06-11-12
23:20
https://www.tressugar.com/You-CAT-Person-DOG-Person-436620
Σύμφωνα με το άρθρο ,όσοι έχουν γάτες :
1) είναι ντροπαλοί και εσωστρεφείς,μυστικοπαθείς
2)Τους αρέσουν ήσυχες ασχολίες (διάβασμα,ταινίες,μουσική)
3)Είναι σπιτόγατοι ή προτιμούν ήσυχα μέρη
4)Αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν οι άλλοι να τους προσέχουν ,χωρίς όμως να προσπαθούν να τραβήξουν οι ίδιοι την προσοχή με άμεσο τρόπο,αλλά με πιο έμμεσους τρόπους.
5)Έχουν έναν μικρό κύκλο στενών φίλων ,κι όχι έναν μεγάλο κύκλο φίλων.
Πώς σας φαίνονται?Ισχύουν?
Σύμφωνα με το άρθρο ,όσοι έχουν γάτες :
1) είναι ντροπαλοί και εσωστρεφείς,μυστικοπαθείς
2)Τους αρέσουν ήσυχες ασχολίες (διάβασμα,ταινίες,μουσική)
3)Είναι σπιτόγατοι ή προτιμούν ήσυχα μέρη
4)Αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν οι άλλοι να τους προσέχουν ,χωρίς όμως να προσπαθούν να τραβήξουν οι ίδιοι την προσοχή με άμεσο τρόπο,αλλά με πιο έμμεσους τρόπους.
5)Έχουν έναν μικρό κύκλο στενών φίλων ,κι όχι έναν μεγάλο κύκλο φίλων.
Πώς σας φαίνονται?Ισχύουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
06-11-12
23:28
Απάντηση: Χαρακτηριστικά των ατόμων που έχουν γάτες.
Για τη δική μου περίπτωση συγκεκριμένα μπορώ να πω πως ναι, απόλυτα
Για τη δική μου περίπτωση συγκεκριμένα μπορώ να πω πως ναι, απόλυτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
06-11-12
23:29
Ας πω πρωτα εγω. Λοιπον με το πρωτο δεν συμφωνω, μονο ντροπαλη και εσωστρεφη δεν με λες. Μυστικοπαθης ισως και να ειμαι λιγακι. Δυτερο, τριτο και τεταρτο, συμφωνω απολυτα. Το πεμπτο παρ' ολο που ισχυει για μενα, εν τουτοις εχω γνωρισει ατομα που λατρευουν τις γατες και εχουν τεραστιο κυκλο γνωριμιων.
Επρεπε ομως να μας πεις και συ αν ισχυει, συμφωνα με τη δικη σου εμπειρια.
06-11-12
23:33
Ας πω πρωτα εγω. Λοιπον με το πρωτο δεν συμφωνω, μονο ντροπαλη και εσωστρεφη δεν με λες. Μυστικοπαθης ισως και να ειμαι λιγακι. Δυτερο, τριτο και τεταρτο, συμφωνω απολυτα. Το πεμπτο παρ' ολο που ισχυει για μενα, εν τουτοις εχω γνωρισει ατομα που λατρευουν τις γατες και εχουν τεραστιο κυκλο γνωριμιων.
Σε εμένα ισχύει απολύτως.Απλά το αν είμαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής σε μένα είναι ανάλογα με την περίοδο.Πέρσυ ας πούμε ήμουν πολύ εσωστρεφής.Φέτος το αντίθετο.
Για το πέμπτο έτσι όπως το κατάλαβα,είναι οτι προτιμάς λίγους και καλούς φίλους ,πολύ στενούς ,παρα άτομα που είστε φίλοι ,με μια πιο αόριστη έννοια ,πχ βγαίνω που και που για έναν καφέ.Το τι προτιμάς δηλαδή.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
06-11-12
23:37
Καθετα ΟΧΙ.

Και το λεω,οχι μονο απο τον ευατο μου,αλλα και απο την εμπειρια μου απο το site.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,οπως θα διαπιστωσεις.
Αλλοι ειναι εξωστρεφεις,αλλοι εσωστρεφεις..αλλοι ντροπαλοι,αλλοι δεν καταλαβαινουν τιποτα,αλλοι εχουν μεγαλο κυκλο..αλλοι μικρο.
Καθετα ΟΧΙ.

Και το λεω,οχι μονο απο τον ευατο μου,αλλα και απο την εμπειρια μου απο το site.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,οπως θα διαπιστωσεις.
Αλλοι ειναι εξωστρεφεις,αλλοι εσωστρεφεις..αλλοι ντροπαλοι,αλλοι δεν καταλαβαινουν τιποτα,αλλοι εχουν μεγαλο κυκλο..αλλοι μικρο.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
06-11-12
23:42
Κοιτα να δεις, ειναι και αναλογα με την περιοδο της ζωης σου που διανυεις. Ας πουμε και γω οταν ημουν μικρη, ημουν πιο εσωστρεφης και ντροπαλη. Μεγαλωνοντας γνωριζεις και εκτιμας περισσοτερο τον εαυτο σου. Επισης μου αρεσαν διασκεδασεις που ειχαν πολυ κοσμο και φασαρια. Το οτι τωρα μου αρεσουν πιο ησυχες μορφες διασκεδασης, μπορει να εχει να κανει με την ηλικια. Εσυ θα ελεγα πως εισαι μικρουλα για τετοιο κλεισιμο, κοιτα να διασκεδασεις οσο μπορεις, τωρα που μπορεις, γιατι θα ερθει μια εποχη που θα θελεις και δεν θα μπορεις. Οσον αφορα εμενα ειμαι αρκετα χοτρατη απο διασκεδασεις και τετοια.
Κοιτα να δεις, ειναι και αναλογα με την περιοδο της ζωης σου που διανυεις. Ας πουμε και γω οταν ημουν μικρη, ημουν πιο εσωστρεφης και ντροπαλη. Μεγαλωνοντας γνωριζεις και εκτιμας περισσοτερο τον εαυτο σου. Επισης μου αρεσαν διασκεδασεις που ειχαν πολυ κοσμο και φασαρια. Το οτι τωρα μου αρεσουν πιο ησυχες μορφες διασκεδασης, μπορει να εχει να κανει με την ηλικια. Εσυ θα ελεγα πως εισαι μικρουλα για τετοιο κλεισιμο, κοιτα να διασκεδασεις οσο μπορεις, τωρα που μπορεις, γιατι θα ερθει μια εποχη που θα θελεις και δεν θα μπορεις. Οσον αφορα εμενα ειμαι αρκετα χοτρατη απο διασκεδασεις και τετοια.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
06-11-12
23:43
Τείνουμε να γενικεύουμε κάτι τέτοιες διαπιστώσεις και νομίζω είναι λογικό να πιστέψεις πως ένας άνθρωπος με σκύλο είναι πιο εξωστρεφής και του αρέσει να γυρίζει έξω δεδομένου ότι ο σκύλος θέλει 3 φορές την ημέρα βόλτα. Αντίστοιχα ένα ζώο που μένει κυρίως μέσα στο σπίτι και κοιμάται απολαμβάνοντας χάδια, ταιριάζει σε έναν πιο φιλήσυχο «σπιτόγατο» ιδιοκτήτη.
Υπάρχει βάση, αλλά οι γενικεύσεις είναι μη επιτρεπτές σε αυτές τις περιπτώσεις κατά τη γνώμη μου. Εμένα μου ταιριάζει σε κάποια σημεία η περιγραφή, σε άλλα πάλι καθόλου. Όπως είπε και η Πουπουλινα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι με τίποτα.
Υπάρχει βάση, αλλά οι γενικεύσεις είναι μη επιτρεπτές σε αυτές τις περιπτώσεις κατά τη γνώμη μου. Εμένα μου ταιριάζει σε κάποια σημεία η περιγραφή, σε άλλα πάλι καθόλου. Όπως είπε και η Πουπουλινα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι με τίποτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki