Χρειάζομαι τις γνώσεις σας!

• Thread starter Thread starter kitsoyla
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kitsoyla

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα.
καλημέρα!!!

θέλω να κόψω τα νυχακια απο την γάτα μου και τον γάτο μου, επειδη δουλευώ πόλλες ώρες δεν προλαβαινώ να τα πάω σε κάποιον κτηνίατρο! μπόρω να το κάνω μόνη μου??? υπάρχει ειδικός νυχοκόπτης στα pet shop? με έχουν καταγδάρει οι ψυχούλες μου, τι να κάνω????:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eδω εχει αρκετές πληροφορίες για το κόψιμο των νυχιών.
Αλλα και να τους τα κόψεις θα συνεχιστει το γδάρσιμο -ισως σε πιο ηπια μορφη. Δοκιμασε καθε φορα που τα πιανει η ορεξη για παιχνίδια να τους αποσπας την προσοχη με μπαλακια και διαφορα παιχνιδάκια.
Εγω χρησιμοποιω κανονικο ανθρωπινο νυχοκοπτη, αλλα στα pet shop εχει και για γατες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ βέβαια δεν είμαι η καταλληλότερη να σου απαντήσω ίσως αλλά το κάνω πάντα μόνη μου με έναν απλό νυχοκόπτη.. Πολλή προσοχή χρειάζεται και να μην κόβεις πολύ βαθιά.

εγώ τον πιάνω στον υπνο και του τα κόβω για να είναι πιο ήρεμος αλλα στο πρώτο ποδαράκι έχει αγριέψει οπότε το άλλο το κάνω σε δόσεις.. ε, σε καμιά βδομάδα τα έχω κόψει όλα!:P :P :P

πρεπει στην ακρη να τα κοψεις!προσεχε μην κοψεις εκει που φαινεται η φλεβιτσα γιατι θα πονεσει και θα ματωσει,οσο πιο ακρη μπορεις!

σας ευχαριστώ πόλυ πόλυ, πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω , θα πάρω τον νυχοκόπτη μου λοιπόν και θα δημιουργήσω!!!!!!!:lol:
για να δούμε θα τα καταφέρω???? γιατι τα χεράκια μου είναι χάλια:(

να τα κόψω άκρη άκρη ε? αχ ελπίζω να τα καταφέρω!! θα τα κόψω στην αρχή πολύ λίγο και βλέπουμε! να δω και τις αντιδράσεις τους και ο Θεός βοηθός!!!:/:

Να πιεσεις το ποδαρακι με το χερι σου για να βγουν τα νυχακια εξω. Και μην παραλειψεις να τοποθετεις το νυχοκοπτη παραλληλα με το νυχι και οχι κάθετα.
Καλη επιτυχια!

ελπίζω να έχω επιτυχία οπώς είπες, θα το δοκιμάσω σήμερα τ βράδυ, στην γάτα μου, όσον αφορα τον γάτο μου θα το κάνω την επομενη εβδομάδα γιατι εχει σπάσει το πόδι του και πρέπει να γίνει καλά πρώτα!!

Koιτα αυτο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back