Χλωρίνη

Τι λέτε ρε παιδιά υπάρχουν γατιά που τους αρέσουν τα απορρυπαντικά; Εμένα σουφρώνει τη μύτη και εξαφανίζεται με το που μυρίσει χημικές μυρωδιές! Για τη χλωρίνη δεν το συζητώ, τη σιχαίνεται!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεφελάκι εισαι τυχερή, έτσι δεν έχεις το άγχος μην τύχει και πιεί κάτι που δεν κάνει!!! Για καλό και για κακό έχε όμως το νου σου!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μπάμπης ο Γιακάς!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να'σαι καλά, γέλασα πάρα πολύ!

:hmm:Μάλιστα κυρίες και κύριοι, ο Μπάμπης ο Γιακάς. :cool:

Γιατί δηλαδή;

:hmm:Πού το βρίσκετε το αστείο;;;;

Τον λέγανε Μπάμπη και του άρεσε να ξαπλώνει σα γιακαδάκι γύρω από το λαιμό μου και να κοιμάται.:whistle:

Άμα σας αρέσει... Άντε που θα μας κοροϊδεύετε για το ωραιότατο ονοματάκι μας....:D:D:D

:up:

:hmm:Μάλιστα κυρίες και κύριοι, ο Μπάμπης ο Γιακάς. :cool:

Γιατί δηλαδή;

:hmm:Πού το βρίσκετε το αστείο;;;;

Τον λέγανε Μπάμπη και του άρεσε να ξαπλώνει σα γιακαδάκι γύρω από το λαιμό μου και να κοιμάται.:whistle:

Άμα σας αρέσει... Άντε που θα μας κοροϊδεύετε για το ωραιότατο ονοματάκι μας....:D:D:D

:up:

:lol::lol::lol::lol::lol: εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιι

:lol::lol::lol::lol::lol: εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιι

:lol::lol::lol::up::up::up:

Τον δικό μου θα τον φωνάζω και εγώ "Βρασίδα ο Σημαδεμένος" !!!!!:up:

ή " η καθιστή Απειλή" στο πιο Ινδιάνικο!!! :blink::lol::lol::lol:

:up:Πολύ καλή ιδέα.:lol:
Όλα τα γατιά χαίρονται ιδιαίτερα με τα Ινδιάνικα ονόματα :lol:.
Μου το έχουν εκμυστηρευτεί πολλάκις!!!!
Σας μιλώ από προσωπική εμπειρία ;) :lol::lol::lol:

Όντως το όνομα καταπληκτικό! Είναι πολύ ρεμπέτικο, πως λέμε "Μπάμπης ο Σουγιάς", ο "Τανάλιας" κλπ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σε καλό να μας βγει!

Σχετικά με τα απορρυπαντικά, επειδή και μένα τα δικά μου δε λένε όχι στη χλωρίνη, αποφεύγω να σφουγγαρίζω ολόκληρο το σπίτι με χλωρίνη. Έχω ανακαλύψει δύο απορρυπαντικά πατώματος τα οποία έχουν ουδέτερο pH:

1. Forte X-treme για ευαίσθητες επιφάνειες (μπλε χρώμα)
2. Glory - με σαπούνι (πράσινο) ---> το αγαπημένο μου!

Και τα δύο εχουν υπέροχες μυρωδιές, ειδικά το Glory είναι τόσο διακριτικό και ευχάριστο! Και κάνει και για μάρμαρα - το είχα ανακαλύψει προ γατο-εποχής, στο παλιότερο σπίτι μας που είχαμε μάρμαρο. Ωστόσο, κάνει και για πλακάκι.
Με τα δύο αυτά απορρυπαντικά, πιστεύω πως ακόμη και πριν στεγνώσουν τελείως, αν τα γατουλάκια μας πατήσουν επάνω, δεν κάνουν τόσο μεγάλο κακό στα πατουσάκια τους και στη γουνίτσα τους, όσο με τη χλωρίνη, η οποία είναι από τα ισχυρότερα (αν όχι το ισχυρότερο) απορρυπαντικά.

Με χλωρίνη κάνω πλέον μόνο το πάτωμα στα μπάνια, τα οποία και κλείνω μέχρι να στεγνώσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back