Χαριζεται η Λυδία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Hlianna

Διάσημο μέλος

Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
Η Λυδια βρεθηκε σε μια οικοδομη μαζι με τα αλλα 3 αδερφακια της οπου τα ειχε παρατησει η μαμα τους..η ιδιοκτητρια ενος πετσοπ και πολυ φιλοζωη τα δεχτηκε οταν της τα πηγαν και αρχισε τον αγωνα με το ταισμα το καθαρισμα το ζεσταμα κλπ..δυστυχως το ενα μωρακι πεθανε και εμειναν τα 3..εγω θελοντας να την ξεκουρασω λιγο πηρα το ενα την μικρη Λυδια..
αν και μολις 3.5 εβδομαδων και μη μπορωντας να περπατησει ακομα καλα καλα εχει δειξει οτι θα γινει πολυ καλος χαρακτηρας..ηδη απο την πρωτη μερα που την πηρα γουργουριζε και εκανε κουτουλιτσες στο χερι μου..
σιγα σιγα εχουν αρχισει και τα παιχνιδια εχει ηδη μαθει στην αμμο της και σιγα σιγα μαθαινουμε να τρωμε..θα δωθει λιγο αργοτερα προτιμω να την κρατησω κανα μηνα με τα δικα μου να κοινονικοποιηθει λιγακι αλλα φυσικα το κυριοτερο ειναι να μαθει να τρωει..
θα δωθει φυσικα με την προυποθεση της στειρωσης για να μην βρεθουν κι αλλα γατακια στην θεση της και αποκλειστικα για μεσα το σπιτι..
ευχομαι να βρει ενα καλο και ζεστο σπιτι γιατι πραγματικα το εχω λατρεψει το ζουζουνι

DSC03150.jpg

DSC03157.jpg

DSC03155.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αχου,τι ψυχουλίτσα είναι αυτή,ένα πλασματάκι τόσο δά!Μπράβο για την προσπάθεια Ηλιάννα :)
Καλή τύχη Λυδία...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστουμε πολυ..η μικρη χρειαζεται και ενα καλο μπανακι αλλα φυσικα ακομα ουτε καν το σκεφτομαστε αυτο..προεχουν αλλα θεματα..
ειμαστε περιπου 350 γρ και τρωμε σχεδον μια ολοκληρη babycat(φυσικα μεσα στο μπιμπερο με το γαλα) τη μερα..

ελπιζω ολα να πανε καλα και απο ποντικακι να γινει και αυτο γατακι

Τελεια,τελεια τι ψυχη ειναι αυτη...ευτυχως που το εσωσες,ειναι τραγικο να αφηνονται στην τυχη τους τετοια πλασματα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλή τύχη ψυχουλίτσα μου όμορφη!

Ειναι πολυ ομορφη!!! Ευχομαι να βρεις συντομα ενα ζεστο σπιτακι με πολυ αγαπη!!!

Eίναι θεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

θεαααραααα!!! πολυ ομορφο γατακι!!:clapup: ηλιανα μου που την εσωσες!

Ειναι μια κουκλα!!! Της ευχομαι να βρει σπιτι συντομα!!! Πολλα μπραβο που τη φροντιζεις:D

ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια η μικρη μας εχει παρει τα μυαλα:redface:

Λοιπον σημερα πηγαμε στο γιατρο..ο οποιος την βρηκε αψογη..μεγαλωνει ειναι 4 εβδομαδων και σιγα σιγα αρχισε και κανει και γευματα με κροκετες..εχει μαθει και την αμμο της με λιγα ατυχηματακια βεβαια αλλα ολα καλα..μου ειπε να φυγει και αυτη η βδομαδα να μπει στην 5η και ξεπερναμε τον κινδυνο..
ειναι λιγο τσαμπουκαλου και αν και μια σταλια μοιραζει αβερτα σφαλιαρες..αρχισε και τα παιχνιδια με τον Αρη μου και προβλεπω να γινεται πανικος στο σπιτι σε καμια βδομαδα που θα σταθεροποιηθει και πιο πολυ το περπατημα της :D
επισης ειμαστε 450γρ και παιρνουμε βαρος σταθερα οποτε παμε καλα:clapup:

Mπράβο!!!!:clapup::clapup::clapup:
Οι προσπάθειές σας στέφθηκαν με επιτυχία!:clapup: Άντε να φύγει και η 4η βδομάδα!
Φιλιά στην μικρη θεά!!!!:inlove::inlove::inlove:

συγχαρητηρια για την αγαπη και την φροντιδα που δινεις στην λυδια,νασαι καλα.

μεγαλωνουμεεεε :clapup:

ειμαστε 640γρ..ολοκληρες γυναικαρες δηλαδη..πηγαινουμε μονες μας στο χωμα τρωμε μονες μας ξηρη τροφη και ειμαστε και πολυ γουργουριστες:inlove:

το κοριτσι μου ειναιε τοιμο να παει στο δικο του σπιτι ;)

κοιμομαστε αγκαλια με τον μπαμπα Αρη και οποτε θελουμε να νανουριστουμε τον θηλαζουμε και λιγο :oops:
DSC03171.jpg

και οταν βαριομαστε και ο μπαμπας κοιμαται παμε και τον πειραζουμε για να ξυπνησει
DSC03193.jpg

DSC03197.jpg

και οταν κοιμομαστε δειχνουμε και κοιλιτσα
DSC03209.jpg

DSC03224.jpg

και 2 επισης να με θαυμασετε:D
DSC03212.jpg

DSC03219.jpg

640 γραμμαρια!!!!!!! :clapup::clapup::clapup:..ειναι πανεμορφο το κουκλακι..ευχομαι οτι καλυτερο..:D

Θα γινει μεγααααλη μουσιτσα η ομορφη Λυδια.....Η φωτογραφια με το γατο σου ειναι φοβερη:clapup::clapup:

μεγαλωνουμεεεε :clapup:

ειμαστε 640γρ..ολοκληρες γυναικαρες δηλαδη..πηγαινουμε μονες μας στο χωμα τρωμε μονες μας ξηρη τροφη και ειμαστε και πολυ γουργουριστες:inlove:

το κοριτσι μου ειναιε τοιμο να παει στο δικο του σπιτι ;)

κοιμομαστε αγκαλια με τον μπαμπα Αρη και οποτε θελουμε να νανουριστουμε τον θηλαζουμε και λιγο :oops:
DSC03171.jpg

και οταν βαριομαστε και ο μπαμπας κοιμαται παμε και τον πειραζουμε για να ξυπνησει
Είναι εκπληκτικά όμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φοβερή!!!!!!!!!!!!!!! :clapup:
Και αυτή η φώτο απίίίίίίστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

640 γραμμαρια!!!!!!! :clapup::clapup::clapup:..ειναι πανεμορφο το κουκλακι..ευχομαι οτι καλυτερο..:D
ναι:D
και οταν την πηρα ηταν 300γρ..αν και το μισοκιλο πακετο ζαχαρη μου φαινεται πιο βαρυ:redface:
ευχαριστουμε παρα παρα πολυ:D

Θα γινει μεγααααλη μουσιτσα η ομορφη Λυδια.....Η φωτογραφια με το γατο σου ειναι φοβερη:clapup::clapup:
ευχαριστουμε:)
Είναι εκπληκτικά όμορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φοβερή!!!!!!!!!!!!!!! :clapup:
Και αυτή η φώτο απίίίίίίστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι πολυ ομορφη και πολυ τρυφερη..τωρα ειναι πανω μου τριβεται και γουργουριζει..
θα εχουμε δραματα οταν θα φυγει την εχουμε αγαπησει πααααααρα πολυ:(
μακαρι να βρει ενα τελειο σπιτι να ειμαι και εγω ησυχη οτι πηγε καπου καλα:/:

ναι:D
και οταν την πηρα ηταν 300γρ..αν και το μισοκιλο πακετο ζαχαρη μου φαινεται πιο βαρυ:redface:
ευχαριστουμε παρα παρα πολυ:D

αη στο καλο σου..πλακα που εχεις..:hehe::hehe::hehe::hehe:..μπραβο σου καρδουλα..:D

Κουκλάκι μου!!!!
Έχει κάνει κοιλουμπίτσα!
Πολυ τρυφερή η φωτό με τον Γατούλη σου!

η μικρη πηγε στο δικο της σπιτακι την Κυριακη που μας περασε!

θα μενει πια στο Γερακα και θα κανει παρεα στο Ντονο ενα πορτοκαλι φουντωτο γατουλι(ειναι ιδιος με τη μπειλυ στη φατσα)

οποτε η αγγελια μπορει να κλειδωθει:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back