Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
) για το χριστουγεννιατικο παζαρι που θα κανω στις δεκαεξι του μηνος, του οποιου τα εσοδα θα χρησιμοποιηθουν για τα αδεσποτα. Θα ηθελα πολυ να τα βοηθησω αλλα περισσοτερο θα ηθελα να βοηθησω σκυλακια, στα οποια εχω και τη μεγαλυτερη συμπαθεια...Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν ξερω τι ακριβως θελω να κανω και πως να τα βοηθησω, αφου θα ηθελα να το κανω προσωπικα και οχι να τα δωσω σε καποια φιλοζωικη. Η φιλη μου μου ειπε οτι θα μπορουσα να στειρωσω μερικα αδεσποτα για να μην γεννανε μονα τους στο δρομο, αλλα εγω θα ηθελα να κανω και κατι περισσοτερο. Ισως να αγοραζα ενα σπιτακι και μπολικο φαγητο και το εβαζα καπου ωστε να πηγαινουν εκει αλλα φοβαμαι μην το χαλασει κανεις και μεινουν τα αδεσποτα οπως πρωτα. Τι να κανω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλη τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορω να φτιαξω οοοοσο μεγαλο σπιτακι θελω και να το δωσω σε...ποιον;
Καλη ιδεα αλλα τι ακριβως εννοεις;

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

fonkant
Νεοφερμένο μέλος
Εχω ηδη ξεκινησει να ετοιμαζω πραγματα (τι ηδη δηλαδη;) για το χριστουγεννιατικο παζαρι που θα κανω στις δεκαεξι του μηνος, του οποιου τα εσοδα θα χρησιμοποιηθουν για τα αδεσποτα. Θα ηθελα πολυ να τα βοηθησω αλλα περισσοτερο θα ηθελα να βοηθησω σκυλακια, στα οποια εχω και τη μεγαλυτερη συμπαθεια..
Καντε ενα παζαρι και για φτωχουσ γατοφιλουσ αν δεν εχετε που να δωσετε τα λεφτα. Τα εχοθμε κι εμεις αναγκη. Αλλα πιο πολθ αναγκη εχουμε τη σιντροφια, τη βοιθια στο σπιτι. Το σκεφτικατε ποτε να πατε να βοιθισετε καπιον; Εστω και χωρισ λεφτα, να του κανετε μια δουλια που δεν μπορει, να του πατε ενα γλυκο...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Καντε ενα παζαρι και για φτωχουσ γατοφιλουσ αν δεν εχετε που να δωσετε τα λεφτα. Τα εχοθμε κι εμεις αναγκη. Αλλα πιο πολθ αναγκη εχουμε τη σιντροφια, τη βοιθια στο σπιτι. Το σκεφτικατε ποτε να πατε να βοιθισετε καπιον; Εστω και χωρισ λεφτα, να του κανετε μια δουλια που δεν μπορει, να του πατε ενα γλυκο...
Σε πολλά μηνύματά σου, Fontkant, εκφράζεις την ανάγκη σου για βοήθεια στο σπίτι. Κάπου είπες ότι μένεις στο Κοντόπευκο. Αυτό στο Δήμο Αγίας Παρασκευής δεν υπάγεται; Λοιπόν, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής https://www.agiaparaskevi.gr/html/koinonikiypiresia.html#4
αναφέρει ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν προγράμματα βοήθειας για άτομα με ειδικές ανάγκες και γενικά για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
● Παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες, με έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.
● Συνεργασία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις του Δήμου για την ενίσχυση αδύναμων ατόμων ή οικογενειών κατά την περίοδο των εορτών.
● Οργάνωση και λειτουργία προγράμματος προσφοράς τροφίμων σε αδύναμα άτομα ή οικογένειες από τις Λαϊκές Αγορές της πόλης μας και διανομή αυτών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί με την στήριξη εθελοντών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
● Ενημέρωση σε άτομα, οικογένειες, υπηρεσίες και συλλόγους, για την προώθηση της αποτελεσματικότερης εκπαίδευσης και προστασίας
● Πρότυπο εργαστήρι ειδικής Μουσικοκινητικής αγωγής για νέους και παιδιά με ειδικές ανάγκες
● Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση
● Καλοκαιρινή θεραπευτική κολύμβηση
● Δανειστική παιγνιοθήκη
● Εκπαίδευση νέων με ειδικές ανάγκες, σε θέσεις εργασίας στο προστατευμένο περιβάλλον της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου σε συνεργασία με ειδικά σχολεία και εργαστήρια
Γιατί δεν το ψάχνεις λιγάκι; Επικοινώνησε μαζί τους, μπορεί να βγει κάτι καλό. Ίσως έχουν και το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" που εφαρμόζεται σε κάποιους άλλους Δήμους με πολύ καλά αποτελέσματα.
Όσο για την ανάγκη συντροφιάς, όλοι την έχουμε. Όμως όταν ψάχνουμε για φίλους, αν αναζητούμε ταυτόχρονα και οικονομική ενίσχυση, συνήθως στραβώνουν τα πράγματα και ναυαγούν οι φιλίες...
Hook
Νεοφερμένο μέλος
Miaou!, το πρώτο και πιο σημαντικό που μπορείς να κάνεις για τα αδέσποτα είναι να τα στειρώσεις. Άρχισε σε παρακαλώ από αυτό και σκέψου πόσες ζωούλες δεν θα χαθούν άδικα με κάθε στείρωση που θα κάνεις. Βρες ένα σωματείο που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη για να σε βοηθήσει στο πιάσιμο, μεταφορά κλπ. των ζώων και να σου συστήσει έναν καλό και φθηνό κτηνίατρο.
Στο σωματείο που είμαι εγώ, έχουμε κάποια μέλη που συγκεντρώνουν χρήματα από γνωστούς τους και μας λένε, έχουμε τόσα χρήματα και θέλουμε να στειρωθούν γάτες από την τάδε περιοχή. Πιάνουμε τα ζώα, λέμε στο μέλος σε ποιόν κτηνίατρο είναι και το συνολικό ποσό. Οπότε το μέλος πάει στον κτηνίατρο, πληρώνει απευθείας εκεί, βλέπει και τα ζωάκια "του", ο κτηνίατρος κόβει την απόδειξη αλλά την κρατάει για μας και εμείς στέλνουμε στο μέλος μας απόδειξη για δωρεά.
Δεν έχεις υπ΄όψιν σου για κάτι ανάλογο στην Αθήνα?Επειδή έχω ξεκινήσει μια έρευνα τιμών για στειρώσεις, δεν τους βλέπω να πολυσυγκινούνται τονίζοντας ότι πρόκειται για αδέσποτες γάτες.Θα με ενδιέφερε ένας φθηνός κτηνίατρος ,γιατί το πιάσιμο και η μεταφορά λύνονται.Miaou!, το πρώτο και πιο σημαντικό που μπορείς να κάνεις για τα αδέσποτα είναι να τα στειρώσεις. Άρχισε σε παρακαλώ από αυτό και σκέψου πόσες ζωούλες δεν θα χαθούν άδικα με κάθε στείρωση που θα κάνεις. Βρες ένα σωματείο που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη για να σε βοηθήσει στο πιάσιμο, μεταφορά κλπ. των ζώων και να σου συστήσει έναν καλό και φθηνό κτηνίατρο.
Στο σωματείο που είμαι εγώ, έχουμε κάποια μέλη που συγκεντρώνουν χρήματα από γνωστούς τους και μας λένε, έχουμε τόσα χρήματα και θέλουμε να στειρωθούν γάτες από την τάδε περιοχή. Πιάνουμε τα ζώα, λέμε στο μέλος σε ποιόν κτηνίατρο είναι και το συνολικό ποσό. Οπότε το μέλος πάει στον κτηνίατρο, πληρώνει απευθείας εκεί, βλέπει και τα ζωάκια "του", ο κτηνίατρος κόβει την απόδειξη αλλά την κρατάει για μας και εμείς στέλνουμε στο μέλος μας απόδειξη για δωρεά.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δηλαδη τι εννοεις;![]()
Μπορω να φτιαξω οοοοσο μεγαλο σπιτακι θελω και να το δωσω σε...ποιον;![]()
![]()
Καλη ιδεα αλλα τι ακριβως εννοεις;![]()
![]()
![]()
Εγω σχεδιαζω να κανω αυτο
μπορει να μπει μεσα και επενδυση η μαξιλαρακια για ζεστη και μπορει να φτιαχτει απο καπλαμα θαλασσης που αντεχει την υγρασια και τις βροχες καλο ειναι τα ποδαρακια να ειναι πιο ψηλα για να κρατιεται πιο πανω απο το χωμα και να μη σαπιζει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν έχεις υπ΄όψιν σου για κάτι ανάλογο στην Αθήνα?Επειδή έχω ξεκινήσει μια έρευνα τιμών για στειρώσεις, δεν τους βλέπω να πολυσυγκινούνται τονίζοντας ότι πρόκειται για αδέσποτες γάτες.Θα με ενδιέφερε ένας φθηνός κτηνίατρος ,γιατί το πιάσιμο και η μεταφορά λύνονται.
δοκιμασε να επικοινωνησεις με τη μαρινα λυμπεροπουλου - του stray.gr dragonfly-kisshar
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω σχεδιαζω να κανω αυτο
![]()
μπορει να μπει μεσα και επενδυση η μαξιλαρακια για ζεστη και μπορει να φτιαχτει απο καπλαμα θαλασσης που αντεχει την υγρασια και τις βροχες καλο ειναι τα ποδαρακια να ειναι πιο ψηλα για να κρατιεται πιο πανω απο το χωμα και να μη σαπιζει.
Πρωτον: Ποσο κοστιζει;
Δευτερον: Πολυ καλη ιδεα αλλα εκει που εγω μπορω να το κανω υπαρχουν καποιες διεστραμμενες που βαζουν φολες και θα ειναι πιο ευκολο γι αυτες να τις βαλουν εαν βρουν μαζεμενα ζωα...

ladycat
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να κανω;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool