Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
28-12-10
15:47
Ο κουκλος της φωτω ειναι ενα αδεσποτακι που βρηκα ξαπλωμενο στη μεση του δρομου, μαλλον φρεσκοπαρατημενος, ειχε ενα αποστημα στο σαγονακι του αλλα τον πηγα στην κτηνιατρο και το εφτιαξε. Ειναι αποπαρασιτωμενος εντος και εκτος. Πολυ χαδιαρης και χουχουλιαρης, γατι για αγκαλιες και ζουζουνισματα! Ειναι γκρι τιγρε, φουντωτος, μαλλον διασταυρωση με περσιας γιατι και η μουρη του ειναι σχετικα πλακουτσωτη και εχει πανεμορφα πρασινα ματακια! Υπεροχο ζουζουνακι! περιπου 7 μηνων.
Δινεται για υιοθεσια ή φιλοξενια.
Δινεται για υιοθεσια ή φιλοξενια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
29-12-10
13:28
Κουκλακι μου ομορφο καλη τυχη να εχεις!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
29-12-10
19:10
Τι κουκλακι ειναι αυτο??
Καλη τυχη του ευχομαι!!!
Καλη τυχη του ευχομαι!!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
03-01-11
08:42
Τουφωτούλακι μου καλή τύχη και σε εσένα!
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
05-01-11
10:51
Ειναι 7 μηνων?Φαινεται για πολυ μικροτερο!Καλο σπιτακι να βρεις καρδια μου!
Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
10-01-11
15:35
Δυστηχως ο Φουσκαλας το εσκασε απο το σπιτι και δεν μπορεσα να τον ξαναβρω... εξαφανιστηκε, οποτε κελιδωστε αυτη την αγγελια γτ δεν υπαρχει πια γατακι για να χαριστει

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum