AGGELIKI
Διάσημο μέλος
το καβουκι σε ενα σημειο ειναι σπασμενο και φαινεται το κρεας του
πηρα τηλ το εκπαζ και αυριο θα το παω στα κατω πατησια για να ταξιδεψει για αιγινα,ελπιζω να γινει καλα,παντως τρωει κανονικα.ελπιζω να μην ειναι αργα μεχρι αυριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η δικιά μου περίπτωση υπάρχει στο θέμα χελώνα ζητάει βοήθεια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Καλή τύχη πάντως στη χελωνίτσα!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Έχω 2 σπίτι , στον κήπο δηλαδή και κατεβαίνω και τις χαζεύω όλη την ώρα! Από τη μία έχουμε κηπουρό για τα λουλούδια και από την άλλη τις χελώνες που τα τρώνε και τις αφήνουμε γιατί τις κάνουμε χάζι!!!
Η μαμά μου, η αδελφή μου, η ανηψιά μου κι εγώ είμαστε χελωνόπληκτες!!!
Τη μια τη μεγάλη, τη βρήκε να παίζουν μαζί της κάτι σκυλιά η ανηψιά μου στο πάρκο μπροστά στο σπίτι και την έφερε, ευτυχώς χωρίς πληγές μόνο τρομοκρατημένη και τη μικρή της την έδωσε ο φύλακας στο σχολείο της στη Λεόντειο, γιατί έχουν πάρα πολλές σ'ένα πολύ μικρό χώρο με γκαζόν. Κάποιοι ηλήθιοι τις μαζεύουν προφανώς από το βουνό και όταν τις βαριούνται πάνε και τις παρατάνε εκεί μια και βλέπουν κι άλλες...Από μικρή πάντα θυμάμαι να έχουμε χελώνες που τις βρίσκαμε παρατιμένες στο δρόμο ή στο πάρκο, αν και πολλές τις χάσαμε γιατί μετά τη χειμέρια νάρκη κατά πάσα πιθανότητα βγαίναν σε άλλους κήπους. Μπορεί και να είναι λάθος να τις μαζεύω στον κήπο αντί να της αφήνω ελεύθερες σε κάποιο βουνό, αλλά πιστεύω ότι στον κήπο μου είναι πιο προστατευμένες από κινδύνους και έχουν πάντα φαγητό. Ο άνδρας μου βέβαια λεέι όπως πάντα ότι δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στη φύση...
P.S. Αν βρείτε καμμιά άλλη χελωνίτσα και δεν τη θέλετε, εγώ είμαι εδώ...

chrisidor
Δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
(Αλλα κι εγω για να τις σωσω θα τις επαιρνα).
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
E, εντάξει! Δε μπορείς να πεις ότι ο δρόμος ή το παρκάκι απέναντι από το σπίτι μου είναι το φυσικό τους περιβάλλον! Μάλλον το ακριβώς αντίθετο... Από το να τις παρατήσω να τις πατήσει κανένα αυτοκίνητο ή να τις φάνε τα σκυλιά, προτίμησα να τις πάρω στον κήπο μου όπου ζουν και βασιλεύουν. Έχουν 300+ τετραγωνικά πράσινου στη απόλυτη κυριαρχία τους...Πάντως τυπικά ειναι παράνομο να της παίρνεις απο το φυσικο τους περιβάλον. Θεωρουνται αγρια ζωα.
(Αλλα κι εγω για να τις σωσω θα τις επαιρνα).

mimikaki
Διάσημο μέλος
Θυμάμαι στην Αγγλία που κάνανε σαν τρελλοί για τις Ελληνικές χελώνες για pet αλλα είναι παράνομο να τις πάς εκεί γιατί δεν αντέχουν το κλίμα... αλλά είχα ακούσει κατι τρελά ποσα που τις αγόραζαν παράνομα και κατι ανεγκέφαλους Ελληνες που τις πήγαιναν...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν απομακρύνουμε μια χελώνα από δρόμο που προσπαθεί να διασχίσει, νομίζω ότι καλύτερα είναι να την περάσουμε προς την κατεύθυνση που πάει, αλλιώς θα ξαναβγεί στο δρόμο.
χριστινα
Διάσημο μέλος
) Την εβγαζε μια κυρια από την αυλή της στο πεζοδρόμιο γιατί λεει μπηκε μεσα κ δεν την ήθελε....
Πού να την αγηνα τη καημενη που περνούσαν αυτικινητα από εκει.... Τη πηγα στο χτημα τελικά.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool