Χτυπήσαμε

kougar

Νεοφερμένο μέλος

Ο kougar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους.εδω και 2 ημερες η γατα μου ηρθε κρατωντας το μπροσ ποδι στον αερα κουτσαινοντας.το κοιταξα πρησμενο δεν βλεπω να ειναι ουτε καποια πληγη εχει.μονο οταν τις ακουμπαω χαμηλα στα δαχτυλα μου το τραβαει λιγο .δεν δειχνει να ποναει.βεβαια κουτσαινει εμφανως και οταν θελει να τρεξει δεν το παταει και καθολου.σε σχεση βεβαια με προχθες ειναι καλυτερα.τρωει και πινει με ορεξη.εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ εγω το αντιμετωπιζω καθε τρεις και λιγο. Αναρωτιομουν οπως κι εσυ τι να εχει και τελικα μου ειπε η κτηνιατρος οτι επειδη ο δικος μου ειναι αρκετα ζουμπουρλος, οταν πηδαει απο καποιο υψος λογω του επιπλον βαρους που εχει το τραυματιζει. Τωρα βεβαια μπορει η δικια σου να ειναι λεπτη και να μην συμβαινει κατι τετοιο, αφου ομως ειναι ηδη καλυτερα εικαζω πως πρεπει να ηταν καποιο ξαφνιασμα και οχι σπασιμο γιατι θα ειχε ακομα προβλημα μεγαλο. Το τσιμπημα παντως το ξερω καλα, την πρωτη μερα θα ηταν τουμπανο αν ηταν κατι τετοιο, αρα το αποκλειουμε.
Μαλλον θα ηταν καλυτερα να την δει κτηνιατρος για να εισαι σιγουρος.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σε ολους.εδω και 2 ημερες η γατα μου ηρθε κρατωντας το μπροσ ποδι στον αερα κουτσαινοντας.το κοιταξα πρησμενο δεν βλεπω να ειναι ουτε καποια πληγη εχει.μονο οταν τις ακουμπαω χαμηλα στα δαχτυλα μου το τραβαει λιγο .δεν δειχνει να ποναει.βεβαια κουτσαινει εμφανως και οταν θελει να τρεξει δεν το παταει και καθολου.σε σχεση βεβαια με προχθες ειναι καλυτερα.τρωει και πινει με ορεξη.εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα;

Μπορεί να το στραμπούληξε κάπου το πατουσίνι της και να πονάει, γι αυτό αποτραβιέται όταν αγγίζεις το συγκεκριμέο σημείο. Το γεγονός βέβαια οτι τρώει/πίνει και γενικά πάει καλύτερα είναι πολύ ενθαρρυντικό, αν συνυπολογίσουμε οτι οι
γάτες έχουν μια καταπληκτική ικανότητα ανάρρωσης. Αν παρόλ'αυτά βλέπεις οτι το πρόβλημα επιμένει και "χρονίζει", δεν
βλάπτει και μια επίσκεψη στον κτηνίατρο να βοηθηθεί να αναρρώσει συντομώτερα. Περαστικά της!:)

τον πηρα τηλεφωνο του εξηγησα και μου ειπε να την παρακολουθησω 2 3 μερες και αν το προβλημα επιμενει θα ερθει να την δει ο ιδιος

τον πηρα τηλεφωνο του εξηγησα και μου ειπε να την παρακολουθησω 2 3 μερες και αν το προβλημα επιμενει θα ερθει να την δει ο ιδιος
Αυτο τελικα ειναι το καλυτερο.:)

λοιπον σημερα την ειδε ο γιατρος και ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο.βεβαια ακομα το ποδι το παταει ελαχιστα και σχεδον ολες οι κινησεις γινονται με μαζεμενο το ποδι.τρωι πινει κανονικα,δεν ποναει ,μαλλον δεν το δειχνει,αλλα ακομη ανησυχω γιατι απο την πεμπτη το πρωι η κατασταση παραμενη στασιμη.

Αφου ο κτηνιατρος ειπε πως δεν ειναι ανησυχητικο ετσι θα ειναι. Μπορει να το εχει ξαφνιασει και να θελει μερικες μερες να επανελθει. Αν δεις οτι περνανε οι μερες και δεν καλυτερευει τοτε πηγαινε την σε κτηνιατρειο μηπως χρειαζεται καμμια ακτινογραφια.

θα την δω πως θα παει αυτη την εβδομαδα και σε περιπτωση που δεν δω βελτιωση βουρ για ακτινογραφια.

καλημερα σε ολους,η γατουλα εξακολουθει να μην παταει το ποδι τωρα πια καθολου.βεβαια το χρησιμοποιει να πλυθει η για να τεντωθει.το ξαναελεγξα και πλεον φαινεται οτι το προβλημα ειναι στο πατουσακι της.κοιμαται πολεεεεες ωρες,τρωει βεβαια και πινει κανονικα,και βγαινει και τις βολτες της αν και μικρης διαρκειας.σημερα ξαναμιλησα με το γιατρο του ειπα τι γινεται και θα ερθει να τη δει το απογευμα.θα της δωσει ενα χαπακι ειπε αν και δεν ανησυχει.το χαπακι ειπε οτι μπορει να της δημιουργησει σαλια.εχει καποιος υποψη του τι εναι;

Δεν εχω ιδεα τι θα μπορουσε να ειναι. Και γιατι δηλαδη θα της δημιουργησει σαλια;
Δεν ξερω, για να ειμαι ειλικρινης δεν μου φαινεται πιθανη η απαντηση αυτη του κτηνιατρου. Γιατι δεν παιρνεις την γατουλα σου να την πας σε ενα μεγαλο κτηνιατρειο που θα εχει και μηχανημα για ακτινογραφιες, με αυτο τον τροπο θα ειμαστε σιγουροι.:worry:
Ακου θα της δημιουργησει σαλια!

kai εγω παραξενευτηκα.βεβαια εγω του ειπα μηπως χρειαζεται να της δωσουμε κατι γιατι σημερα κλεινει 7 μερες χωρις βελτιωση.ο ιδιος δεν ανησυχει.οφειλω να ομολογησω οτι ειναι απιστευτα καλος γιατρος.εδω και 15 χρονια τον εχω για οτιδηποτε χρειαστω και εχει ανταποκριθει αμεσα και παντα με επιτυχια.βεβαια ισως ανησυχω υπερβολικα γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει ενα χτυπημα στο ποδι να κανει τοσες μερες να το πατησει

Οπως και να εχει σου ειπα και πριν τη γνωμη μου, η αποψη του γιατρου για το χτυπημα της γατουλας σου μου φαινεται πιθανη, πολλα χτυπηματα κανουν καιρο για να περασουν τελειως και ειναι λογικο να σου λεει να μην ανησυχεις και να περιμενεις να δεις ενα διαστημα, αν και εγω θα εκανα πρωτα ακτινογραφια και μετα θα ελεγα οτι ειπε εκεινος.
Αυτο που με προβληματισε ειναι το χαπι που θα της φερει σαλια. Τι ειδους χαπι ειναι αυτο, τι υποτιθεται πως θα της κανει και γιατι φερνει σαλια; Εχω γατες εδω και 20 χρονια και κατι, αυτο δεν το εχω ξανακουσει.
Την δικη μου γνωμη στην ειπα πριν, κανονικο κτηνιατρειο και ακτινογραφια για να εισαι σιγουρος.

Να πω κάτι που μπορει να είναι και βλακεία?
Μήπως της έχει μπει κανένα αγκαθάκι (σε περίπτωση που βγαίνει έξω) και δεν μπορεί να το βγάλει από το ποδαράκι της?Και για αυτό ενώ το χρησιμοποιεί δεν μπορεί να το πατήσει?

ολα ειναι πιθανα.το απογευμα που θα ερθει ο γιατρος αν μας αφησει(πριν 2 μερες που την ηρθε να τη δει και να την κανει το ετησιο εμβολιο της πηγε να μας φαει:kill:)θα δουμε και για αγκαθακι.παλι σοου θα εχουμε το βλεπω.θα ντυθω σαν αστροναυτης και θα τη σβερκωσω την ησυχη (λεμε τωρα) γατουλα.οσο για το χαπι θα τον ρωτησω τι στο καλο ειναι και θα σας πω το απογευμα

ο γιατρος μολις εφυγε μας εδωσε μιαθεραπεια με αντιφλεγμονωδη χαπια.το πρωτο ανα μια μερα ενα τεταρτο,και μετα ανα 2 μερες ενα τεταρτο.απλως να τα διαλυω στο φαγητο η στο νερογιατι αδιαλυτα μπορει να πειραξουν στο στομαχι και απο εκει να προκληθουν τα σαλια που ανεφερα.ειμαι παλι για συριγγα με γαλατακι γιατι αλλιως σιγα μην την κοροιδεψω.μακαρι να πανε ολα κατ ευχην

Ευχομαι να δρασουν γρηγορα τα φαρμακα και να γινει παλι η γατουλα σου που τρεχει περα δωθε. Περαστικα της και ενημερωνε μας πως παει.:)

Όλα καλά θα πάνε με την αγωγή που σας συνέστησε ο γιατρός. :)
Περαστικά σας κι εύχομαι να γίνει γρήγορα περδίκι! :D

ευχαριστουμε και μολις δω βελτιωση θα ενημερωσω

λοιπον τα νεα μας ειναι ευχαριστα.απο χθες παταμε το ποδι μας.χθες δειλα και λιγο σημερα πολυ περισσοτερο,μονο οταν βιαζομαστε γινομαστε τρικυκλο.εχουμε παρει 4 τεταρτα απο χαπι 4 μερες τωρα και απομενουν αλλα 4 τεταρτα μερα παρα μερα.καναμε εντωμεταξυ και ακτινογραφια η οποια δεν εδειξε κατι.τελικα ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος με τη βοηθεια παντα των φαρμακων και του σωστου κτηνιατρου.

Πολύ ευχάριστα νέα αυτά! :clapup:
Άντε, να τελειώσει σύντομα η περιπέτειά σας! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back