Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Bello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
30-04-12
17:54
εγώ έχω δύο αμμολεκάνες γιατί όταν έφερα το δεύτερο γατί το πρώτο καιρό το είχα σε ξεχωριστό δωμάτιο μέχρι να το συνηθίσει ο γάτος μου αλλά και μέχρι να το εμβολιάσω και να το καθαρίσω από ψύλλους, μετά όμως ο δεύτερος άρχισε να χρησιμοποιεί την άμμο του μεγάλου ίσως γιατί είναι και κλειστή και μεγαλύτερη αλλά ίσως γιατί όπως μου είπε ένας κύριος από πετσοπ θέλουν να καλύψουν τη μυρωδιά του άλλου γάτου. εγώ είχα πάντα αρσενικά και δε ξέρω από θηλυκά αλλά έχει να κάνει σίγουρα με το αν ένα γατί είναι κυριαρχικό, τότε θα πρέπει σίγουρα να προσέξεις το δεύτερο που θα φέρεις να είναι πιο υποτακτικό.Ίσως αυτό να είναι πιο δύσκολο αν είναι και τα 2 αρσενικά αλλά πάλι δεν ξέρω μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και με θηλυκό. Εγώ ας πούμε έχω θέμα με τον μεγάλο που δεν ήθελε ουσιαστικά άλλο γατί κι εγώ του φόρτωσα 3 αλλά ευτυχώς δεν είναι επιθετικός αρκεί να τον αφήνουν ήσυχο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
02-05-12
11:33
Τα τελευταία μηνύματα που αφορούσαν στο ψέκασμα μεταφέρθηκαν εδώ. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα.
29-05-12
23:44
Παιδια καλησπερα σας....Παλι στο ιδιο θεμα....
Το 2ο γατι εκανε την εισοδο του στο σπιτι, ειναια γορακι 1,5 μηνων -2
περιπου και εβαλα ενα ταψακι με αμμο για κακακια στο σπιτι μεσα.Του Βαλεντινου το χω μπαλκοινι....Το μωρο το βρηκε αμεσως το χωμα του και εκανε κακακια, αλλα εκανε και ο Βαλεντινο κακακια μεσα...Εν τω μεταξυ φανταστειτε ενα γατο 6,5 κιλα-7 κιλα να τα κανει σ ενα αλουμινενιο ταψακι....Βρωμησε ο κοσμος...Ο μικρος μολις ειδε την αμμο στο μπαλκονι την επισκεφτηκε....Ετσι μεσα σε 3 μερες εμεινε η αμμολεκανη του Βαλεντινου και για τα δυο....Παντως ολοκληρος μαντραχαλος να τα κανει στο ταψακι απ τη ζηλεια του .....τι να πω????

Το 2ο γατι εκανε την εισοδο του στο σπιτι, ειναια γορακι 1,5 μηνων -2
περιπου και εβαλα ενα ταψακι με αμμο για κακακια στο σπιτι μεσα.Του Βαλεντινου το χω μπαλκοινι....Το μωρο το βρηκε αμεσως το χωμα του και εκανε κακακια, αλλα εκανε και ο Βαλεντινο κακακια μεσα...Εν τω μεταξυ φανταστειτε ενα γατο 6,5 κιλα-7 κιλα να τα κανει σ ενα αλουμινενιο ταψακι....Βρωμησε ο κοσμος...Ο μικρος μολις ειδε την αμμο στο μπαλκονι την επισκεφτηκε....Ετσι μεσα σε 3 μερες εμεινε η αμμολεκανη του Βαλεντινου και για τα δυο....Παντως ολοκληρος μαντραχαλος να τα κανει στο ταψακι απ τη ζηλεια του .....τι να πω????

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
30-05-12
11:57
Γωγώ, καλώς τον δέχθηκες το μικρό, να τα χαίρεσαι και τα 2! 
Δε νομίζω ότι το έκανε από ζήλεια, ίσως απλώς πήγε στο ταψάκι επειδή το βρήκε εύκαιρο (
), ίσως επειδή απλώς ήθελε να δείξει την κυριαρχία του κ.λπ.
Απ' ό,τι κατάλαβα, όμως, τα έχουν βρει πολύ καλά μεταξύ τους και γενικότερα δεν χρειάζεσαι δεύτερη αμμολεκάνη.

Δε νομίζω ότι το έκανε από ζήλεια, ίσως απλώς πήγε στο ταψάκι επειδή το βρήκε εύκαιρο (
), ίσως επειδή απλώς ήθελε να δείξει την κυριαρχία του κ.λπ.Απ' ό,τι κατάλαβα, όμως, τα έχουν βρει πολύ καλά μεταξύ τους και γενικότερα δεν χρειάζεσαι δεύτερη αμμολεκάνη.

26-09-14
18:53
Καλησπέρα.
Εδώ και κάποιο διάστημα, η μεγάλη γάτα μου χρησιμοποιεί (και) την αμμολεκάνη της μικρής (ίσως και περισσότερο από ότι τη δική της). Το αντίστροφο δεν έχω παρατηρήσει να γίνεται. Τι είναι αυτό; Ζήλεια;
Εδώ και κάποιο διάστημα, η μεγάλη γάτα μου χρησιμοποιεί (και) την αμμολεκάνη της μικρής (ίσως και περισσότερο από ότι τη δική της). Το αντίστροφο δεν έχω παρατηρήσει να γίνεται. Τι είναι αυτό; Ζήλεια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
26-09-14
20:23
Χμμμ, δε νομίζω... Όπου βρουν τα κάνουν, εμένα αυτό μου φαίνεται λογικό. Θες από περιέργεια, θες επειδή θέλουν να αφήνουν παντού τη μυρωδιά τους... Δε μου ακούγεται καθόλου περίεργο, μάλλον το αντίθετο θα μου φαινόταν, να μη χρησιμοποιούν και οι δύο και τις δύο 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki