Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Μπράβο! Ελπίζω να στειρώσεις όσα πιο πολλά σκυλάκια μπορείς και να καταφέρεις να τους βρεις σπίτι. Κι εγώ είμαι αλλεργική στις γάτες. Τρελλένομαι στη φαγούρα. Παντού όμως! Ακόμα και μες στη μύτη και τ'αυτια! Όταν μάζεψα τον Χιόνη άρρωστο από το δρόμο δεινοπάθησα! Τελικά δεν βρήκα να τον δώσω, οπότε τον κράτησα σπίτι, αλλά η φαγούρα παραμένει. Λιγότερο πάντως... Μάλλον συνηθίζω σιγά-σιγά;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...Οποτε, με την αφορμη αυτη θα κραταω μια βδομαδα το μηνα ή στους δυο μηνες μια θηλυκια σκυλιτσα στο σπιτι μου, θα τη στειρωνω, θα την παχαινω λιγακι, και τελος θα την δινω για υιοθεσια...Μονο που εχω καποια ερωτηματα:
-Θα προλαβω να τη δωσω για υιοθεσια σε μια βδομαδα(Δεν με αφηνουν περισσοτερο)
-Πως θα τη μεταφερω για να την παω σπιτι; Κατευθειαν μεσα στο αυτοκινητο;:blink:
-Θα την εχω μεσα στο σπιτι; (οπως ξερετε τα περισσοτερα αδεσποτα ειναι μεγαλα σε μεγεθος αλλα φοβαμαι να την αφησω εξω λογω του γκαραζ):/:

Γεια σου Νιάου,

Καταρχήν συγχαρητήρια!! Το μήνυμα το έστειλες μέσω του forum? Γιατί δε τα βρίσκω πάντα τα μηνύματα και μερικά φαίνονται διαβασμένα ενώ δε τα έχω διαβάσει... Αν δε σου έχω απαντήσει λοιπόν, που δε θυμάμαι να απάντησα, θα μπορούσα να σου δώσω μερικές συμβουλές.

Η ιδέα με τις στειρώσεις θηλυκών είναι καταπληκτική, συμφωνώ και θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε και με αγγελίες αλλά και σε οτιδήποτε χρειαστείς, πχ τροφές για τα ζώα που φιλοξενείς (σχεδόν πάντα έχουμε).

Για υιοθεσία μέσα σε μία εβδομάδα, το αποκλείω να βρεις. Όμως μπορείς όντως να τα φιλοξενείς μια εβδομάδα και μετά να τα αφήνεις εκεί που τα βρήκες, αφού έχουμε βάλει αγγελίες παντού, όπου θα αναφέρουμε ότι το τάδε ζώο στειρώθηκε, εμβολιάστηκε και επέστρεψε στο δρόμο (οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μην βρεθεί όταν το ζητήσουν).

Επίσης θα είναι καλό που θα βγαίνει αναγγελία ότι το τάδε ζώο βγαίνει στο δρόμο τότε, οπότε πιστεύω θα ευαισθητοποιήσουμε και μερικούς να τα φιλοξενούν λίγο ακόμα.

Όσο για την τιμή στειρώσεων, 80 ευρώ έχουμε μέσω του σωματείου για θηλυκό, θα τους παρακαλέσω και για λιγότερα, πιστεύω οι δύο θα το κάνουν γιατί μας αγαπούν και θα χαρούν με την κίνηση που έκανες. Μόνο που αν δώσουν χαμηλότερη τιμή, δεν γίνεται να γράψουμε ποιος είναι γιατί θα τους κυνηγήσει ο κτηνιατρικός σύλλογος, που έχει βάλει κατώτερη τιμή τα 100 ευρώ.

Αν χρειαστείς οτιδήποτε, ενημερωσε με στο admin@stray.gr

Φιλικά
Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...Βρηκα και κτηνιατρο του στρει στη γλυφαδα...:)

Δεν έχουμε εμείς κτηνίατρο στη Γλυφάδα... Με μπέρδεψες τώρα!!!
Στείλε μου mail καλύτερα admin@stray.gr

Μαρίνα

Παιδια μολις πριν λιγο καιρο μου εδειξε η μητερα μου πως να περναω τις φωτογραφιες απο την ψηφιακη στον υπολογιστη και σκεφτηκα να σας παραθεσω μια φωτογραφια με τα πραγματα που εφτιαξα για να πουλησω στο παζαρι. Σας αρεσουν;:redface: :inlove: :)
Ολα αυτα που υπαρχουν πανω στο τραπεζι τα εχω φτιαξει εγω . Συμπεριλαμβανομενου και των κεριων.:) Ωραια ειναι;:redface: :)

Συνημμένα

• erkiugzwd.JPG
    erkiugzwd.JPG
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 64
Μονο πατηστε την εικονα γιατι ετσι δεν φαινεται τιποτα.;)
Γιατι ομως δεν απαντατε;:confused: :( Δεν σας αρεσουν αυτα που ειχα φτιαξει;:( :( :( :( :( :( :(

ειναι παρα πολυ ωραια.και μονο η σκεψη που εκανες,φτανει:) τι θα κανεις τελικα με τα χρηματα που μαζεψες?εχεις αποφασισει?

Παρα πολυ ωραια ολα:up: :up: Μπραβο:D Ελπιζω να βρεις και καλους τροπους να τα ξοδεψεις;)

Παρα πολύ ωραία!!!:up: Και ο τροπος που τα τοποθετησες!

Μπράβο σου! Και διπλό μπράβο για τον σκοπό που τα προόρισες!

Νιαου δεν φαινεται πολύ καλά στην φωτογραφία, τα βάζα είναι με γλυκό? Μη που πεις ότι είχες φτιάξει και γλυκά του κουταλιού? Μπράβο μικρή, μας έβαλες τα γυαλιά!!!

Οχι οχι ολα τα ''της ζωγραφικης'' τα εκανα εγω εκτος απο τα βαζα που ειναι με κομποστα:)
Τα χρηματα βγηκαν 450 ευρω:up:
Με αυτα θα παρουμε δυο αδεσποτα σκυλια η τρια (δυστυχως οπως εχω ξαναπει ειμαι αλλεργικη στις γατες και δεν μπορω να συζω μαζι τους για καιρο) για ενα μηνα περιπου, θα τα εμβολιασουμε θα τα στειρωσουμε και θα τα δωσουμε για υιοθεσια:)
Ελπιζω μονο να φτασουν τα λεφτα:) :happy: :/:

Νιαου μπράβο σου! :up: Πολύ όμορφα φαίνονται! ΝΑ κάνω μια χαζή ερώτηση? :redface: Και τις κούπες του καφέ εσύ τις εφτιαξες?

Νιαου μπράβο σου! :up: Πολύ όμορφα φαίνονται! ΝΑ κάνω μια χαζή ερώτηση? :redface: Και τις κούπες του καφέ εσύ τις εφτιαξες?

Τις κουπες του καφε οχι, ομως εγω ζωγραφισα το γκι στο φλυτζανι και (αν και δεν φαινεται απο την φωτο) στα πιατακια, γκι και φυλλαρακια:)

Δεν φαινόταν η ζωγραφιά και γιαυτό παρεξήγησα. Ε, φταίει που με εχει βαρεσει και λίγο ο πυρετός....
Μπράβο σου πάντως...χρυσοχέρα!

Δεν φαινόταν η ζωγραφιά και γιαυτό παρεξήγησα. Ε, φταίει που με εχει βαρεσει και λίγο ο πυρετός....
Μπράβο σου πάντως...χρυσοχέρα!

Ευχαριστω!...:) :) :) :happy:

Αν και δεν μπορώ να διακρίνω καλά φαίνονται πολύ ωραία. Καλή συνέχεια.

Αν και δεν μπορώ να διακρίνω καλά φαίνονται πολύ ωραία. Καλή συνέχεια.

Δε μπορεις να διακρινεις καλα και στη μεγεθυνση η στις συνημμενες εικονες; :hmm:

Στην μεγέθυνση φαίνονται τα πράγματα αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τα σχέδια που έχουν πάνω τους. Αυτό εννοούσα.

Στην μεγέθυνση φαίνονται τα πράγματα αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τα σχέδια που έχουν πάνω τους. Αυτό εννοούσα.

Α!:) Ο.Κ!!!!
Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να γινω μελος του στρει και να πηγαινω καθε τοσο να βοηθαω;;;;;;;;...

δοκιμασε να μπεις στο stray.gr η pets.gr και να βρεις τα ε-μαιλ επικοινωνιας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back