Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα ειναι το παζαρι μου(στις 5:30 το απογευμα εως τις 10:00 το βραδυ) Αχ εχω πολυ αγχος!, τα εχω ετοιμασει ολα και ανυπομονω να ξεκινησει! Εγω θα ντυθω αι βασιλης, αγιοβασιλινα βασικα και οι υπολοιποι ''διοργανωτες'' θα φορανε ενα χριστουγεννιατικο σκουφακι!
Ελπιζω να βγαλουμε αρκετα λεφτα ωστε να μπορεσουμε να σωσουμε πολλα πολλα αδεσποτακια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις τελειωσει το παζαρι θα σας το περιγραψω λεπτομερως...Γι αυτο στις 10:30 το βραδυ...ολοι εδω!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανα παζαρι την αλλη εβδομαδα που θα με αθηνα δε θα γηνει?

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα πουλαω παιχνιδακια και πραγματακια για ζωα παρα μονο χριστουγεννιατικα
, τα εσοδα θα πανε στα αδεσποτα ζωακια...

Μπράβο βρε νιάου , μικρό-μικρό αλλά μας βάζεις τα γυαλιά σε πολλούς.Ευχαριστω!Μολις τελειωσει το παζαρι θα σας το περιγραψω λεπτομερως...Γι αυτο στις 10:30 το βραδυ...ολοι εδω!
![]()
![]()
![]()
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη επιτυχια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα τακτοποιησαμε ολα και πριν προλαβουμε να καθισουμε, να σου και η πρωτη πελατισσα...Δυστυχως δεν πηρε και πολλα, ενα μικρο βιτρο (που το εφτιαξα εγω οπως και ολα τα αλλα...
)αλλα το οποιο εκανε 12 ευρω...Τελοσπαντων περιμενα πως θα ερθουν πολλοι και ετσι θα συμπληρωθει το ποσο...
Ελα ομως που κανεις απο τους 150 που ειχα καλεσει δεν ερχοταν παρα μονο κανενας περαστικος που και που...Απ την αλλη ηταν και μερικοι που ερχοντουσαν, τα θαυμαζανε αλλα με το που εβλεπαν τις τιμες...το εβαζαν στα ποδια (σιγα βρε παιδια!). Μετρωντας τα λεφτα ειδα οτι ηταν μολις 100 ευρω (στοχος τα 400)...Ολα αλλαξαν ομως οταν ηρθε και η μητερα μου με πολλους φιλους της...Εκεινοι αγορασαν αρκετα πραγματα και οταν ειδαν και οι περαστικοι τοσο κοσμο μεσα στο μαγαζι ορμησαν κι εκεινοι! Ετσι τα λεφτα ανεβηκαν στα 283! Αλλα ακομη δεν ειχαμε συμπληρωσει οσα θελαμε...Προσπαθησαμε λιγο ακομη και μετα κλεισαμε...345...345 ευρω!
Το πιστευετε; Και δεν πουληθηκαν ολα! Τοσες ζωουλες θα σωσω, δεν ειναι φανταστικο;

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι για την προσπάθειά σου αλλά κυρίως για το κέφι και τη διάθεσή σου.
Eλπίζω να μπορέσεις να αξιοποίησεις κατάλληλα τα χρήματα που μάζεψες.
Tυχερά τα γατάκια που θα καταφέρεις να φροντίσεις!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
(οταν ειναι και οταν δεν ειναι καποιος μελος φιλοζωικου σωματειου);

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μπραβο για το παζαρι ετσι θα στειρωσεις πολυ περισοτερες !
Για να καταλαβεις εδβω θεσαλονικη στους κανονικους γιατρους η στειρωση ειναι 100 θυληκια 50 αρσενικη περιπου ενω στο γιατρο του σωματειου ειναι 15 αρσενικη και 30 θυληκη , βλεπεις τι μεγαλη διαφορα??? θα μπορεσεις να στειρωσεις πολυ περισοτερες και να αγορασεις και κανενα 25 κιλο τροφη μνα τουσ δινεις και να καθεσαι εκει μεχρι να το φανε για να ελενχεις και να τους μαθεις ετσι να τρωνε μοναχα απο εσενα και να μη πιανουν τις φολες .
Πες του μπαμπα σου να παρετε και ταμπλετες ανθρακα απο το φαρμακειο αν βρειτε καμια απο δηλητηριο χωρις να χει πεθανει ακομη ο ανθρακας αποροφαει τις τοξικες ουσιες και ισως τη σωσετε στο τσακ.
Αλλα επικοινωνησε με το stray
https://www.griechische-stray.org/index.php?option=com_contact&Itemid=3
χριστινα
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου επικοινωνησε με το stray και τη dragonflykishar στην αθηνα σε παρακαλω στειλτης ενα ΠΜ η παρε τηλ στο τηλ που σου εδωσα στο ποστ της γατουλας εκει θα σου βρουνε πολυ φτηνο γιατρο αναλογα μ τη περιοχη σου και θα σε βοηθησουν σε οτι θελησεις ειτε εισαι μελος ειτε οχι οποτε μη το σκεφτεσαι καντο.
Μπραβο για το παζαρι ετσι θα στειρωσεις πολυ περισοτερες !
Για να καταλαβεις εδβω θεσαλονικη στους κανονικους γιατρους η στειρωση ειναι 100 θυληκια 50 αρσενικη περιπου ενω στο γιατρο του σωματειου ειναι 15 αρσενικη και 30 θυληκη , βλεπεις τι μεγαλη διαφορα??? θα μπορεσεις να στειρωσεις πολυ περισοτερες και να αγορασεις και κανενα 25 κιλο τροφη μνα τουσ δινεις και να καθεσαι εκει μεχρι να το φανε για να ελενχεις και να τους μαθεις ετσι να τρωνε μοναχα απο εσενα και να μη πιανουν τις φολες .
Πες του μπαμπα σου να παρετε και ταμπλετες ανθρακα απο το φαρμακειο αν βρειτε καμια απο δηλητηριο χωρις να χει πεθανει ακομη ο ανθρακας αποροφαει τις τοξικες ουσιες και ισως τη σωσετε στο τσακ.
Αλλα επικοινωνησε με το stray
https://www.griechische-stray.org/index.php?option=com_contact&Itemid=3
Ο.Κ Εστειλα μηνυμα στη dragonflykishar περιμενω να απαντησει...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ την αλλη παρολο που το παζαρι μου εχει τελειωσει καποιοι εξακολουθουν ακομη να ενδιαφερονται να με ρωτανε και ετσι να ...αγοραζουν! Τα εσοδα αγγιζουν τωρα τα 400ευρω!!!
Πολυ χαιρομαι που πετυχε το παζαρι μου...Χαλαλι η κουραση και οι αυπνιες...
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια αποφασισα να κανω κατι πιο ''δραστικο'' σε σχεση με τις στειρωσεις. Λοιπον...δεν ξερω πως εγινε αλλα επεισα τους γονεις μου για το εξης:Αφου το παζαρι εγινε για να βοηθησουμε τα αδεσποτα και κυριως θηλυκα σκυλακια (παιδια δυστυχως ειμαι αλλεργικη στις γατες...
) τα θυληκα οπως διαβασα εδω στο φορουμ θελουν τρεις μερες ξεκουραση στο σπιτι...Οποτε, με την αφορμη αυτη θα κραταω μια βδομαδα το μηνα ή στους δυο μηνες μια θηλυκια σκυλιτσα στο σπιτι μου, θα τη στειρωνω, θα την παχαινω λιγακι, και τελος θα την δινω για υιοθεσια...Μονο που εχω καποια ερωτηματα:-Θα προλαβω να τη δωσω για υιοθεσια σε μια βδομαδα(Δεν με αφηνουν περισσοτερο)
-Πως θα τη μεταφερω για να την παω σπιτι; Κατευθειαν μεσα στο αυτοκινητο;
-Θα την εχω μεσα στο σπιτι; (οπως ξερετε τα περισσοτερα αδεσποτα ειναι μεγαλα σε μεγεθος αλλα φοβαμαι να την αφησω εξω λογω του γκαραζ)

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εισαι αλεργική στις γάτες? Μα σε κάποιο άλλο θέμα που είχες βαλει αναφερόσουν στο γατάκι της γειτόνισσας που θελεις να πάρεις για να το σωσεις και οτι οι γονείς σου δεν σ'αφήνουν να παρεις ζώο στο σπίτι. Τέλος πάντων εσύ ξέρεις. Θα έλεγα να μιλήσεις με τη Μαρίνα ή με κάπιον άλλο από το Stray. Έχουν μεγαλη εμπειρία και θα μπορέσουνε να σε συμβουλεύσουν καλύτερα απ' όλους μας. Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να δώσεις για υιοθεσία σκυλάκι μέσα σε μια εβδομάδα. Επίσης, τόσο καιρό που μίλαγες για στειρώσεις αδέσποτων, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι εδώ απ'όσο φαντάζομαι νομίζαμε για γάτες οπότε οι τιμές για τις στειρώσεις μάλλον θα είναι λίγο διαφορετικές. Το έχεις τσεκάρει με κάποιον κτηνίατρο?Γεια σας και παλι!Παιδια αποφασισα να κανω κατι πιο ''δραστικο'' σε σχεση με τις στειρωσεις. Λοιπον...δεν ξερω πως εγινε αλλα επεισα τους γονεις μου για το εξης:
Αφου το παζαρι εγινε για να βοηθησουμε τα αδεσποτα και κυριως θηλυκα σκυλακια (παιδια δυστυχως ειμαι αλλεργικη στις γατες...) τα θυληκα οπως διαβασα εδω στο φορουμ θελουν τρεις μερες ξεκουραση στο σπιτι...Οποτε, με την αφορμη αυτη θα κραταω μια βδομαδα το μηνα ή στους δυο μηνες μια θηλυκια σκυλιτσα στο σπιτι μου, θα τη στειρωνω, θα την παχαινω λιγακι, και τελος θα την δινω για υιοθεσια...Μονο που εχω καποια ερωτηματα:
-Θα προλαβω να τη δωσω για υιοθεσια σε μια βδομαδα(Δεν με αφηνουν περισσοτερο)
-Πως θα τη μεταφερω για να την παω σπιτι; Κατευθειαν μεσα στο αυτοκινητο;![]()
-Θα την εχω μεσα στο σπιτι; (οπως ξερετε τα περισσοτερα αδεσποτα ειναι μεγαλα σε μεγεθος αλλα φοβαμαι να την αφησω εξω λογω του γκαραζ)![]()
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω
; Αφου οταν το εμαθα εκλαιγα παρα πολυ...Τελοσπαντων, για τις στειρωσεις που λες, ότι ζωο και να ειναι μετραει που με τους κτηνιατρους του στρει εχω καλυτερη τιμη κι ετσι θα στειρωσω περισσοτερα...
Ετσι κι αλλιως συνεννοηθηκα με την dragonfly-kishar και νομιζω της ανεφερα οτι ειναι για σκυλια και οχι για γατες...Βρηκα και κτηνιατρο του στρει στη γλυφαδα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool