kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ελενα εγω εφτιαξα μια υπευθυνη δηλωση και κοτσαρα και ενα πινακακι απο πισω..
εγραψα καποια πραγματα απο τη γατοομαδα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και πως γινεται?Υπογραφεις με χαρτι καρμπον ενδιαμεσα και κραταει ο γονιος το ενα κι εσυ το αλλο? Τι πινακακι εβαλες? Σε περιπτωση που καποιος δεν φροντιζει το ζωο,μπορεις δικαστικα να του το παρεις ετσι?Ελενα εγω εφτιαξα μια υπευθυνη δηλωση και κοτσαρα και ενα πινακακι απο πισω..εγραψα καποια πραγματα απο τη γατοομαδα..
![]()
Αχρειαστο να ναι δηλαδη,αλλα με τοσα ζωα που δινω ανα καιρους πλεον το χρειαζομαι.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αριθμος εγρισης Πρωτοτ. (και εναν αριθμο),και
ΑΦΜ (και εναν αριθμο)
Γραφει καποια πραγματα ως προς την υπευθυνοτητα και στο τελος εχει Αρ.Αποδειξη (και ενα νουμερο).
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εγω επειδη δουλευω και εδω που δουλευω θα τους κανω το γνησιο της υπογραφης και θα το κραταω..
Αμα θες οταν παω σπιτι να στο σκαναρω να στο στειλω
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι στειλε μου το! Μπορω να αλλαξω και να προσθεσω πραγματα υποθετω ε?Εγω επειδη δουλευω και εδω που δουλευω θα τους κανω το γνησιο της υπογραφης και θα το κραταω..Αμα θες οταν παω σπιτι να στο σκαναρω να στο στειλω
![]()
kounelaki_elena@hotmail.com το μαιλ μου
avtwvia
Διάσημο μέλος
Οκ θα το σκαναρω οταν θα παω σπιτι..

gelly01
Δραστήριο μέλος
Πωτα και εναν νομικο που ασχολειται με θεματα ζωων να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν μου εχει ερθει κανενα συμβολαιο ακομα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι!να σου στειλω αυτο που εφτιαξα εγω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool