Χουρχουρένια ψιψίνα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ev@

Νεοφερμένο μέλος

Η ev@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Χαριζεται η μικρουλα πρασινοματα!! ειναι 3μηνων περιπου, απιστευτα φιλικη και πολυ πολυ γλυκεια!!
8α δο8ει με την προϋπο8εση οτι 8α στειρω8ει!;)
Για πληροφορίες: evangelia_sk@hotmail.com ή στο 6979218408 :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC04863.jpg
    DSC04863.jpg
    479,4 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSC04867.jpg
    DSC04867.jpg
    483,8 KB · Εμφανίσεις: 65
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ειναι απιστευτη μουσουδα:)
καλη της τυχηηη
:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω πολυ!!η αλη8εια ειναι οτι η μικρουλα ειναι πολυ καλοψυχη και πολυ (μα πολυ!) ναζιαρα...:redface: ελπιζω να βρει καλους γατογονεις...;)

Συνημμένα

• DSC04864.jpg
    DSC04864.jpg
    430,4 KB · Εμφανίσεις: 43
θες να σου βρω από το facebook?

αν 8ες προω8ησε την! την εχω βαλει και εγω αλλα δεν εχω βρει καποιον καταλληλο..:/:
σε ευχαριστω πολυ παντως!:)

το μικρουλι ειναι ακομα δια8εσιμο..:whistle:

Τι γλυκο νιαουρι!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back