mary-babis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ετσι ειναι...Με τα κτελ δεν βρισκω ακρη οποτε οι μετακινησεις μου ειναι οι απαραιτητες (χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρι) για να μην ταλαιπωρω τον Τιγρη..Οταν παρω αμαξι θα ερθει και το δευτερο και θα βαζω μεσα οσα γατακια θελω χωρις να μου παραπονιουνται για δηθεν αλλεργιες και αλλες ηλιθιες δικαιολογιες...
οχι..οχι..εφοσον μετακινησε με ΚΤΕΛ..ουτε να το συζητας...

αντε..με το καλο να παρεις διπλωμα και αμαξι..να ερθει και το 2ο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

mary-babis
Δραστήριο μέλος
Ειναι οντως μια κουκλα!!!Λογικα θα μπορω να την βλεπω αλλα δεν θα ειναι οπως τωρα....Κουκλα η μικρούλα ελπίζω να μπορείς να την βλέπεις στο σπιτάκι της γιατί το αξίζεις πραγματικά για όλα αυτά που της κάνεις. Χίλια μπράβο σου![]()
Σ ευχαριστω πολυ αλλα πραγματικα κανω πολυ λιγα θα ηθελα να μπορω να προσφερω περισσοτερα αλλα λογω χρηματων δεν μπορω (φοιτητρια ειμαι)...Τον προηγουμενο μηνα εκοψα μερικες εξοδους μου για να παρω ξηρα τροφη για τα σκυλακια που αναρωνουν στην φιλοζωικη..Αλλα δεν μπορεσα να κοψω και περισσοτερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ειναι οντως μια κουκλα!!!Λογικα θα μπορω να την βλεπω αλλα δεν θα ειναι οπως τωρα....Σ ευχαριστω πολυ αλλα πραγματικα κανω πολυ λιγα θα ηθελα να μπορω να προσφερω περισσοτερα αλλα λογω χρηματων δεν μπορω (φοιτητρια ειμαι)...Τον προηγουμενο μηνα εκοψα μερικες εξοδους μου για να παρω ξηρα τροφη για τα σκυλακια που αναρωνουν στην φιλοζωικη..Αλλα δεν μπορεσα να κοψω και περισσοτερα...
Και μισό ευρώ να διαθέσει κάποιος αν είναι από το υστέρημα του έχει την μεγαλύτερη αξία
. άλλωστε δεν είναι μόνο το χρηματικό αλλά και η πιο μικρή βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε σε ένα πλασματάκι όταν οι άλλοι αδιαφορούνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
mary-babis
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
mary-babis
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος

Πολυ χαρηκα για το γατουνακι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
ΜΠΡΑΒΟ

ΥΓ Για τη θεραπεία που σου πρότεινα εννοούσα πως την κάνεις πρωι και βράδυ επι 10 τουλάχιστον μέρες
για να έχει αποτέλεσμαΦιλιά πολλά
mary-babis
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool