Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 11:58 Η Aleksa έγραψε: #2.921 18-08-15 11:58 Καλως τα δέχτηκες και να σου ζήσουν! Μήπως είναι καιρός να δούμε τη νέα γατο-οικογένεια σε καινούργιο, δικό της θεματάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 15:25 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.922 18-08-15 15:25 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Καλως τα δέχτηκες και να σου ζήσουν! Μήπως είναι καιρός να δούμε τη νέα γατο-οικογένεια σε καινούργιο, δικό της θεματάκι? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αλεξανδρα μου,αφου δυναμωσει λιγο ο Μικυ ετσι το ονομασαμε το μαυρακι γιατι μοιαζει λιγο και αφου εχω στη γατο-οικογενεια τη Μινι, ας ειναι ο Μικυ και η Μινι και τον μπουκακο το ονομασαμε Γκεραλντ θα ποσταρουν να τους δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #2.923 18-08-15 19:06 Χρονια πολλα,καλα και ευτυχισμενα στην πολυ γλυκια μας Φλωρα! Οτι επιθυμεις καρδουλα μου γλυκια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 20:26 Η Claire Rentfield: #2.924 18-08-15 20:26 Ωωωωωω Φλωρίτσα μου γιορτάζεις;;; Καλέ τι γιορτή είναι σήμερα; Να σου ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να είσαι πολύχρονη και να χαίρεσαι την ζωή σου και τα πλασματάκια σου για αμέτρητα χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:27 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.925 18-08-15 22:27 Ευχαριστω πολυ Βασουλα μου και Εφουλα μου για τις ευχες και τα γλυκα σας λογια, να ειστε παντα καλα, να ζησετε ευτυχισμενες πολλα πολλα χρονια με τις οικογενειες σας και τα γατομωρακια σας!!Η καρτουλα με το γατακι ειναι φοβερη Βασω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2015 roccohooshie Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:49 Η roccohooshie: #2.926 18-08-15 22:49 Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 01:50 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.927 19-08-15 01:50 Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλως τα δέχτηκες και να σου ζήσουν! Μήπως είναι καιρός να δούμε τη νέα γατο-οικογένεια σε καινούργιο, δικό της θεματάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 15:25 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.922 18-08-15 15:25 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Καλως τα δέχτηκες και να σου ζήσουν! Μήπως είναι καιρός να δούμε τη νέα γατο-οικογένεια σε καινούργιο, δικό της θεματάκι? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αλεξανδρα μου,αφου δυναμωσει λιγο ο Μικυ ετσι το ονομασαμε το μαυρακι γιατι μοιαζει λιγο και αφου εχω στη γατο-οικογενεια τη Μινι, ας ειναι ο Μικυ και η Μινι και τον μπουκακο το ονομασαμε Γκεραλντ θα ποσταρουν να τους δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #2.923 18-08-15 19:06 Χρονια πολλα,καλα και ευτυχισμενα στην πολυ γλυκια μας Φλωρα! Οτι επιθυμεις καρδουλα μου γλυκια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 20:26 Η Claire Rentfield: #2.924 18-08-15 20:26 Ωωωωωω Φλωρίτσα μου γιορτάζεις;;; Καλέ τι γιορτή είναι σήμερα; Να σου ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να είσαι πολύχρονη και να χαίρεσαι την ζωή σου και τα πλασματάκια σου για αμέτρητα χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:27 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.925 18-08-15 22:27 Ευχαριστω πολυ Βασουλα μου και Εφουλα μου για τις ευχες και τα γλυκα σας λογια, να ειστε παντα καλα, να ζησετε ευτυχισμενες πολλα πολλα χρονια με τις οικογενειες σας και τα γατομωρακια σας!!Η καρτουλα με το γατακι ειναι φοβερη Βασω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2015 roccohooshie Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:49 Η roccohooshie: #2.926 18-08-15 22:49 Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 01:50 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.927 19-08-15 01:50 Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Καλως τα δέχτηκες και να σου ζήσουν! Μήπως είναι καιρός να δούμε τη νέα γατο-οικογένεια σε καινούργιο, δικό της θεματάκι? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Αλεξανδρα μου,αφου δυναμωσει λιγο ο Μικυ ετσι το ονομασαμε το μαυρακι γιατι μοιαζει λιγο και αφου εχω στη γατο-οικογενεια τη Μινι, ας ειναι ο Μικυ και η Μινι και τον μπουκακο το ονομασαμε Γκεραλντ θα ποσταρουν να τους δειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #2.923 18-08-15 19:06 Χρονια πολλα,καλα και ευτυχισμενα στην πολυ γλυκια μας Φλωρα! Οτι επιθυμεις καρδουλα μου γλυκια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 20:26 Η Claire Rentfield: #2.924 18-08-15 20:26 Ωωωωωω Φλωρίτσα μου γιορτάζεις;;; Καλέ τι γιορτή είναι σήμερα; Να σου ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να είσαι πολύχρονη και να χαίρεσαι την ζωή σου και τα πλασματάκια σου για αμέτρητα χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:27 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.925 18-08-15 22:27 Ευχαριστω πολυ Βασουλα μου και Εφουλα μου για τις ευχες και τα γλυκα σας λογια, να ειστε παντα καλα, να ζησετε ευτυχισμενες πολλα πολλα χρονια με τις οικογενειες σας και τα γατομωρακια σας!!Η καρτουλα με το γατακι ειναι φοβερη Βασω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2015 roccohooshie Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:49 Η roccohooshie: #2.926 18-08-15 22:49 Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 01:50 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.927 19-08-15 01:50 Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα,καλα και ευτυχισμενα στην πολυ γλυκια μας Φλωρα! Οτι επιθυμεις καρδουλα μου γλυκια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 20:26 Η Claire Rentfield: #2.924 18-08-15 20:26 Ωωωωωω Φλωρίτσα μου γιορτάζεις;;; Καλέ τι γιορτή είναι σήμερα; Να σου ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να είσαι πολύχρονη και να χαίρεσαι την ζωή σου και τα πλασματάκια σου για αμέτρητα χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:27 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.925 18-08-15 22:27 Ευχαριστω πολυ Βασουλα μου και Εφουλα μου για τις ευχες και τα γλυκα σας λογια, να ειστε παντα καλα, να ζησετε ευτυχισμενες πολλα πολλα χρονια με τις οικογενειες σας και τα γατομωρακια σας!!Η καρτουλα με το γατακι ειναι φοβερη Βασω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2015 roccohooshie Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:49 Η roccohooshie: #2.926 18-08-15 22:49 Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 01:50 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.927 19-08-15 01:50 Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωωωωωω Φλωρίτσα μου γιορτάζεις;;; Καλέ τι γιορτή είναι σήμερα; Να σου ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να είσαι πολύχρονη και να χαίρεσαι την ζωή σου και τα πλασματάκια σου για αμέτρητα χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:27 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.925 18-08-15 22:27 Ευχαριστω πολυ Βασουλα μου και Εφουλα μου για τις ευχες και τα γλυκα σας λογια, να ειστε παντα καλα, να ζησετε ευτυχισμενες πολλα πολλα χρονια με τις οικογενειες σας και τα γατομωρακια σας!!Η καρτουλα με το γατακι ειναι φοβερη Βασω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Αυγούστου 2015 roccohooshie Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:49 Η roccohooshie: #2.926 18-08-15 22:49 Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 01:50 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.927 19-08-15 01:50 Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ Βασουλα μου και Εφουλα μου για τις ευχες και τα γλυκα σας λογια, να ειστε παντα καλα, να ζησετε ευτυχισμενες πολλα πολλα χρονια με τις οικογενειες σας και τα γατομωρακια σας!!Η καρτουλα με το γατακι ειναι φοβερη Βασω μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2015 στις 22:49 Η roccohooshie: #2.926 18-08-15 22:49 Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 01:50 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.927 19-08-15 01:50 Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 01:50 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.927 19-08-15 01:50 Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roccohooshie: Χρόνια πολλά και καλά Φλώρα κι από μένα Να είσαι γερή και να έχεις ότι επιθυμείς Και βέβαια να χαίρεσαι τα νέα σου αξιολάτρευτα (πραγματικά ένα κι ένα) γατούνια Μίκυ και Γκεραλντ για πολλά πολλά χρόνια Εννοείται ότι περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε δικό τους θεματάκι μαζί με τη πριγκίπισσα Μίνι βεβαίως βεβαίως Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μαρια μου να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου! Να παρει λιγο βαρος ο Μικυ και θα τα απολαυσετε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats Διάσημο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 10:41 Η kat-cats έγραψε: #2.928 19-08-15 10:41 Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2015 στις 12:05 Η ΦΛΩΡΑ έγραψε: #2.929 19-08-15 12:05 Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kat-cats: Χρόνια Πολλά και Καλά, γεμάτα υγεία και χαρές για όλους όσους γιόρταζαν!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου,να χαιρεσαι και συ την οικογενεια σου και τα γατομωρακια σου να εισαστε παντα ευτυχισμενοι γεματοι υγεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2015 στις 09:22 Η Aleksa έγραψε: #2.930 26-10-15 09:22 Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημητρούλες και Δημήτρηδες του "My Cat" ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ! Να έχετε υγεία, χαρά, όλα του κόσμου τα καλά. Να χαίρεστε και τα γατο-αστεράκια σας τα λατρευτά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tammy Νεοφερμένο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:28 Ο tammy έγραψε: #2.931 24-12-16 21:28 Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι αλλο απο ευχες....υγεια και ευτυχια σε ολους μας. Συνηθιζονται οι ευχες τετοιες μερες. Τα λογια ειναι ευκολα κα δεν κοστιζουν. Στα εργα το χανουμε το παιχνιδι. Ομωσ πιστευω, μεσα απο την καρδια μου,οτι εμεις που αγαπαμε τα ζωακια ειμαστε ψυχουλες. Οταν δινεις χωρις να περιμενεις ανταποδωση, δειχνει αλτρουισμο. Εμεις λοιπον, ας πουμε οχι σ' αυτα που μας πληγωνουν... Φωναχτα. Η ελπιδα υπαρχει οσο υπαρχουν ανθρωποι. Χρονια πολλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.942 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2017 στις 08:20 Η Aleksa έγραψε: #2.932 01-01-17 08:20 Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 First Προηγούμενη 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 147 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αγαπημένα μας γατοφιλαράκια του My Cat Καλή Χρονιά! Τις καλύτερες ευχές μας με αγάπη, για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 12:58 Η Claire Rentfield: #2.933 02-01-17 12:58 Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους και μέλη μας. Μια χρονιά γεμάτη πατουσάκια, χουρχουρίσματα και μουστακάκια παντού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.