Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
Αληθεια,ποσα χελωνακια γενναει μια χελωνα της ξηρας???
Να σας ζησουν ολαααα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λετε να σας φερει κι αλλα μωρο-χελωνακια???Αληθεια,ποσα χελωνακια γενναει μια χελωνα της ξηρας???
Να σας ζησουν ολαααα!![]()
καμιά 100αριά απο ότι διάβασα...

Δεν τα φέρνει η μάνα, αυτά περπατάνε, και τα βλέπουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

σορρυ που γελαω
αλλα αμα εισε εξω απο το χορο εχει πολυ πλακα Καλο κουραγιο.....
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν τα φέρνει η μάνα, αυτά περπατάνε, και τα βλέπουμε.![]()
Δηλαδή αναμένονται άλλα 95;;;;

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν τα φέρνει η μάνα, αυτά περπατάνε, και τα βλέπουμε.![]()
Τζουλια τωρα το ειδα το θεματακι και μπορω να πω πως ειναι τελικα πολυ ωραια στη εξοχη!!!!

5!!!χελωνακια????και μια μαμα!!!!Μια χαρα σε βρισκω!!!!Οταν ειδικα θα μεγαλωσουν και θα κανουν σεξ,θα ακους γνουπ γνουπ τα καβουκια τους οταν ανεβαινει το ενα πανω στο αλλο!
Και εδω που μενω εχει χελωνες στον πισω κηπο μιας πολυκατοικιας και ολο το καλοκαιρι το κανανε!!!!

Το καρπουζι παντως το ξεσκιζουν

Να σου ζησουν τα νεοφερμενα μελη

Υ.Γ.μια κυρια απο το χωριο που εχει κατσικες και διαφορα αλλα ζωντανα,μου ειχε πει για τις χελωνες(επειδη εχει και πολλες χελωνες)οτι εχουν καμια φορα τσιμπουρια στα ποδια τους και μπορει να τα μεταφερουν και σε αλλα ζωα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,αλλα δεν χανεις κατι να ρωτησεις τη γιατρο σου!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τζουλια τωρα το ειδα το θεματακι και μπορω να πω πως ειναι τελικα πολυ ωραια στη εξοχη!!!!
5!!!χελωνακια????και μια μαμα!!!!Μια χαρα σε βρισκω!!!!Οταν ειδικα θα μεγαλωσουν και θα κανουν σεξ,θα ακους γνουπ γνουπ τα καβουκια τους οταν ανεβαινει το ενα πανω στο αλλο!
Και εδω που μενω εχει χελωνες στον πισω κηπο μιας πολυκατοικιας και ολο το καλοκαιρι το κανανε!!!!
Το καρπουζι παντως το ξεσκιζουν
Να σου ζησουν τα νεοφερμενα μελη
Υ.Γ.μια κυρια απο το χωριο που εχει κατσικες και διαφορα αλλα ζωντανα,μου ειχε πει για τις χελωνες(επειδη εχει και πολλες χελωνες)οτι εχουν καμια φορα τσιμπουρια στα ποδια τους και μπορει να τα μεταφερουν και σε αλλα ζωα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,αλλα δεν χανεις κατι να ρωτησεις τη γιατρο σου!![]()
Ξέρω απο ζευγαρώματα τα ακούμε και εμείς κάτι καιρούς...

Και αυτό με τα τσιμπούρια ισχύει....

Δηλαδή αναμένονται άλλα 95;;;;
![]()
Δεν ξέρω Μαρία μου πόσα ακόμα είναι να βρούμε...

σορρυ που γελαω
αλλα αμα εισε εξω απο το χορο εχει πολυ πλακα Καλο κουραγιο.....
![]()
Σε διαβεβαιώ Αμαλία ότι είναι ΠΟΛΥ εύκολα ζωντανά.. ούτε μας παίρνουν τα αυτιά, ούτε άμμο θέλουν να καθαρίζω, ούτε τρίχες, ούτε βόλτες, ούτε μου τρώνε τα παπούτσια..

vickymoon
Διάσημο μέλος

ρε τζουλια εχω κι εγω μια χελωνα στην αυλη. μεγαααααααααλη. να στη φερω εκει για να κανει παρεα στα μωρα?????εδω ολο την κατουραει ο παρασκευας

julia
Διακεκριμένο μέλος
ουαου!!!!!!!!! τωρα το διαβασαρε τζουλια εχω κι εγω μια χελωνα στην αυλη. μεγαααααααααλη. να στη φερω εκει για να κανει παρεα στα μωρα?????
εδω ολο την κατουραει ο παρασκευας![]()
Και δεν την φέρνεις? Θα την αφήσω στο βουνό, όπως και τις δικές μου μόλις μεγαλώσουν και σκληρύνει το καβούκι να μπορούν να ζήσουν μόνες....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Μάλλον δεν επιβιώνουν όλα.Γι' αυτό άλλωστε γεννούν πολλά.Δηλαδή αναμένονται άλλα 95;;;;
![]()

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://paratrixa.skai.gr/default.asp?pid=15&vdID=310
julia
Διακεκριμένο μέλος

όπως έχω δεί και ΑΥΤΟ
https://www.reptilica.gr/product_inf...ca-ibera-Maurische-Landschildkroete_(gr_12987)Τις βρήκα... και τις μεγαλώνω απλά, όπου μετά θα τις αφήσω στο βουνό και μακριά απο δρόμους με αμάξια.
vickymoon
Διάσημο μέλος
παντως σοβαρα σε ευχαριστω πολυ που θα την παρεις την ειχα εννοια την χελωνιτσα μωρε. εκει θα ειναι σουπερ.
ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σημερα το πρωι καθως ερχομουνα δουλεια ειδα σε ενα εγκαταλελειμενο σπιτι 2 μωρα γατακια..εκει υπηρχε και μια χελωνιτσα..

ξερετε αν ειναι καλο γι αυτην να βρισκεται σε τετοιο χωρο? και ποιος χωρος θα ηταν πιο ιδανικος μηπως μπορεσω να την μεταφερω?
επισης μπορω να της βαλω κατι να φαει..
δεν εχω καμια γνωση σχετικα με τις χελωνιτσες..
elvenstar
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ρώτησε την Αναστασία να σου πει που μπορείς να την πας γιατί έχει εμπειρία με τις χελώνες, όσο για τροφή ξέρω ότι τρώνε μαρούλι κ διάφορα τέτοια λαχανικά θα σου πει η Αναστασία όμως μήπως μπορείς να πάρεις κ τροφή από πετ σαν κ αυτή που δίνουμε στα ψάρια. Τα μωρά γατάκια είναι μόνα τους![]()
θα την ρωτησω!
ναι μονα τους..ασε ..
το εγραψα και στο θεμα του Λουκουμα..στεναχωρηθηκα παρα πολυ..και ειναι και τα 2 κουκλια..ενα πορτοκαλακι και ενα ασπρομαυρακι..δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2 μηνων..

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ενας γείτονας έχει χελώνα στον κήπο του κ τα γατόνια που σουλατσάρουν αλλά κ ο σκύλος του δε την πειράζουν.Δε νομίζω να έχει πρόβλημα με τα γατάκια.Απ'ότι ξέρω τρώνε χόρτα,μπορεί κ να κάνω λάθος.Το θέμα είναι να μην έχει πρόσβαση στο δρόμο.
Μα δεν φοβαμαι οτι θα της κανουν κακο τα γατακια..μια κυρια μαλιστα που συναντησα εκει που ειπε οτι το πορτοκαλακι την φοβαται κιολας!
απλα δεν ξερω κατα ποσο βρισκει τροφη (ειναι εγκαταλελειμενο το σπιτι!
) και μπροστα στο σπιτι εχει δρομο..δεν ξερω κατα ποσο βεβαια βγαινει εκτος..

elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν τα βγάζεις καμια φωτογραφία για υιοθεσία τα καημενούλιαθα την ρωτησω!ναι μονα τους..ασε ..
το εγραψα και στο θεμα του Λουκουμα..στεναχωρηθηκα παρα πολυ..και ειναι και τα 2 κουκλια..ενα πορτοκαλακι και ενα ασπρομαυρακι..δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2 μηνων..
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν τα βγάζεις καμια φωτογραφία για υιοθεσία τα καημενούλια![]()
αυτο σκεφτομαι απο την ωρα που ηρθα δουλεια..

αλλα το πορτοκαλακι δεν πιανεται..ειναι αγριο..μια κυρια που συναντησα εκει ερχεται καθε μερα 2 φορες την ημερα και τα ταιζει..μου ειπε οτι το πορτοκαλακι ειναι φρεσκοπαρατημενο..

και πριν λιγο καιρο υπηρχαν και αλλα 3-4 γατουνια..τα ειχε στειρωσει ολα και της τα φολιασαν..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool