ev@
Νεοφερμένο μέλος
Η ev@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
03-10-10
17:15
Χαριζεται η μικρουλα πρασινοματα!! ειναι 3μηνων περιπου, απιστευτα φιλικη και πολυ πολυ γλυκεια!!
8α δο8ει με την προϋπο8εση οτι 8α στειρω8ει!
Για πληροφορίες: evangelia_sk@hotmail.com ή στο 6979218408
8α δο8ει με την προϋπο8εση οτι 8α στειρω8ει!

Για πληροφορίες: evangelia_sk@hotmail.com ή στο 6979218408

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
04-10-10
16:25
ειναι απιστευτη μουσουδα
καλη της τυχηηη

καλη της τυχηηη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ev@
Νεοφερμένο μέλος
Η ev@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
04-10-10
16:50
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
04-10-10
21:40
θες να σου βρω από το facebook?
ev@
Νεοφερμένο μέλος
04-10-10
21:44
αν 8ες προω8ησε την! την εχω βαλει και εγω αλλα δεν εχω βρει καποιον καταλληλο..
σε ευχαριστω πολυ παντως!

σε ευχαριστω πολυ παντως!

ev@
Νεοφερμένο μέλος
28-10-10
13:54
το μικρουλι ειναι ακομα δια8εσιμο..

speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
28-10-10
15:14
Τι γλυκο νιαουρι!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum