ΠΕΡΗΦΑΝΗ θα έπρεπε να είσαι!!!!

Είναι τα τελειότερα γατάκια!!! Το έσωσες! και θα σε ευγνωμονεί για πάντα!!:happy:

Εμένα με έχουν ΘΕΑ!!!:P:cool:

Γιατί στεναχωρήθηκες καλέ;; Και το δικό μου είναι ημίαιμο, είναι κουκλάρα και έχει απίστευτο χαρακτήρα. Τον χαρακτήρα της είτε είναι ράτσα είτε όχι, θα τον βρεις εσύ! Μαζί θα χτίσετε τη δική σας σχέση. Δεν είναι απόλυτο ότι αν μια ράτσα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, το γατάκι(ράτσας) που θα πάρεις θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. :) Η γατούλα σου είναι Θεά και μην απογοητεύεσαι απλά και μόνο γιατί δεν πήρες γατάκι ράτσας. Μπράβο σου που πήρες ημίαιμο! Για μένα όλα τα γατάκια είναι ίδια. :cool:

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Η Σίσσυ μου είναι ένα αξιολάτρευτο γατάκι. Και ακούει αρκετά.
Είναι πολυ χαδιάρα και δείχνει την αγάπη της ιδιεταίρως.
Απλά η εκφρασή 'κεραμυδόγατα' ακούστηκε κάπως και γιαυτό στεναχορέθηκα εκείνη την στιγμή. :redface::redface:

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Η Σίσσυ μου είναι ένα αξιολάτρευτο γατάκι. Και ακούει αρκετά.
Είναι πολυ χαδιάρα και δείχνει την αγάπη της ιδιεταίρως.
Απλά η εκφρασή 'κεραμυδόγατα' ακούστηκε κάπως και γιαυτό στεναχορέθηκα εκείνη την στιγμή. :redface::redface:

Προς θεου μη στενοχωριεσαι και σταματα να εχεις το μυαλο σου τη λεξη κεραμιδογατα συνυφασμενη με κατι υποτιμητικο.!! Και εμενα κεραμιδογατα ειναι, και μαλιστα στα ματια μου ειναι εξισου ομορφη και πολυτιμη, οσο και μιας ρατσας..δεν αγαπαμε ενα ζωο λογω καταγωγης, αλλα γι'αυτα που μας δινει.. παρε παραδειγμα απο την Κειρα που υιοθετησε τον φρεντυ, και προσπαθησε να βρεις την ομορφια εκει που δεν ειναι απολυτα εμφανης. το ιδιο να κανεις με τους ανθρωπους.:)

Εμενα οταν με ρωτουν τι ρατσα ειναι ο Σειριος,λεω "Κεραμίδι" και με μεγαλη περηφανια μαλιστα!Μη σου πω οτι σχεδον οποιος ερχεται στο σπιτι απο τον Σειριο εντυπωσιαζεται,κι οχι απο τη Μόιρα,που ειναι ρατσας...

Κάνε και μια βολτα απο το ποστ "κεραμιδιού μανιακς" για να δεις οτι οσοι αγαπαμε τα κεραμιδάκια ειμαστε εξισου τρελαμενοι -ισως και περισσοτερο- με οσους αγαπουν τα περσακια, τα μειν κουν και ολες τις "ρατσες"
Εγώ είμαι απο τους πιο τυχερούς. Εχω τέσσερα κεραμίδια πάνω απο το κεφάλι μου να με προστατεύουν απο την βροχή και τους ανεμους, ενώ οι άλλοι έχουν...τρίχες :lol: :lol: :lol:

Κάνε και μια βολτα απο το ποστ "κεραμιδιού μανιακς" για να δεις οτι οσοι αγαπαμε τα κεραμιδάκια ειμαστε εξισου τρελαμενοι -ισως και περισσοτερο- με οσους αγαπουν τα περσακια, τα μειν κουν και ολες τις "ρατσες"
Εγώ είμαι απο τους πιο τυχερούς. Εχω τέσσερα κεραμίδια πάνω απο το κεφάλι μου να με προστατεύουν απο την βροχή και τους ανεμους, ενώ οι άλλοι έχουν...τρίχες :lol: :lol: :lol:

:up::up::up::up::up::up::up:

Να στε καλά παιδιά....

Έχω ένα Κεραμίδι οεο!!!! :):up::P

Σε βλέπω να γίνεσαι "βασιλικότερη του βασιλέως". Γιατί δεν σταμάτησες στην πρώτη σου εντύπωση αλλά το εψαξες, ρώτησες και ήσουν ανοιχτή σε άλλες απόψεις. Μπράβο:up:
Τώρα θα τα κοιτάζεις αφ'υψηλού τα ρατσάτα γατια γιατί θα ξέρεις οτι κανενα δεν συγκρίνεται με το δικό σου κεραμιδάκι.:happy:

Ναι βρε,τα γατακια ρατσας λιγο πολυ μοιαζουν μεταξυ τους,ενω τα κεραμιδογατα ειναι μοναδικα το καθενα!

Κέιρα :up:, ξέρεις ποτέ δεν υπήρξα γατομανούλα, γένικα τα ζωάκια
ήταν αυστηρά απαγόρευμένα από τον πατέρα μου.
Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, σκεφτόμουν πάντα να πάρω ένα κατοικίδιο,άλλά και πάλι έμενε στην σκέψη, για γατούλα δεν το είχα σκεφτεί και πολύ να είμαι ειλικρινής. (Σκυλάκι σκεφτόμουν)
Όταν είδα για πρώτη φορά την Σίσσυ χωρίς δεύτερη σκέψη την πήρα αγκαλιά και δεν ήθελα να την αποχωριστώ.
Τον πρώτο μήνα που ήταν κοντά μου η Σισσυ, και δεν είχε καν ακόμη όνομα γιατί δεν μου το είχε ψυθιρήσει πως την λένε, λειτουργούσα πιο απλά, όσο όμως μεγαλώνε η αγάπη μου για εκείνη, τόσο ανχονόμουν
αν είναι ευτύχισμενη και αν τα κάνω όλα σωστά.
Εκείνη δείχνει τόσο έντονα την αγάπη της που ώρες ώρες θέλω να την ζουλήξω, να την φάω..... :)

Συγχαρητήρια Σίσσυ. Την τύλιξες σε μια κόλλα χαρτί την μαμά σου. Να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια αγκαλίτσα:happy:

Να εισαι περήφανη για τη κεραμιδένια σου!! :)
Αυτο που μας κάνει περήφανους για τη γάτα μας δεν ειναι η καταγωγή της αλλά η θέση που κατέχει στη καρδιά μας :D
Μπες στους Κεραμιδιού Μανιακς να δεις τι ωραιο παρεάκι κάνουν! ;)
https://www.mypetz.gr/threads/Κεραμιδό-maniacs.221949/

Έτσι μπράβο!!!!:):up:

Πολύ χάρηκα!!!! Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν στο κλάμπ τα " Κεραμίδια",

"η στέγη" μου σε καλωσορίζει!!!:P:)

:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back