Χρειάζομαι ένα συμβόλαιο υιοθεσίας

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Χρειαζομαι ενα συμβολαιο υιοθεσιας,μπορει να μου στειλει καποιος? Μπορω να φτιαξω κι εγω η ιδια και να γραψω ο,τι θελω?Θα ισχυει ως συμβολαιο ομως?Δηλαδη εφοσον ο αλλος υπογραψει μπορω να του παρω το ζωο αν δεν το φροντιζει? Ειμαι ολιγον ασχετη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χρειαζομαι ενα συμβολαιο υιοθεσιας

Ελενα εγω εφτιαξα μια υπευθυνη δηλωση και κοτσαρα και ενα πινακακι απο πισω..;) εγραψα καποια πραγματα απο τη γατοομαδα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα εγω εφτιαξα μια υπευθυνη δηλωση και κοτσαρα και ενα πινακακι απο πισω..;) εγραψα καποια πραγματα απο τη γατοομαδα..:)
Και πως γινεται?Υπογραφεις με χαρτι καρμπον ενδιαμεσα και κραταει ο γονιος το ενα κι εσυ το αλλο? Τι πινακακι εβαλες? Σε περιπτωση που καποιος δεν φροντιζει το ζωο,μπορεις δικαστικα να του το παρεις ετσι?
Αχρειαστο να ναι δηλαδη,αλλα με τοσα ζωα που δινω ανα καιρους πλεον το χρειαζομαι.

Τον Σηφη τον πηρα με συμβολαιο απο το Φιλοζωικο του Ρεθυμνου και το χαρτι πανω εχει:
Αριθμος εγρισης Πρωτοτ. (και εναν αριθμο),και
ΑΦΜ (και εναν αριθμο)

Γραφει καποια πραγματα ως προς την υπευθυνοτητα και στο τελος εχει Αρ.Αποδειξη (και ενα νουμερο).

Εγω επειδη δουλευω και εδω που δουλευω θα τους κανω το γνησιο της υπογραφης και θα το κραταω..;) Αμα θες οταν παω σπιτι να στο σκαναρω να στο στειλω:)

Εγω επειδη δουλευω και εδω που δουλευω θα τους κανω το γνησιο της υπογραφης και θα το κραταω..;) Αμα θες οταν παω σπιτι να στο σκαναρω να στο στειλω:)
Ναι στειλε μου το! Μπορω να αλλαξω και να προσθεσω πραγματα υποθετω ε?
kounelaki_elena@hotmail.com το μαιλ μου

Οκ θα το σκαναρω οταν θα παω σπιτι..:P:)

Ελενα για να μπορεσει να λειτουργησει το συμβολαιο υιοθεσιας νομικα θα πρεπει το ζωο που θα δωσεις για υιοθεσια να εχει μικροτσιπ διαφορετικα αντε να βρεις ακρη. Θα κινησεις νομικη διαδικασια και θα σου πουν οτι το ζωο που εχουν εκεινη την στιγμη ειναι αλλο και οχι αυτο που τους εδωσες εσυ για υιοθεσια, Μονο με μικριτσιπ μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι το ιδιο το ζωο.
Πωτα και εναν νομικο που ασχολειται με θεματα ζωων να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες.

Αντωνια μου μαλλον με ξεχασες...:( Δεν μου εχει ερθει κανενα συμβολαιο ακομα..

να σου στειλω αυτο που εφτιαξα εγω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back