avtwvia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας ελπίσουμε ότι σηκώθηκε και έφυγε μόνο του... Ψάξατε τριγύρω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

εγω δεν καταλαβα γιατι δεν το βαλατε μεσα στο αμαξι εκεινη την ωρα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πόλυ άσχημη εμπειρία και εγώ τρέμω στην ιδέα....Σε καταλαβαίνω
Δεν μπορείς να ξαναπεράσεις σήμερα και να ψάξεις μήπως το βρέις???
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Δε θα ξεχάσω ένα καλοκαίρι πριν 2-3 χρόνια που έκανα διακοπές στη Σύρο, ήταν αργά τη νύχτα, βράδυ Σαββάτου, και σε ένα τουριστικό σημείο με στενό δρόμο που όλοι με τα αυτοκίνητα πήγαιναν σημειωτόν (μπροστά σε μπαράκια στην παραλιακή ενός χωριού), ήταν ένα αβοήθητο μικρό γατάκι (1,5 μήνα το πολύ) και βρισκόταν ανάμεσα στα δύο ρεύματα!!! Το κοιτούσα από το παράθυρο έντρομη, λέγοντας στον οδηγό να σταματήσει να το πάρουμε απο εκεί! Ωστόσο, μέχρι να τελειώσω τη φράση μου, είδα τη ρόδα του απέναντι αυτοκινήτου μας να το πλησιάζει.... Ο οδηγός δεν μπορούσε να το δει, παρότι πήγαινε με 10 χλμ. Πριν γίνει το μοιραίο...δεν άντεξα να κοιτάξω και πήρα το βλέμμα μου. Ο οδηγός (φιλόζωος κι αυτός, είχε σκυλάκι) μου λέει "Μην ανησυχείς, Δανάη, δεν το πάτησε τελικά!".
Δυστυχώς, αφού απομακρυνθήκαμε, μου αποκάλυψε την αλήθεια... Αυτό που φοβόμουν είχε συμβεί. Ο λόγος που μου είπε ψέματα, ήταν για να μη στεναχωρηθώ, γιατί από ό,τι είδε δεν υπήρχε περίπτωση να γιατρευτεί, είχε πάθει άσχημη ζημια....
Φαντάζεστε πώς ένιωσα στις διακοπές μου! Είχα εφιάλτες για μια εβδομάδα μετά.....

drusilia
Διάσημο μέλος
Πάντως αντωνια το οτι δεν είναι εκεί είναι μάλλον θετικό. Ίσως να μην ήταν σοβαρά χτυπημένο. Εγώ στη θέση σου θα έριχνα καμιά ματιά πάντως εκεί γύρω κάποιες φορές.
χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool