Χρωματισμοί

Ωχ... συγνώμη Άννα μου:redface:... εσύ είσαι εκτορφέας και γνωρίζεις καλύτερα.
Εξήγησέ μου κάτι... μιλάς για τα standards της φυλής ή για το πως βγήκε το χρώμα?
Θέλω να πω υποστηρίζεις ότι υπάρχουν Βιρμανές που έχουν black μέσα τους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ... συγνώμη Άννα μου:redface:... εσύ είσαι εκτορφέας και γνωρίζεις καλύτερα.
Εξήγησέ μου κάτι... μιλάς για τα standards της φυλής ή για το πως βγήκε το χρώμα?

Δεν μιλάω για τα standards, σε όλες τις colorpoint φυλές (όπως οι Βιρμανίας, όπως και οι Ιμαλαΐων που ασχολούμαι εγώ) το seal point χρώμα σαφώς περιγράφεται σαν σκούρο καφέ οπως είπε και ο/η erefer.
Εγώ λέω για το πως βγαίνει το χρώμα. Γενετικά το seal point pattern προέρχεται απο τον συνδυασμό του μαύρου χρώματος με το colorpoint pattern. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω.:/: Συγνώμη που μπήκα σε τόσες λεπτομέριες. Κάποιο βιβλίο γενετικής για γάτες φυσικά τα εξηγεί καλύτερα απο εμένα. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις seal tortie υπάρχει το μαύρο, είναι μαύρα με κόκκινα τα άκρα απλά επειδή γενικά είναι πολύ ανοιχτόχρωμες δεν φαίνεται πολύ.

Κατάλαβα... αν μιλούσες κατευθείαν για γεννετική και δημιουργία χρώματος θα το έπιανα αμέσως!Σου παραθέτω το πρώτο σου σχόλιο που μας μπέρδεψε...
Σ'ευχαριστούμε πολύ,:up: θα μιλήσω και με τον εκτροφέα του Μορφέα!

Προς στιγμην μπερδευτηκα κι εγω με τη συζητηση...
μου φαινεται πρεπει να αρχισουμε να ανεβαζουμε αρθρακια μεταφρασμενα και να τα κανουμε προσθηκη στα υπολοιπα αρθρα του φορουμ γενικα για τα χρωματα, τις ομαδες αιματος τις κληρονομικες ασθενεις...πραματα που μεχρι στιγμηςκυκλοφορουν μονο σε ξενα σιτε.
καποις καποια κυρια Γιουλη που ξερει καλα αγγλικα θα αμς βοηθησει στη μεταφραση ε?ε.?:D

μου φαινεται πρεπει να αρχισουμε να ανεβαζουμε αρθρακια μεταφρασμενα και να τα κανουμε προσθηκη στα υπολοιπα αρθρα του φορουμ γενικα για τα χρωματα, τις ομαδες αιματος τις κληρονομικες ασθενεις...πραματα που μεχρι στιγμηςκυκλοφορουν μονο σε ξενα σιτε.
καποις καποια κυρια Γιουλη που ξερει καλα αγγλικα θα αμς βοηθησει στη μεταφραση ε?ε.?:D
Αν θες να με απολύσουν... βεβαίως να ασχοληθώ:lol:...
Anybody else guys??:cool: :P:lol:

Εσύ Κατερίνα κατ' αρχήν μας χρωστάς φωτογραφίες!..... Πολλές!:cool:

Εσύ Κατερίνα κατ' αρχήν μας χρωστάς φωτογραφίες!..... Πολλές!:cool:
Συμφωνώ! Χάθηκες εσύ... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back