Χριστούγεννα στην Αυστραλία!

marigo173

Δραστήριο μέλος

Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη κι επειδή πια νοιώθω ότι σας ξέρω χρόνια, είπα να μοιραστώ τα ευχάριστα μαζί σας:
Το Δεκέμβρη πάω Αυστραλία:D:D:D:D:D:D
Για δύο βδομάδες, 1 στο Σίδνεϋ και μια στη Μελβούρνη:D.
Για ένα συνέδριο θα πάω δηλαδή (θα μου πληρώσει και το τμήμα το εισιτήριο και οι διοργανωτές 4 μέρες ξενοδοχείο;) ) αλλά θα κάτσω 4 ακόμη μέρες μετά το συνέδριο στο Σίδνεϋ και θα πάω και μία βδομάδα στη Μελβούρνη που είναι ένας θείος μου.:up:
Έχω κατενθουσιαστεί!
Χριστούγεννα καλοκαίρι δεν έχω ξαναζήσει!:cool::cool:

Υ.Γ. Α, θα πάρω και μερικά νεράντζια και λοιπό εξοπλισμό διαδήλωσης κι αν πετύχω εκείνο τον σιχαμένο που γράφει πίσω από το αυτοκίνητο του για flat cats, θα τον ταχτοποιήσω α λα ελληνικά!:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια θα είναι! Δεν έχω πάει ποτέ Αυστραλία, να μας πεις και εντυπώσεις!
Όσο για τον ηλίθιο να του γράψεις με σπρέυ flat man :P!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη κι επειδή πια νοιώθω ότι σας ξέρω χρόνια, είπα να μοιραστώ τα ευχάριστα μαζί σας:
Το Δεκέμβρη πάω Αυστραλία:D:D:D:D:D:D
**

Πολύ ωραία νέα! Δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός!
Καλές ετοιμασίες! :)

Μραβο πολυ ωραια !Θαυμασια εμπειρια τα Χριστουγεννα με μαγιω

καλά να περάσεις! Τι τέλεια!!! :)

Όσο για τον ηλίθιο να του γράψεις με σπρέυ flat man :P!
Ναιαιαια!!!!!!!!!!:P

Μαριγω, καλα να περασεις και οταν γυρισεις στειλε μας και καμια φωτο, να δουμε πως ειναι εκει κατω!!!

Κι από εμένα να περάσεις πολύ πολύ πολύ καλά!!! :up: :)

Καλά να περάσεις... Να και κάτι διαφορετικό.. Χριστούγεννα στην παραλία ντυμένη Αγ. Βασίλης!!!!:P

αχ τελεια!!θα κανεις Χριστουγεννα με μαγιο:P !!καλα να περασεις!!

να μας φερεις κ φωτογραφιες απο καγκουρο κ να μας φιλησεις ενα καλε

Εννοείται! Αν δεν δω καγκουρό τι να πάω να κάνω στην Αυστραλία;:lol:
Θα σας δείξω φωτογραφίες οπωσδήποτε! Θα κάνουμε κι ένα section στην γκάλερυ ειδικά για καγκουρό!!:lol:

ολε καλο ταχιδι να εχεις μαριγο!:) και να μας πεις μετα τα νεα σου.

kαι μην ξεχασης εχει κατι ωραια σπηλαια στην Αυστραλια αν σου αρεσουν να πας να τα δης ειναι φανταστικα.:)Κανε και καμια βουτια για μας την μερα των χριστουγεννων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back