Χελώνα ζητά βοήθεια!!!!!!

Τι ειναι αυτο ρε Θαναση??????:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αραχνη φαινεται. Πολυ ωραια φωτογραφια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραια φωτο:D :cool:

σαρδελα αραχνουλα ειναι:D (αν και δεν με λενε θαναση απανταω):whistle:

Εχθές αργά με μυαλό ζαλισμένο ξέχασα να γράψω ότι είναι αράχνη. Κι αυτό εδώ είναι μια ακριδούλα. Λέω να βάζω σε ένα - δυο post από μια ή δυο φωτο και σε μια δυο μέρες να τις αλλάζω (στα ίδια post ελπίζω να μην είναι πρόβλημα)

Τις τράβηξα στους αγρούς και στα χωράφια, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
https://www.mypetz.gr/posts/5253113/
https://www.mypetz.gr/posts/5253029/

Συνημμένα

• IMG_0118.jpg
    IMG_0118.jpg
    399,4 KB · Εμφανίσεις: 68
Καλά αυτές τις φωτογραφίες τις έχεις τραβήξει μόνος σου? Είναι τέλειες!!!!!!

Λέω να βάζω σε ένα - δυο post από μια ή δυο φωτο και σε μια δυο μέρες να τις αλλάζω (στα ίδια post ελπίζω να μην είναι πρόβλημα)
Ναί αλλά έτσι ίσως κάποιοι δεν προλάβουν να τις δουν.

Αμάν βρε Θανάση! Τη μια αράχνη, την άλλη ακρίδα, αν βάλεις και κανένα καρχαρία κλείσαμε! Τρεις φοβίες έχω θα μου τις έχεις καλύψει και τις τρεις!!!!.....:lol: :lol: :lol:

Που να φτιάξω φάκελο να τις βάλλω όμως; Δεν είναι πολλές καμιά εικοσαριά κατάφερα και τράβηξα. Να μια πεταλουδίτσα να φύγουν οι φοβίες της Ασπασίας

Συνημμένα

• αIMG_400.jpg
    αIMG_400.jpg
    383,4 KB · Εμφανίσεις: 65
Στα "Αλλα ζωακια" δεν εγιναν δεκτες?
Ανοιξε ενα νεο ποστ με τις φωτογραφιες σου.

Τώρα με κάλυψες Θανάση.Με τις πεταλούδες έχω τρέλλα. Mέχρι που έχω κάνει tatto:P . Έχει δίκιο η Ελένη.Μήπως να ανοίξεις ένα post?

Προς Ασπασία. Από το ενυδρείο της Ρόδου, δεν είναι βέβαια ζωντανός αλλά τι να γίνει... Νομίζω είσαι κομπλέ τώρα :P

Λυπηθείτε με! Ούτε σε φωτογραφία μπορώ να τα δω! Αντε με τις ακρίδες πάει κι έρχεται αλλά καρχαρίες και αράχνες μ'αρρωσταίνουν. Ακόμα και ταινίες όπως το Arachnophobia και Jaws δεν μπορώ να δω ούτε για αστείο. Ξεκίνησα να βλέπω το Arachnophobia και στην πρώτη σκηνή με τις αράχνες έβαλα τα κλάματα.....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back