Χρειάζομαι τη συμβουλή σας

ROZINA

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Καλημέρα,

Θα ήθελα την συμβουλή σας για ένα αδέσποτο γατούλη που ταίζω εδώ και ενάμιση μήνα. Είναι πολύ φιλικός, μάλλον από κάποιο σπίτι που τον παράτησαν. Το "πρόβλημα" που έχω είναι ότι δεν μπορώ να τον κρατήσω διότι έχω ήδη 4 δικά μου στειρωμένα, τα οποία ζούν μέσα και έξω από το σπίτι και δυστυχώς λόγω οικονομικού προβλήματος δεν έχω την δυνατότητα και για πέμπτο.
Εψαξα να τον δώσω αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. Είναι καλούλης και δεν είναι στειρωμένος γιαυτό και είναι επιθετικός με τα 2 αρσενικά που έχω. Επίσης φοβάμαι μην τους κολλήσει κάποιο δερματικό που τυχόν έχει. Δυστυχώς οι γνώσεις μου για τις γάτες είναι ότι πληροφορίες παίρνω από το site, ότι με έχει διδάξει η συμβίωση μαζί τους.

Δεν ξέρει τι να τον κάνω και μου είναι αδύνατον να τον κρατήσω για πολύ ακόμη.

Μπορώ να έχω την συμβουλή σας;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα,

Θα ήθελα την συμβουλή σας για ένα αδέσποτο γατούλη που ταίζω εδώ και ενάμιση μήνα. Είναι πολύ φιλικός, μάλλον από κάποιο σπίτι που τον παράτησαν. Το "πρόβλημα" που έχω είναι ότι δεν μπορώ να τον κρατήσω διότι έχω ήδη 4 δικά μου στειρωμένα, τα οποία ζούν μέσα και έξω από το σπίτι και δυστυχώς λόγω οικονομικού προβλήματος δεν έχω την δυνατότητα και για πέμπτο.
Εψαξα να τον δώσω αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. Είναι καλούλης και δεν είναι στειρωμένος γιαυτό και είναι επιθετικός με τα 2 αρσενικά που έχω. Επίσης φοβάμαι μην τους κολλήσει κάποιο δερματικό που τυχόν έχει. Δυστυχώς οι γνώσεις μου για τις γάτες είναι ότι πληροφορίες παίρνω από το site, ότι με έχει διδάξει η συμβίωση μαζί τους.

Δεν ξέρει τι να τον κάνω και μου είναι αδύνατον να τον κρατήσω για πολύ ακόμη.

Μπορώ να έχω την συμβουλή σας;;;
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να τον στειρώσεις άμεσα, να σταματήσει να είναι επιθετικός, και μετά να του ανοίξεις μια αγγελία και να τον προωθήσεις παντού για υιοθεσία!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και δεν ξέρω τι να κάνω. Πιστεύεις ότι εάν βάλω φωτογραφία του κάποιος θα ενδιεφερθεί;;; Είναι ταλαιπωρημένος, διότι ο γείτονας απέναντι όπως ο ίδιος με πληροφόρησε, επειδή εμπαινε στο σπίτι του τον πήρε και τον πήγε σε άλλη γειτονιά, τον είχα χάσει 3 ημέρες και ήρθε πάλι χθες φοβισμένος και χτυπημένος. Προφανώς πρέπει να του φέρθηκαν άσχημα.
Στενοχωριέμαι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τον βοηθήσω παρά μόνο τον ταίζω.

Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και δεν ξέρω τι να κάνω. Πιστεύεις ότι εάν βάλω φωτογραφία του κάποιος θα ενδιεφερθεί;;; Είναι ταλαιπωρημένος, διότι ο γείτονας απέναντι όπως ο ίδιος με πληροφόρησε, επειδή εμπαινε στο σπίτι του τον πήρε και τον πήγε σε άλλη γειτονιά, τον είχα χάσει 3 ημέρες και ήρθε πάλι χθες φοβισμένος και χτυπημένος. Προφανώς πρέπει να του φέρθηκαν άσχημα.
Στενοχωριέμαι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τον βοηθήσω παρά μόνο τον ταίζω.
Φτιάξε ένα κειμένακι με την ιστορία του, βγάλτον και καλές φώτος και όλο και κάτι θα γίνει!!:):)Και να τον προωθείς συνέχεια!!:D:D:D
Σε ποια περιοχή μένεις???

Απάντηση: Χρειάζομαι την συμβουλή σας

Μένω Πόρτο Ράφτη

ανέβασε και φώτο να κάνουμε οφθαλμόλουτρο!!!!!!!!!!!!

Μπορεις να βαλεις αγγελια εδω.Οι φωτο,βοηθουν αφανταστα.:)

Αφου εχεις οικονομικο προβλημα,μπορεις να διαθεσεις εστω 40ευρω και να γραφτεις σε μια φιλοζω'ι'κη οποτε και θα κανει στειρωση στο ζωακι και θα κοιταξει για δερματολογικα προβληματα και για ολα!!Αν 8ες να σου προτεινω καμια θα ψαξω και θα σου πω.Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα σε όλους.

Βρέθηκε λύση για την στείρωσή του με τη βοήθειας μίας φίλης.::D:Dclapup:

Φωτογραφίες θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο, με την βοήθειά σας βέβαια διότι δεν έχω ιδέα πως γίνεται.Είναι όμως ταλαιπωρημένος και χτυπημένος στο ένα του μάγουλο, διότι εκτός των άλλων είναι και καυγατζής.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας:flowers:

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ανεβάσω μία φωτογραφία του γατούλη διότι δεν έχω ιδέα πως γίνεται;;

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ανεβάσω μία φωτογραφία του γατούλη διότι δεν έχω ιδέα πως γίνεται;;
Σου στελνω πμ με οδηγιες.:)

Eυχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν τα καταφέρνω. Ανέβασα την φωτο στο site αλλα δεν βρίσκω που πρέπει να κάνω επικόλληση και δεν μπορω να προχωρήσω. Μπορεις να το κανεις για μένα;;

Πως να το κανω;Δεν μπορω να ανεβασω εγω φωτο για σενα.Αν ακολουθησεις ακριβως τις οδηγιες,αποκλειεται να μην ανεβουν,εκτος και αν ειναι πολυ μεγαλες..οπου θα πρεπει να μικρυνουν απο δικο σου προγραμμα.:)
ΥΓ..στο ποστ σου θα τις βαλεις τις φωτο...με κοπυ πειστ.Θα πατησεις απαντηση ,δηλαδη..και θα τις κανεις επικολληση εκει.

Φτάνω μέχρι το σημείο " αντιγραφη τοποθεσίας εικόνας" αλλά μετά δεν βρίσκω το σημείο επικόλλησης. Μάλλον πηγαίνω στο λάθος σημείο διότι δεν βρίσκω το σημείο δίπλα στην υδρογειο.

Επιτέλους τα κατάφερα!!!
Αυτός είναι ο ταλαιπωρημένος γατούλης. Ελπίζω με τον καιρό να γίνει και εμφανίσιμος !!!!!!:D:D;)

xanthoulis.jpg

Ένας όμορφος πορτοκαλόγατος!!!:P:P:P:P θα στειρωθεί και θα γίνει μια χαρά!!!:):):)

Μπορεί καποιος να μου πει τι είναι αυτά τα μαύρα που έχει στο στόμα του;; δεν τα έχει πάντα και δεν είναι από φαγητό. Οταν τον φωτογράφισα δεν τον είχα ταίσει ακόμη.:confused::confused:

Μπορεί καποιος να μου πει τι είναι αυτά τα μαύρα που έχει στο στόμα του;; δεν τα έχει πάντα και δεν είναι από φαγητό. Οταν τον φωτογράφισα δεν τον είχα ταίσει ακόμη.:confused::confused:
Μπορεί να είναι από χτύπημα...:hmm::hmm:

Εγώ τον βρίσκω ασχημούλη και κεφάλα. Αυτό που θέλω είναι να μην τσακώνεται, να είναι καλά και να μπορέσω να του βρώ ένα σπιτάκι που να τον αγαπούν και να τον φροντίζουν.:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back