Χτυπήσαμε γατάκι

avtwvia

Διάσημο μέλος

Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
Χτες το βραδυ γυρνοντας στο σπιτι απο Λ.Δημοκρατιας κοντα στο σπιτι μου ενα γατακι πεταχτηκε στο δρομο καναμε εναν ελιγμο να το αποφυγουμε αλλα δεν μπορεσαμε να το αποφυγουμε τελειως και ακουστηκε ενα μπαμ...Κανει ο Βασιλης επιτοπου στροφη και παμε να ξανακατεβουμε το δρομο το βλεπω στο ιδιο σημειο που το χτυπησαμε και κατεβαινω να το βαλω στην ακρη να δω τι εχει..Το χτυπημα που ειχε ηταν στο στοματακι του και πουθενα αλλου..Λεμε να παμε να παρουμε το δικο μου αυτοκινητο που ειχε φαρμακειο γιατι του Βασιλη δεν ειχε..Παμε σπιτι παιρνω την κλουβα και οσα χρειαζονται και παμε να το παρουμε αλλα οταν πηγα δεν ηταν εκει...Δεν ξερω τι μπορει να εγινε..Μακαρι το χτυπημα να μην ηταν τοσο μεγαλο..Ολο το βραδυ εκλαιγα δεν μπορει να συνεβη σε εμας αυτο..Σημερα δεν πηγα στη δουλεια γιατι ημουν ακομα χαλια..Πηγα στο σημειο και δεν ηταν εκει..Μακαρι η καποιος να το πηρε η να μην επαθε κατι σημαντικο..Οταν το σηκωσα απο τη μεση του δρομου δεν κουνουσε τα ποδαρακια βεβαια μπορει να ηταν και απο το σοκ..Δεν ξερω..Ειμαι χαλια..:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω πώς αισθάνεσαι... αυτός είναι ο χειρότερός μου εφιάλτης που παρακαλώ να μην μου συμβεί ποτέ.
Ας ελπίσουμε ότι σηκώθηκε και έφυγε μόνο του... Ψάξατε τριγύρω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(εγω δεν καταλαβα γιατι δεν το βαλατε μεσα στο αμαξι εκεινη την ωρα....

Εκεινη την ωρα επαθα σοκ..Δεν ξερω γιατι δεν το πηρα αμεσως σπιτι..Παιδια ειναι σαν εφιαλτης..Σκεφτηκα το φαρμακειο και δεν σκεφτηκα να το παρω..:cry: Σκεφτομαι τοσα που θα μπορουσα να κανω και δεν εκανα..Εστω το πηγα στην ακρη γιατι ηταν σε σταση λεωφορειου και αν περνουσε το λεωφορειο θα το ειχε σκοτωσει...Ισως να ηταν απλως ενα σοκ..Ειχε χτυπησει το στοματακι του..Ακομα το σκεφτομαι και με πιανει το ασθμα μου..Με επιασε και εκεινη την ωρα και δεν μπορουσα να σκεφτω ηρεμα..Ειμαι χαλια..

Ηρέμησε αυτά συμβαίνουν.... ήταν κακιά στιγμή!

To μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ξαναμπηκε μεσα στο χωρο απο οπου πεταχτηκε..Εκει ειναι το βρεφοκομειο το μητερα και εχει πολλα γατακια μεσα..Δεν μπορουσα να δω καθαρα αλλα 2 ενδεχομενα υπαρχουν ή μπηκε παλι μεσα στο χωρο του ή το πηρε καποιος περαστικος βλεποντας το να μην αντιδραει..Παντως ηταν τοσο ηρεμο και ησυχο..Με κατηγορω που δεν το πηρα κατευθειαν αλλα θα μπορουσε και να ηταν χειροτερα..Καθε μερα περναμε απο εθνικη 4 φορες αν γινοταν εκει τι θα εκανα που δεν θα μπορουσα ουτε να γυρισω ουτε τπτ;Εστω κατι εκανα..Το πηγα στην ακρη ασφαλες..Μακαρι να ναι καλα..Ολο το βραδυ παρακαλουσα το Θεο να ειναι καλα...

:( Πόλυ άσχημη εμπειρία και εγώ τρέμω στην ιδέα....Σε καταλαβαίνω:/:

Δεν μπορείς να ξαναπεράσεις σήμερα και να ψάξεις μήπως το βρέις???

μπορεις αμα θες να πας μεσα στην αυλη να ριξεις καμια ματια.:)

Κοριτσια περασα με κονσερβα εκανα ψιψιψι αλλα δεν ηταν πουθενα..Βασικα δεν ηρθε και κανενα..Το μητερα ειναι ιδρυμα δεν μπορει να μπει ο οποιοσδηποτε μεσα..Αφησα την κονσερβα..Ειναι και η ωρα που κοιμουνται τωρα..Μακαρι να ειναι καλα τιποτα αλλλο δεν ευχομαι απο χθες που εγινε..

Κι εγώ μένω σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματικά μετά την άνοιξη και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού υπάρχουν παντού μικρά γατάκια (αδέσποτα). Το κακό είναι ότι με το φίλο μου έχουμε αδυναμία στην ταχύτητα και γενικώς... το πατάμε. Υπάρχει πάντα όμως ο κίνδυνος να γίνει η στραβή, όπως στην κοπέλα τώρα..
Δε θα ξεχάσω ένα καλοκαίρι πριν 2-3 χρόνια που έκανα διακοπές στη Σύρο, ήταν αργά τη νύχτα, βράδυ Σαββάτου, και σε ένα τουριστικό σημείο με στενό δρόμο που όλοι με τα αυτοκίνητα πήγαιναν σημειωτόν (μπροστά σε μπαράκια στην παραλιακή ενός χωριού), ήταν ένα αβοήθητο μικρό γατάκι (1,5 μήνα το πολύ) και βρισκόταν ανάμεσα στα δύο ρεύματα!!! Το κοιτούσα από το παράθυρο έντρομη, λέγοντας στον οδηγό να σταματήσει να το πάρουμε απο εκεί! Ωστόσο, μέχρι να τελειώσω τη φράση μου, είδα τη ρόδα του απέναντι αυτοκινήτου μας να το πλησιάζει.... Ο οδηγός δεν μπορούσε να το δει, παρότι πήγαινε με 10 χλμ. Πριν γίνει το μοιραίο...δεν άντεξα να κοιτάξω και πήρα το βλέμμα μου. Ο οδηγός (φιλόζωος κι αυτός, είχε σκυλάκι) μου λέει "Μην ανησυχείς, Δανάη, δεν το πάτησε τελικά!".
Δυστυχώς, αφού απομακρυνθήκαμε, μου αποκάλυψε την αλήθεια... Αυτό που φοβόμουν είχε συμβεί. Ο λόγος που μου είπε ψέματα, ήταν για να μη στεναχωρηθώ, γιατί από ό,τι είδε δεν υπήρχε περίπτωση να γιατρευτεί, είχε πάθει άσχημη ζημια....
Φαντάζεστε πώς ένιωσα στις διακοπές μου! Είχα εφιάλτες για μια εβδομάδα μετά.....:/:

Το πρόβλημα με τις γάτες είναι ότι πετιούνται στο δρόμο σαν τρελές. Εγώ δεν οδηγώ αλλά έχει τύχει να δω γάτα ναπετιέται σε λεωφόρο κάτω απο τις ρόδες των αυτοκινήτων. Χωρίς προφανή αιτία... Τα σκυλιά φαίνεται να ξέρουννα περνάνε το δρόμο καλύτερα...
Πάντως αντωνια το οτι δεν είναι εκεί είναι μάλλον θετικό. Ίσως να μην ήταν σοβαρά χτυπημένο. Εγώ στη θέση σου θα έριχνα καμιά ματιά πάντως εκεί γύρω κάποιες φορές.

Παντως ειναι τρομακτικη εμπειρια. Και μονο που το ακουω με αναστατωει,που να το ζουσα κι ολας. Ενταξει δεν εγινε επιτηδες και μεσα στο πανικο σου το φαρμακειο σκεφτηκες, δεν αδιαφορησες..... Σε δυσκολες στιγμες ειδικα σε απροοπτα γεγονοτα ειναι λογικο κι ανθρωπινο να τα χανουμε. Να σου πω κατι, αν τελικα δεν το βρεις, σκεψου το "καλο" σεναριο (πως απλα εφυγε μονο του) και μην φρικαρεις. δεν θα αλλαξει κατι με το να αυτοβασσανιζεσαι. Αλλη φορα αν βρεθει στο δρομο σου ζωακι σε αναγκη (που το απευχομαι), θα εισαι πιο ψυχραιμη. Κι εγω πιθανως να μη σκεφτομουν καθαρα σε μια τετοια περιπτωση. Δεν φταιτε

To προβλημα με τις γατες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οτι πετιουνται σαν τρελες στο δρομο! ΕΙΝΑΙ οτι το κρατος δεν μεριμνα και δεν στειρωνει και ειναι απιστευτα πολλες και για να βρουν να φανε η οταν ειναι μικρα γατακια και δεν ξερουν το κινδυνο κανουν βλακειες οπως να απομακρυνονται η να περνουν δρομους! Γι αυτο προωθηστε τις στειρωσεις, καντε οσες μπορειτε σε γιατρους σωματειων με στηνες τιμες( τις γατες της περιοχης σας) και πιεστε τους δημους να κανουν το ιδιο στο 195.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back